- 16 Mayıs 2014
- 659
- 678
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.381
Ben de ilk kullanmaya basladigimda acayip kotuydum. En cok bulandigi donem bile boyle kusmamistim. 2 hafta filan siktim disimi sonra gecti Allaha sukur. Ben gece uyumadan aliyorum simdi sabahlari tsh icin hap kullandigimdan. Gece alabiliyor musun sor doktoruna belki sorun olmaz oyle.Günaydın arkadaşlar bir haftadır ferro sanol kullanıyorum bir sorun yok ilk bir kaç gün sabah 7 gibi içiyorum tekrar uyumaya çalışıyorum ama kalktığım zaman felaket derecede mide bulantısı ve karın ağrısı yapıyor buna çözüm Yok mukanım da düşük bıraksam da olmaz resmen bulantılı kabus günler geri döndü
Yaa inşallah kolumun ağrısı da geçeydi iyiydi.hala hiç hissetmedim biliyomusun iyi ki dr a gitmişim stresim de azaldı aslında ama neyse o iyi olsunda..tekrar hissedeceğim anı merakla bekliyorumÇok sevindim canm.. inşallah 2. Doz aşıda böyle bişi yaşamayız
Canim ayni durumdayim.sirf bu sebepten aglama krizlerim oluyor.cok iyi anliyorum seni .Bugun okadar yoruldum ki anlatamam duvarlar kararmıştı simsiyah olmuştu oğlumda garanti car ona dokunuyor çamaşır suyuyla duvarları sildim komple evi yapayım bari dedim şuan resmen burnumdan fışkırıyor kokusu korkuyorum yaa yapsam olmuyor yapmasam olmuyor kimse yokki gelsin ni el atsın şansızmıyım yaaa anam gelinlerim dibimde ama hayıryok sinirlerim boşaldı ya ağlamak istiyorum
Bugun okadar yoruldum ki anlatamam duvarlar kararmıştı simsiyah olmuştu oğlumda garanti car ona dokunuyor çamaşır suyuyla duvarları sildim komple evi yapayım bari dedim şuan resmen burnumdan fışkırıyor kokusu korkuyorum yaa yapsam olmuyor yapmasam olmuyor kimse yokki gelsin ni el atsın şansızmıyım yaaa anam gelinlerim dibimde ama hayıryok sinirlerim boşaldı ya ağlamak istiyorum
Bu zamana kadar bıraktım ama oğlum iyice tıkandı tavandaki küf yüzünden mecbur kaldım çok çamaşır suyu kokladım biara gözlerim yandı bebeğime bişey olurmu ki ya çok korkuyorum... Off yalnızlık offffBende aynı durumdayım. Gurbetteyim uzaktayım kendi annem yok ama kayınvalidem altımda onunda hiç yardımı olmaz bana ama ben sallamıyorum. Sıkma canını hiç senin sağlığın evin temizliğinden önemlimi bende bugün banyoyu temizledim ama kendimi yormadan olduğu kadar artık. Maske kullanın temizlik yaparken. Bende astımda olduğu için maske kullanıyordum hep hamilelikte de çok işe yarıyor gerçekten. Baktınız olmuyor bırakın gitsin. İlk zamanlar temizlik yapamadığım için çok üzülüyordum ama sonra canımdan önemlimi dedim artık sallamıyorum.
Sende yakında baslarsin hissetmeye tarifi olmayan güzellikte bir duyguBugün hamile masajına gittim ben
Bi iyi geldi ki sormayın
Zaten sürekli kas ağrısı yaşıyorum, ayda bir giderim diye düşünüyorum
Keşke hareket hissetsem ben de
Canim can acitiyorlarmi .ben biyerde normal masaj yaptirdim cok canim yanmisti .Bugün hamile masajına gittim ben
Bi iyi geldi ki sormayın
Zaten sürekli kas ağrısı yaşıyorum, ayda bir giderim diye düşünüyorum
Keşke hareket hissetsem ben de
Canim gecmis olsun .vitaminli beslen bol bol meyvelerdennasilsinz hanimlar ben acayip grip oldum yatiyrm ole tabi ilacda icemiyrm bi parolu kullaniyrm nasil gecek bilmiyrm
saol cnm elimden geldince yemeye calisiyrm evde bide kucuk cocugum var ins onada bulasmazCanim can acitiyorlarmi .ben biyerde normal masaj yaptirdim cok canim yanmisti .
Canim gecmis olsun .vitaminli beslen bol bol meyvelerden
Bugun okadar yoruldum ki anlatamam duvarlar kararmıştı simsiyah olmuştu oğlumda garanti car ona dokunuyor çamaşır suyuyla duvarları sildim komple evi yapayım bari dedim şuan resmen burnumdan fışkırıyor kokusu korkuyorum yaa yapsam olmuyor yapmasam olmuyor kimse yokki gelsin ni el atsın şansızmıyım yaaa anam gelinlerim dibimde ama hayıryok sinirlerim boşaldı ya ağlamak istiyorum
Geçmiş olsun, bende olmuştum hiç ilaç kullanmadan atlattım.. bol bolluk limonlu şehriye çorbası, bol soğan ve sarımsak tükettim... Öyle atlattım.. hatta bı arkadaşıma doktoru soğan çorbası önermiş,ben iyileştikten sonra duydum.. araştır yine ama ben öyle yaptım..nasilsinz hanimlar ben acayip grip oldum yatiyrm ole tabi ilacda icemiyrm bi parolu kullaniyrm nasil gecek bilmiyrm
ben de bir hafta çektim. pekmez, portakal, mandalina, tavuk suyuna çorbayla idare ettim. bir de sıcak suya bir çay kaşığı viks koydum, havluyu da başıma geçirip buharıyla nefesimi açtım. gögsüme boynuma vick sürüp yattım iyi geldi. aile hekimi parol verip yollamıştı. zararı olmaz herhalde vicksin dene istersen.nasilsinz hanimlar ben acayip grip oldum yatiyrm ole tabi ilacda icemiyrm bi parolu kullaniyrm nasil gecek bilmiyrm
Biliyorum canım ana oğlumun garantiyi var küf kokusu onu tıkıyor makinayla nefes alıyor yoksa temizlik derdinde değilim canım... Mecburi yaptım..Canim bosversene yaa. Duvarlarin kiri neden rahatsiz ediyor seni bosver. Ben varya hamileligimin basindan beri bir tek evi supurup toz aliyor yaptigim tek is o. Bir de gecengun mutfak dolaplarimi temizledim mecburiyetten tencerelerim ust raftaydi uzanmak zor geliyordu alta ibdirim o sebeple temizlemis oldum. Kizlar ev temizligine bu kadar takilmayin. Caninizdan kiymetli degil evin temizligi.
Faranjiti var diyecektim canım telefon azizliğiCanim bosversene yaa. Duvarlarin kiri neden rahatsiz ediyor seni bosver. Ben varya hamileligimin basindan beri bir tek evi supurup toz aliyor yaptigim tek is o. Bir de gecengun mutfak dolaplarimi temizledim mecburiyetten tencerelerim ust raftaydi uzanmak zor geliyordu alta ibdirim o sebeple temizlemis oldum. Kizlar ev temizligine bu kadar takilmayin. Caninizdan kiymetli degil evin temizligi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?