2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar ben tetanozun ilk asisini hamile kalmadan once oldum mayis ayinda. Dedim ki hamileyken ugrasmayayim sunla. Ikinci asiyi ise bir ay sonra haziranda. Ama ucuncu asi hamilelige denk geldi. Ucuncu asi ikinci asidan 6 ay sonra oluyor, onu da Aralikta oldum 20 haftam doldugunda.

Ilk asiyi oldugumda Mayis'ta kolum cok agridi usttune yatamadim. Sicakti hep asinin oldugu yer. Ama sonraki iki asida hissetmedim bile. Asla agrimadi kolum. O kolumu da asinin oldugu gun hic zorlamadim. Agir kaldirmadim vs. Ve ucuncu asiyi oldugum gun ve sonrasinda bebegim hep kipir kipirdi. Ne beni ne onu etkiledi. Belki ilk asi oldugu icin bazilarinizi etkilemistir. Insallah ikinci asi da oyle olmaz, guzel ve agrisiz gecer.

Ben de 3-4 gundur gribim ve bebisim daha az hareketli. Ama yine de orada sakince duruyor o da. sanki iyi yani oyle hissediyorum. Insallah oyledir. Dikkat edin kendinize cok hasta olmayin

Ben de ilk kullanmaya basladigimda acayip kotuydum. En cok bulandigi donem bile boyle kusmamistim. 2 hafta filan siktim disimi sonra gecti Allaha sukur. Ben gece uyumadan aliyorum simdi sabahlari tsh icin hap kullandigimdan. Gece alabiliyor musun sor doktoruna belki sorun olmaz oyle.

Bugun okadar yoruldum ki anlatamam duvarlar kararmıştı simsiyah olmuştu oğlumda garanti car ona dokunuyor çamaşır suyuyla duvarları sildim komple evi yapayım bari dedim şuan resmen burnumdan fışkırıyor kokusu korkuyorum yaa yapsam olmuyor yapmasam olmuyor kimse yokki gelsin ni el atsın şansızmıyım yaaa anam gelinlerim dibimde ama hayıryok sinirlerim boşaldı ya ağlamak istiyorum

Canim ayni durumdayim.sirf bu sebepten aglama krizlerim oluyor.cok iyi anliyorum seni .

Bende aynı durumdayım. Gurbetteyim uzaktayım kendi annem yok ama kayınvalidem altımda onunda hiç yardımı olmaz bana ama ben sallamıyorum. Sıkma canını hiç senin sağlığın evin temizliğinden önemlimi bende bugün banyoyu temizledim ama kendimi yormadan olduğu kadar artık. Maske kullanın temizlik yaparken. Bende astımda olduğu için maske kullanıyordum hep hamilelikte de çok işe yarıyor gerçekten. Baktınız olmuyor bırakın gitsin. İlk zamanlar temizlik yapamadığım için çok üzülüyordum ama sonra canımdan önemlimi dedim artık sallamıyorum.

Son düzenleme:
Bu zamana kadar bıraktım ama oğlum iyice tıkandı tavandaki küf yüzünden mecbur kaldım çok çamaşır suyu kokladım biara gözlerim yandı bebeğime bişey olurmu ki ya çok korkuyorum... Off yalnızlık offff

Ben bir kac gündür acayip yoruluyorum hiç böyle değildim sanki bi gerildim şiştim patlıcakmıs gibi hissediyorum bide bu ara acayip acıkıyorum sürekli bişeyler yiyesim var gecen ay gittiğimde 2 kilo almıstım ama bu ay bi 2 daha almıs olabilirim off yatamıyorum kalkamıyorum sanki bi halimde yok kolum kanadım kalkmıyo bide tuvalet meselesi var azalmıstı sanki bu ara yine sıklastı cıkamıyorum resmen karnım bi gergin zaten masallahı var gören 7 aylık mı diyo 4 ocakta ayrıntılı var aynı günde dr kontrolüm sorunsuz gecer umarım

Bugün hamile masajına gittim ben
Bi iyi geldi ki sormayın
Zaten sürekli kas ağrısı yaşıyorum, ayda bir giderim diye düşünüyorum

Keşke hareket hissetsem ben de
Canim can acitiyorlarmi .ben biyerde normal masaj yaptirdim cok canim yanmisti .
nasilsinz hanimlar ben acayip grip oldum yatiyrm ole tabi ilacda icemiyrm bi parolu kullaniyrm nasil gecek bilmiyrm
Canim gecmis olsun .vitaminli beslen bol bol meyvelerden

Canim bosversene yaa. Duvarlarin kiri neden rahatsiz ediyor seni bosver. Ben varya hamileligimin basindan beri bir tek evi supurup toz aliyor yaptigim tek is o. Bir de gecengun mutfak dolaplarimi temizledim mecburiyetten tencerelerim ust raftaydi uzanmak zor geliyordu alta ibdirim o sebeple temizlemis oldum. Kizlar ev temizligine bu kadar takilmayin. Caninizdan kiymetli degil evin temizligi.

nasilsinz hanimlar ben acayip grip oldum yatiyrm ole tabi ilacda icemiyrm bi parolu kullaniyrm nasil gecek bilmiyrm
Geçmiş olsun, bende olmuştum hiç ilaç kullanmadan atlattım.. bol bolluk limonlu şehriye çorbası, bol soğan ve sarımsak tükettim... Öyle atlattım.. hatta bı arkadaşıma doktoru soğan çorbası önermiş,ben iyileştikten sonra duydum.. araştır yine ama ben öyle yaptım..

Kızlar benimde bir kaç gündür rahim üstünde (gobusle rahim başlangıcı arası), ve kasiklarimda bir ağrı var,bazense zonklama gibi oluyor..sanki kasların sertlesmiste ben zorluyomusum gibi.. kontrolume az kaldı,böyle bişey yaşayan yada bilen varmı..

ben de bir hafta çektim. pekmez, portakal, mandalina, tavuk suyuna çorbayla idare ettim. bir de sıcak suya bir çay kaşığı viks koydum, havluyu da başıma geçirip buharıyla nefesimi açtım. gögsüme boynuma vick sürüp yattım iyi geldi. aile hekimi parol verip yollamıştı. zararı olmaz herhalde vicksin dene istersen.

Biliyorum canım ana oğlumun garantiyi var küf kokusu onu tıkıyor makinayla nefes alıyor yoksa temizlik derdinde değilim canım... Mecburi yaptım..

Faranjiti var diyecektim canım telefon azizliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…