2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Gecmis olsun canim Allahim acil sifalar versin insallah

gunaydin kizlar yeni yiliniz kutlu olsun.ben cok stresliyim.4gun once eczaneye 1hasta grldi.eczaciyim ben.buvgelen kişi megersem sucicegi imiş.benim sucicegine bagisikligim yok cocukken gecirmemisim.bu hasta ilac alanadek oksuruk hapsirmadi.arkadasim ilgilendi onunla.sonuc olarak oni ilk ben gordum en az 1metreden gordum.cok korkuyorum panik atagim tuttu korkudan sofiarya bakar misin lutfen

Bir gün hissedemediğimde gitmiştim iyiydi 3 gündür ne alemde bilmiyorum Allah korusun yavrularımızı

Canm ben de aynı şekilde telaş etmiştim. Doktora gtmeyi düşünüyordum ki gece lavaboya kalkınca bizim kizin sağlam tekmeleri geldi:) cuma günü ayrintili ultrasonumuz var inşallah her şey yolundadır :)
Çok sevindim ne güzel canım inş hayırlı haberlerle dönersin ultrasondan

Gecmis olsun canım Allah şifa versin..

cok korkuyorum..gebelikde cok.riskliymis.97%bebek saglikli dogsada.yerde kalan 3%ihtimal bile korkutuyor beni.doktorum 50de 50ihtimal diyo
Endişelenmeye haklısın ama birşey olamayacak Allah'ın izniyle nasıl düşünürsen öyle olur güzel şeyleri çağır evrenden :)

kardelen384 canim benimde 10gun once sag bobreyimde genislenme var ama stentle ilgili birsey drmedi ilaclarimi yazdi..benim sadece bel agrim oluyordu halen var gebelikle ilgili oldugunu dusunmusdum.bana ciddi olmadigini soyledi doktorum.cok gecmis olsun

çok geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin.dualarımdasın

Çok geçmiş çok üzüldüm canım ikizlerde daha sık görülüyordur inşallah stente gerek kalmadan iyileşirsin

hemen o kisiyle yakin temasim sadece onu gormem oldu .bebegimr birsey olurmu.
Canım ben aynı sınıftayım anasınıfı çocuklarıyla geçirenlerle, evet riskli ama kolay bulaşmıyor bence. Ki temasımız da olmuştur ona rağmen hiç bir arkadaşım da ben de geçirmedim. %3 ihtimal varmış dediğin gibi ama geçirsen bile iyi düşün iyi olsun. Şuanda itibaren yapacak bişey Yok olumsuz düşünme derim ben.

Yok çok düzenli hissesiyordum aşıdan sonra 3-4 gündür hissetmiyorum
Bu aralar ben de hissetmiyorum birçok arkadaş da öyle yazmış demekki dönemsel. Bence büyüme ataklarında daha çok uyuyor ve büyüyorlar çünkü bunhaftalarda birden büyüyecekler depo yapıyorlar. Uyusun da büyüsün :)) bir de gerçekten ilk kızım böyle hareketli değildi uslu sayılır bu sanırım biraz fena olacak. Belki uslu bir Bebişin olur senin de :)

Hastalıklar kovalıyo resmdn hepimizi Geçmiş olsun canım, neden olmuş peki genişleme

nette cok kotu seyler yaziyor canim.cok evhm uapiuorum insallah bulasmaz bana ve bebegime.sen cocukken.gecirmemissin di mi? neiyiolmus ogrencilerden bulasmamasi

Cnm sancıdan duramıyorum. Oturamıyorum bile. Benim de başta bel agrım vardı sadece. Karnım da sancılanmaya başlayınca acile gittik. Sende bir şey yoktur inş yine kontrolu ihmal etm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…