2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet canım kucuktu ama.bina değiştirdi büyük binaya geçti medicalpark binasına gecti eski yeride İstanbul'um tıp merkezi oldu
Yeni binadaki ismi medigold sultan hastanesi netten bak istersen

Aynen canım merkezinde ismi değişti zaten istanbulum tıp merkezi oldu geldiğinde gidip durum yoklaması alabilirsin doktor olaraktan reşit beyi tavsiye eder herkes

Evet canım kucuktu ama.bina değiştirdi büyük binaya geçti medicalpark binasına gecti eski yeride İstanbul'um tıp merkezi oldu
Yeni binadaki ismi medigold sultan hastanesi netten bak istersen
Medikalpark öncesinde de sultan hastanesiydi değil mi orası?
Yok kuzum ben düşünmüyorum orayı. Ama başka bölümler için düşünülebilir. Yenidoğan yoğun bakımı iyi bir yer olsun istiyorum. Belki gop medikalpark olabilir.
Şimdilik Nisa ya karar verdim ama belli olmaz yine de

Bana onu bile demedi vitaminlerini içiyorsan sıkıntı yok devam et vitaminleri içmeye. Çok normal bu durum dedi. Bende unuttum artık ağrısız nasıl oluyordu sabahları sırtım gün içinde çatım akşamları böbreklerim :) Sırayla hepsi.

Evet canım orası tabi herkesin kendi fikri neresi içine siniyosa oraya gitmeli ben küçükköy asya Hastanesi'ne gidicem son ay oda ssvd istediğim.icim olmazsa medigoldda yaparim

Aynen canım merkezinde ismi değişti zaten istanbulum tıp merkezi oldu geldiğinde gidip durum yoklaması alabilirsin doktor olaraktan reşit beyi tavsiye eder herkes
Şimdi sitesine baktım da Reşit bey tok, Remzi Gündoğan diye biri var. Reşit bey tıp merkezinde mi acaba?

Bende sabahligin pesindeyim cok kullaniyorum.Ama sabahlik bazen pijamadanda cok tutuyor.
Ay canim benim anliyor demekki hissediyor kesinlikle

Kizlar gunaydin .
Doktorum decavit bemiks ve demir ilaci verdi .
Gece uyumadan once iciyorum bulanti yapmasin diye.
3unu bi arada mi iciyorsunuz bi sakincasi varmi .

Kızlar ben şimdi ayrıntılı ultrasondan çıktım zeynep kamil de yaptırdım güzel ilgilendiler herşey yolunda ama renkli bakmıyo bana renkli USG de vermedi ama olsun bebeğimin iyi olduğunu bilmek yetti bana
Gözün aydın bir sorun olmamasına sevindim aslında.hicbiri renkli bakmıyor siyah beyaz inceliyolar renkli sadece resik veriyorlar oda çok şart değil iyimolsunlarda kuzular :)

hastane çıkışı konusunu gelinimize sordum
bebeği şuan 1 aylık ve 4.5 kilo, hala hastane çıkışı giydiriyorum, 0-3 ay olanlar bol geliyo, 0-3 olanlardan sadece 2 tulumu oluyo diğerleri büyük dedi
en az 3-4 takım al bence dedi
öyle çok pahalı takımlardan değil de 5 parçalı falan gibi olanlardan bol almak lazım bence, çünkü çok çabuk kirleniyo dedi
ben zaten hevesim olan takımı alcam
sonrasında da kim ne alırsa alsın karışmıcam
bol bol alt üst takım falan alırım 0-3 ay

• Aynen tam.takimm değilde alt üst ve şapkalı takımlardan 5 takım iyidir bence de

bende daha hiçbişey almadım kızlar, ayrıntılı usg var 2 hafta sonra cinsiyeti kesinleşssin ona göre alıcam, indirimleride takip etmek gerek küçücük seyler bazen çok pahalı oluyor alınacak bir sürü şey var , bize de çok hediye gelmez akrabalar başka şehirde hep, indirimlerden haberdar edelim birbirimizi :)

karnının üstüne yatmanda bir sakınca yok hiç endişe edipte boşuna oranı buranı ağrıtma zaten karnının üzerine yatmaman gereken zamanlar gelince istesen de yatamayacaksın,sağa yatalım sola yatalım ayrımı için de henüz erken ya da sırtüstü yatmayalım için de,hepsinin zamanı geldiğinde zaten isteseniz de yatmamanız gerekn taraflarınıza yatamayacak huzuru yatmanız gereken tarafta bulacaksınız,vücuut kendini ne de güzel ayarlıyor

Allahım sen koru yarabbim, zaten az önce zorla şeker yüklemesi yaptırttı dr yalnızım bide inşallah başım neyim dönmez 6 tüp te kan vericem
yaptır yaptır şeker yüklemesi önemli,iyi olmuşş.. tabi glikozu aç karnına içmek adamın içini fena yapıyor ama yapçak birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…