2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
çok geçmiş olsun, inşallah önemli bir sorun yoktur ve ürolog rahatlatır seni, dualarım seninle...

Canım gelen hastanın döküntüleri başlamışsa hastalık bulaşma özelliğini yitirmiş oluyor. Döküntü yapmaya başlamadan kuluçka dönemindeyken bulaşıyor sıklıkla. Sen hatırlıyor musun döküntüleri var mıydı??? Bir de su çiçeği virüsü genelde temasla bulaşır temas etmediysen çokta endişelenme.kızamık gibi damlacıkla hava yoluyla pek bulaş olmuyor.

Kızlar pançolara azıcık yazlık kıyafetler gelmiş vee çook güzeller 0-6 ay yazıyo üzerinde ben dayanamadım aldım hepsinden birer tanee
Ay fotograf atsaydin bize cok heyecanlandim vay kocamin haline
Bende basak burcuyum canim .cok duskunum gercekten bazen cok yoruyorun kendimi

Sanırım benim kızım yaramaz olacak çünkü saolsun gece bile durmuyor bir başladı oynamaya por başladı şuanda bile vuruyor

Bazen için burkuluyor çok acayip hissediyorum sanırım alt üst oluyor o zamanlar

sağol canım benim bel basen. Baya genişledi sen maşallah inceciksin tebrik ediyorum
Evet ya bunda 4kilo aldım sadece Onu da ilk ay aldım.52 ile kalmıştım aylar oldu hala 56-57 arası gidip geliyorum öyle çık iştahımda YÖK. Kızımda 35 kilo almıştım bunda Allah acıdı bence bana yaşta geçiyor malum :)

Ya benimde oyle surekli donuyor gibi bi tuhaf oluyorum .gece sabah demiyor masallah.dun esimle tartisiyoruz yine :) bi dondu hic olmayacak yerde guldum esimde anlamadi dalga mi geciyon benle gulme diyor
Halbuki alakasi yok cok tuhaf hissettirdi

Ya benimde oyle surekli donuyor gibi bi tuhaf oluyorum .gece sabah demiyor masallah.dun esimle tartisiyoruz yine :) bi dondu hic olmayacak yerde guldum esimde anlamadi dalga mi geciyon benle gulme diyor
Halbuki alakasi yok cok tuhaf hissettirdi
Evet olur olmadım zamanlarda dönüyor ama güzel bir his ilerleyen zamanlarda yer pek olmicak zor dönerler o zaman

İçim içimi yesede inşallah dediğin gibidir canım

Ya bana kalsa ben su en hafiflerinden baston puset istiyorum. Ama esim onlar cok dandik diyo baska bise demiyo. Bir de ben de cok kullanacagimi dusunmuyorum. Zaten ben disari cikmayi seven bir insan degilim ayda yilda bir cikarim. Markete falan giderken kangru ya da sling kullanmayi dusunuyorum. Parka ciktigimizda cimlerin ustune birakmak istiyorum cocugu da. Oyle cok kaliteli bir seye hevesim yok allahtan.

Ay fotograf atsaydin bize cok heyecanlandim vay kocamin haline
Benim oğlum olcak kısmetse ben erkek kıyafetleri aldım o yüzden.. tshortlerim kırmızısı sarısı falanda vardı onlarıda aldım ama nereye koydum bulamadım suan :) bir de ben eğey bişey aldım o yüzden çok karışık

Eklentiler

• 2EA5200E-A6C2-4A69-A3A3-0D68D9F91A40.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 95
  • B88E6BA7-3E9E-4F6E-B94E-7AA6B9390A40.webp
    13 KB · Görüntüleme: 89
Maşallah sen seneye yazın giyeceklerini bile almissin :)

Yaa cok guzeller. Benim de oglum olacak ve bayildim bunlara:) nerden aldin ve ne kadardi?

Yaa cok guzeller. Benim de oglum olacak ve bayildim bunlara:) nerden aldin ve ne kadardi?
Pançodan aldım çok ucuzlar tshortler 35 shortta sanırım 50 tl falandı tek short oydu baska gelmemiş henüz numaramı bıraktım gelince arıcaklar beni çeker atarım size de taze anne adayı acelesi var üstümde aanki kaçacak kıyafetler :)

Canim bende ayni senin gibi dusunuyorum ama bi yandanda diyorum puset baya kullaniliyor ve travel sistem arabalarda pusette var. Tek ona para vermektense oyle bi araba alip bikac sene kullanilabilir belki diye dusunuyorum.

İnstagramdan şunları aldım geçen gün geldi kumaşları falan çok güzel yeni doğan için aldım..

Eklentiler

• 5BD8D8A2-6995-4873-90C2-C12097F32FBE.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 94
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…