2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet canım kurban adayabilirsin küçük bir kurban mesela. Ben adağın nimetine çok inanıyorum. İnşallah bir dahaki ay çok güzel şeyler duyarsın. Ama söyleyeyim herşeyin başı stres inan. Bir tanıdığımız vardı organik beslenirdi gerçekten hiç paketli katkılı bişey yememiştir ama çok stresliydi bağırsak kanseri oldu. Genlerinde de Yok yani çok şaşırdık. Nice insan var herşeyi yiyor içiyor daha sağlıklı. Hstalıksız geçiyor ömrü. Nedeni kesinlikle stres. Herşeyi bir kenara koy evlatlarını düşün. Emin’im çok zordur ama onların vefasızlığı düşüncesizliği sana stres yaşatmasın. Sen iyi olursan bebeğin de iyi olur inşallah

Böbrek de ağrıyorsa doktora görün derim canım. Belki. Basit bir üşütmedir. Ama antibiyotikler için riskli zamanı çoktan atlattık ki verse bile üzülme iç bence. Böbreğin su süzüyor sonuçta

İnşallah üşütmedir ya. Bugünde devam ederse ağrı acile giderim orda bakarlar heralde tahlil falan yaparlar. Birden nerden çıktı hiç anlamadım ya

Günaydın arkadaşlar bir haftadır ferro sanol kullanıyorum bir sorun yok ilk bir kaç gün sabah 7 gibi içiyorum tekrar uyumaya çalışıyorum ama kalktığım zaman felaket derecede mide bulantısı ve karın ağrısı yapıyor buna çözüm Yok mu kanım da düşük bıraksam da olmaz resmen bulantılı kabus günler geri döndü

Canım aynısını yasadım hatta yazdım buraya bir aydır içiyorum bi gün içip üstüne uyudum kalktım gözümü acamadım bulantıdan dr sordum gece yatarken icicem ben artık

Can'ım bende de oluyor aynısı. Bide çok fena kabız yapıyor beni. Dr a söyledim en etkilisi bu ilaç dedi ama değiştirdi. Başka ilaç verdi. Ona henüz başlamadım.

Bende çıktı idrar enfeksiyonu bu hafta , tek kullanimlik tozdan verdi doktorum. İdrar enfeksiyonu çok ve uzun süre olursa böbreklere çıkıyormuş normalde kasik ağrısı yaparmış ne kadardır var şikayetlerin bobrege vurduğunu sanmıyorum ben bir idrar testi yaptir canım

3, 4 gündür sağ böbreğimde günde bir iki kez böyle 10 15 saniye süren sızı oluyordu geçiyordu hemen. Bebek büyüdüğü için diye düşündüm. Bu gece baya baya sızladı. Kasıklarımda ağrı yok. Şuanda da yok mesala ağrım. İdrarımda yanmada yok. Ağrımaya devam ederse gider acile bir test yaptırırım içim rahat eder en azından. Daha önce böbrek taşı düşürmüş biriyim. Belkide taş oluşmaya başladı yine yavaştan.

Canım bende kum dokuyor olabilirmisin diyecektim. geciktirme hemen bi test yaptır canım bence enfeksiyon antibiyotik den daha çok zarar verir diye düşünüyorum.

Canım bende kum dokuyor olabilirmisin diyecektim. geciktirme hemen bi test yaptır canım bence enfeksiyon antibiyotik den daha çok zarar verir diye düşünüyorum.

Gitcem canım bugün akşama gideceğim en azından ne olduğunu bilirim. Enfeksiyonsa ona göre ilaç kullanırım. Ama taşsa ne yaparım bilmiyorum çok zor oluyor

Gecen gunlerde ben de bobrek Grisi cekiyordum. Kabizdim ve asiri su iciyordum gunde 4 litreye yakin. Hatta buraya da yazdim. Birisi dedi ki fazla su bobrek agrisi yapar dikkat et. O iyle deyince suyu azalttim ve gercekten gecti bobrek agrim iki gundur hic agirmiyor. Sen de suyu fazla iciyorsan 2 litreden fazla icmemeye calis.

Evet çok içiyorum 3 lt den fazla ama az değil. Hiç aklıma gelmedi o. Ama ben normal hamilelikten öncede hep çok su içerdim. Hamilelikte fazlamı geliyor acaba :/

A
Evet çok içiyorum 3 lt den fazla ama az değil. Hiç aklıma gelmedi o. Ama ben normal hamilelikten öncede hep çok su içerdim. Hamilelikte fazlamı geliyor acaba :/
Ahh ahh bende içsem şu suyu hiç sevmiyorum yaz olsa içiyorum yinede kılın 1.5 litreyi geçse çok içtim derim

idrar kültürü sonucum çıkmışta bir yorumlar mısınız. Bakteri üremesi görülmedi yazıyor. Diğer kağıtta ise. Az PNL, Az Epitel, Az Gram (+) Nasıl görüldü yazıyor hiç bişey anlamadım. Bir sorun yoktur inşallah

okadar çok radyasyon yayan cihazlar varki etrafımızda.benim telefona sıra gelene kadar.... İşyeri en fazla 10 metre karelik odada 6 bilgisayar 2 yazıcı 1 tarayıcı.onları geçtim çalıştığım yerin karşısı telekom binası ve kocaman vericiler var allahım korusun yavrularımızı

Amin(

Gitcem canım bugün akşama gideceğim en azından ne olduğunu bilirim. Enfeksiyonsa ona göre ilaç kullanırım. Ama taşsa ne yaparım bilmiyorum çok zor oluyor

benim yengen 8 ayı gibi kum döktü.dikkat et kendine canım ihmal etme bence akşamı beklemeden git bi doktora

Bende oyleyim. Normalde de cok su icerdim ekstra icmedim hamileyim diye. Ama demek mi hamilelikte fazla su bile zarar. Bence bir dene canim. 2 litre falan ic.

Çok sevindim canm.. inşallah 2. Doz aşıda böyle bişi yaşamayız

Bir arkadaşa yazarken anlatmıştım burda canm.. kolum morardı benim baya coraspin kullandığımdan mı bilmem.. ağrıdı.. bebişim 3 gün hareket etmedi..ama sonra düzeldi herşey...2.dozdan korktum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…