- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #17.361
Evet canım kurban adayabilirsin küçük bir kurban mesela. Ben adağın nimetine çok inanıyorum. İnşallah bir dahaki ay çok güzel şeyler duyarsın. Ama söyleyeyim herşeyin başı stres inan. Bir tanıdığımız vardı organik beslenirdi gerçekten hiç paketli katkılı bişey yememiştir ama çok stresliydi bağırsak kanseri oldu. Genlerinde de Yok yani çok şaşırdık. Nice insan var herşeyi yiyor içiyor daha sağlıklı. Hstalıksız geçiyor ömrü. Nedeni kesinlikle stres. Herşeyi bir kenara koy evlatlarını düşün. Emin’im çok zordur ama onların vefasızlığı düşüncesizliği sana stres yaşatmasın. Sen iyi olursan bebeğin de iyi olur inşallahKurban gibi mi adak adim bilmemki esimlede bir konusim bol dua ve sabirla bekliyoruz artik. Bide doktor tanidimiz var bana zaten riskli oldumu bundan sonra en kucuk hastaligq bile yakalanma dedi bebegine enfeksiyin yapar dedi insallah bu 4 ayi atlatabilirim.
Böbrek de ağrıyorsa doktora görün derim canım. Belki. Basit bir üşütmedir. Ama antibiyotikler için riskli zamanı çoktan atlattık ki verse bile üzülme iç bence. Böbreğin su süzüyor sonuçtaKızlar günaydın. İdrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı. Böbrek ağrısı yaparmı bu enfeksiyon. 1 haftadır sağ tarafımda hafiften sızlama oluyordu ara ara ben bebekten diye çok takmadım. Ama bu gece resmen böbrek ağrısı olduğunu anladım. Antibiyotiksiz geçmezmi bu enfeksiyonsa eğer
Böbrek de ağrıyorsa doktora görün derim canım. Belki. Basit bir üşütmedir. Ama antibiyotikler için riskli zamanı çoktan atlattık ki verse bile üzülme iç bence. Böbreğin su süzüyor sonuçta
Canım aynısını yasadım hatta yazdım buraya bir aydır içiyorum bi gün içip üstüne uyudum kalktım gözümü acamadım bulantıdan dr sordum gece yatarken icicem ben artıkGünaydın arkadaşlar bir haftadır ferro sanol kullanıyorum bir sorun yok ilk bir kaç gün sabah 7 gibi içiyorum tekrar uyumaya çalışıyorum ama kalktığım zaman felaket derecede mide bulantısı ve karın ağrısı yapıyor buna çözüm Yok mukanım da düşük bıraksam da olmaz resmen bulantılı kabus günler geri döndü
Can'ım bende de oluyor aynısı. Bide çok fena kabız yapıyor beni. Dr a söyledim en etkilisi bu ilaç dedi ama değiştirdi. Başka ilaç verdi. Ona henüz başlamadım.Günaydın arkadaşlar bir haftadır ferro sanol kullanıyorum bir sorun yok ilk bir kaç gün sabah 7 gibi içiyorum tekrar uyumaya çalışıyorum ama kalktığım zaman felaket derecede mide bulantısı ve karın ağrısı yapıyor buna çözüm Yok mukanım da düşük bıraksam da olmaz resmen bulantılı kabus günler geri döndü
Bende çıktı idrar enfeksiyonu bu hafta , tek kullanimlik tozdan verdi doktorum. İdrar enfeksiyonu çok ve uzun süre olursa böbreklere çıkıyormuş normalde kasik ağrısı yaparmış ne kadardır var şikayetlerin bobrege vurduğunu sanmıyorum ben bir idrar testi yaptir canımKızlar günaydın. İdrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı. Böbrek ağrısı yaparmı bu enfeksiyon. 1 haftadır sağ tarafımda hafiften sızlama oluyordu ara ara ben bebekten diye çok takmadım. Ama bu gece resmen böbrek ağrısı olduğunu anladım. Antibiyotiksiz geçmezmi bu enfeksiyonsa eğer
Bende çıktı idrar enfeksiyonu bu hafta , tek kullanimlik tozdan verdi doktorum. İdrar enfeksiyonu çok ve uzun süre olursa böbreklere çıkıyormuş normalde kasik ağrısı yaparmış ne kadardır var şikayetlerin bobrege vurduğunu sanmıyorum ben bir idrar testi yaptir canım
3, 4 gündür sağ böbreğimde günde bir iki kez böyle 10 15 saniye süren sızı oluyordu geçiyordu hemen. Bebek büyüdüğü için diye düşündüm. Bu gece baya baya sızladı. Kasıklarımda ağrı yok. Şuanda da yok mesala ağrım. İdrarımda yanmada yok. Ağrımaya devam ederse gider acile bir test yaptırırım içim rahat eder en azından. Daha önce böbrek taşı düşürmüş biriyim. Belkide taş oluşmaya başladı yine yavaştan.
Canım bende kum dokuyor olabilirmisin diyecektim. geciktirme hemen bi test yaptır canım bence enfeksiyon antibiyotik den daha çok zarar verir diye düşünüyorum.
Gecen gunlerde ben de bobrek Grisi cekiyordum. Kabizdim ve asiri su iciyordum gunde 4 litreye yakin. Hatta buraya da yazdim. Birisi dedi ki fazla su bobrek agrisi yapar dikkat et. O iyle deyince suyu azalttim ve gercekten gecti bobrek agrim iki gundur hic agirmiyor. Sen de suyu fazla iciyorsan 2 litreden fazla icmemeye calis.Kızlar günaydın. İdrar yolu enfeksiyonu geçiren varmı. Böbrek ağrısı yaparmı bu enfeksiyon. 1 haftadır sağ tarafımda hafiften sızlama oluyordu ara ara ben bebekten diye çok takmadım. Ama bu gece resmen böbrek ağrısı olduğunu anladım. Antibiyotiksiz geçmezmi bu enfeksiyonsa eğer
Gecen gunlerde ben de bobrek Grisi cekiyordum. Kabizdim ve asiri su iciyordum gunde 4 litreye yakin. Hatta buraya da yazdim. Birisi dedi ki fazla su bobrek agrisi yapar dikkat et. O iyle deyince suyu azalttim ve gercekten gecti bobrek agrim iki gundur hic agirmiyor. Sen de suyu fazla iciyorsan 2 litreden fazla icmemeye calis.
Ahh ahh bende içsem şu suyu hiç sevmiyorum yaz olsa içiyorum yinede kılın 1.5 litreyi geçse çok içtim derimEvet çok içiyorum 3 lt den fazla ama az değil. Hiç aklıma gelmedi o. Ama ben normal hamilelikten öncede hep çok su içerdim. Hamilelikte fazlamı geliyor acaba :/
Kendimde bazı eksiklerin ve yanlışların farkındayım lakin engel olamıyordum..
Birincisi herşeyden korkuyorum ama sürekli telefon elimde çocuğa radyasyonu tepsiyle sunuyorum resmen..22 hafta böyle geçti diye kalan zamanı da harcamıycam zararın neresinden dönsem kardır.günde 2-3 kez elime alıcam ama buraya kesin uğracam hergün:)
Kuran hiç okuyamıyorum oysa bebeğimin huzura ihtiyacı var namazların çoğunu kılmıyordum doğuma kadar tek vakit kaçırmak istemiyorum
Kiloma kesinlikle dikkat edicem şu bir ay da gram dahi almadan kendimi 1 şubata atmaya çalışıcam ve hareket yapmaya özen göstericem
Ve gereksiz streslerden bebeğimi uzak tutucamkurban olur annesi ona
Annelik daha şimdiden zormuş rabbim dualarımızı kabul eder inş bu kutsal görev yolculuğunda o nedenle bol bol dua edelim..
Yarın evimi temizleyip güzel bir duş alıp başlıyorum başka önerisi olan varmı:)
Bunlarda benim yeni yıl hedeflerim:)) herkes hayırlı geceler
Aminokadar çok radyasyon yayan cihazlar varki etrafımızda.benim telefona sıra gelene kadar.... İşyeri en fazla 10 metre karelik odada 6 bilgisayar 2 yazıcı 1 tarayıcı.onları geçtim çalıştığım yerin karşısı telekom binası ve kocaman vericiler varallahım korusun yavrularımızı
Gitcem canım bugün akşama gideceğim en azından ne olduğunu bilirim. Enfeksiyonsa ona göre ilaç kullanırım. Ama taşsa ne yaparım bilmiyorum çok zor oluyor
Bende oyleyim. Normalde de cok su icerdim ekstra icmedim hamileyim diye. Ama demek mi hamilelikte fazla su bile zarar. Bence bir dene canim. 2 litre falan ic.Evet çok içiyorum 3 lt den fazla ama az değil. Hiç aklıma gelmedi o. Ama ben normal hamilelikten öncede hep çok su içerdim. Hamilelikte fazlamı geliyor acaba :/
Çok sevindim canm.. inşallah 2. Doz aşıda böyle bişi yaşamayızTetanoz canım
Kızlar sizi görmeden dahi okadar çok seviyorum ki anlatamam hepinizi öpmek istiyorum:)))msjlarınızı yeni gördüm dışardaydım ben çok dudak bükünce karnım da taş gibi olunca eşim dedi hadi hast gidelim sen gece uyumazsın:) kadın doğum hast gittim az önce çok babacan bir dr rastgeldim bebek iyi şuan oynuyor ama hissetmiyorsun.belli ki aşıyı stres yapmışsın ve stres yaptığın için karnın da gerilmiş hissedemiyorsun o iyi dedi.oh yarabbi çok şükür
Bir arkadaşa yazarken anlatmıştım burda canm.. kolum morardı benim baya coraspin kullandığımdan mı bilmem.. ağrıdı.. bebişim 3 gün hareket etmedi..ama sonra düzeldi herşey...2.dozdan korktum açıkçasıE e aonra bir sey hissettin mi peki? Bende cok buyutmustum gozumde. Valla kan verirken bunun 10 kati daha cok aci cekiyorum. Hem kan verirken hem de verdikten sonra olusan mirluktan dolayi. Tetenozda hissetmedim bile ihne ne ara girdi, ilac ne ara ilerledi de ne ara cikti ihme vucudumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?