- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.061
Evet canım kucuktu ama.bina değiştirdi büyük binaya geçti medicalpark binasına gecti eski yeride İstanbul'um tıp merkezi olduBen de normal karşılıyorum artık. Sanki hiç ağrısız yaşamamışım gibi. Ağrısız nasıldım unuttum valla :) dr da net bişey demedi. Bebek iyi ağrıların onunla ilgisi Yok. Magnezyum d vitamini eksikliğinden olabilir dedi sadece.
Can'ım orası küçük bir yer değil mi? Yanlış hatırlıyor olabilirim. Yani hastane değil de tıp merkezi gibi. Görümcem orda Doğum yaptı diye hatırlıyorum. Arkadaş da gitti önce oraya. Sonra duygu hastanesinde Doğum yapmıştı.
O çevrede hastaneler genel olarak diğer yerlere göre çok daha uygun.
Eşime de kolonoskopi endoskopi sultangazide yaptırmıştık uygun diye.
Aynen canım merkezinde ismi değişti zaten istanbulum tıp merkezi oldu geldiğinde gidip durum yoklaması alabilirsin doktor olaraktan reşit beyi tavsiye eder herkesCanım merkezinden bahsediyorsun sandım. Medigold Sultangazi ise fiyat gayet iyi. Hastane ortamı diğerine göre daha iyi tabiî. Ama dediğim gibi doktorları hiç bilmiyorum. Anneme de nerdeyse her hafta sonu gidiyorum. Acil bir durum olursa oraya gideyim o zaman.
Medikalpark öncesinde de sultan hastanesiydi değil mi orası?Evet canım kucuktu ama.bina değiştirdi büyük binaya geçti medicalpark binasına gecti eski yeride İstanbul'um tıp merkezi oldu
Yeni binadaki ismi medigold sultan hastanesi netten bak istersen
Ben de normal karşılıyorum artık. Sanki hiç ağrısız yaşamamışım gibi. Ağrısız nasıldım unuttum valla :) dr da net bişey demedi. Bebek iyi ağrıların onunla ilgisi Yok. Magnezyum d vitamini eksikliğinden olabilir dedi sadece.
Evet canım orası tabi herkesin kendi fikri neresi içine siniyosa oraya gitmeli ben küçükköy asya Hastanesi'ne gidicem son ay oda ssvd istediğim.icim olmazsa medigoldda yaparimMedikalpark öncesinde de sultan hastanesiydi değil mi orası?
Yok kuzum ben düşünmüyorum orayı. Ama başka bölümler için düşünülebilir. Yenidoğan yoğun bakımı iyi bir yer olsun istiyorum. Belki gop medikalpark olabilir.
Şimdilik Nisa ya karar verdim ama belli olmaz yine de
Tamam canım teşekkür ederimAynen canım merkezinde ismi değişti zaten istanbulum tıp merkezi oldu geldiğinde gidip durum yoklaması alabilirsin doktor olaraktan reşit beyi tavsiye eder herkes
Şimdi sitesine baktım da Reşit bey tok, Remzi Gündoğan diye biri var. Reşit bey tıp merkezinde mi acaba?Aynen canım merkezinde ismi değişti zaten istanbulum tıp merkezi oldu geldiğinde gidip durum yoklaması alabilirsin doktor olaraktan reşit beyi tavsiye eder herkes
Ay evet ya remzi kusura bakma canımŞimdi sitesine baktım da Reşit bey tok, Remzi Gündoğan diye biri var. Reşit bey tıp merkezinde mi acaba?
Tamam canım teşekkürler :)Ay evet ya remzi kusura bakma canım
Sağlık ocaklarına gelen marka standart zaten,sıkıntı Yok Hindistan menşeeli aşılar hepsi vurdur gitsin
Bende sabahligin pesindeyim cok kullaniyorum.Ama sabahlik bazen pijamadanda cok tutuyor.evet fiyat olarak yüksek.ben bide 2li takım düşünüyorum.sabahlık girince işin içine bi pijama parası ilave oluyo.evlenirken alınan pijamanın sabahlığınıda hiç kullanmıyorum.kullanmadığım şeye de para vermek istemiyorum.baktığın bi yerdeki çalışan normal pijamada alabilirsin diye fikir verdi.o yüzden son aylarda deneyip bakarım diyorum
Ay canim benim anliyor demekki hissediyor kesinlikleGünaydın güzel anneler.dün akşam yaşadığını anlatayım sizlere.benim 4 yaşına yeni girmiş kız yiğenim var.hamile olduğumu öğrendiğinden beri herkese "halamın karnında bebek var" diyerek duyurdu sağolsundün bebişimiz sakindi.dünde yiğenim vardı akşam gelip gidip "hala bebişi sevelim" deyip karnımı sevdi,"hadi bebişi gıdıklayalım" deyip karnımı gıdıkladı.bizimki de yiğenimin sesini duydukça coştu bebişim anlıyo olabilirmi ne dersiniz
Gözün aydın bir sorun olmamasına sevindim aslında.hicbiri renkli bakmıyor siyah beyaz inceliyolar renkli sadece resik veriyorlar oda çok şart değil iyimolsunlarda kuzular :)Kızlar ben şimdi ayrıntılı ultrasondan çıktım zeynep kamil de yaptırdım güzel ilgilendiler herşey yolunda ama renkli bakmıyo bana renkli USG de vermedi ama olsun bebeğimin iyi olduğunu bilmek yetti bana
hastane çıkışı konusunu gelinimize sordum
bebeği şuan 1 aylık ve 4.5 kilo, hala hastane çıkışı giydiriyorum, 0-3 ay olanlar bol geliyo, 0-3 olanlardan sadece 2 tulumu oluyo diğerleri büyük dedi
en az 3-4 takım al bence dedi
öyle çok pahalı takımlardan değil de 5 parçalı falan gibi olanlardan bol almak lazım bence, çünkü çok çabuk kirleniyo dedi
ben zaten hevesim olan takımı alcam
sonrasında da kim ne alırsa alsın karışmıcam
bol bol alt üst takım falan alırım 0-3 ay
karnının üstüne yatmanda bir sakınca yok hiç endişe edipte boşuna oranı buranı ağrıtmahiç rahat uyuyamıyorum geceleri, ilerde napçam hiç bilmiyom
sola yatmaya alışık değilim, bi süre sonra bakıyorum ya yüzüstü yatmışım ya da sağa dönmüşüm
dün gece sırtıma yastık koydum dönmeyeyim diye onda da ağrıyla uyandım nedense
eşimle yerleri mi değişsek dicem ama 4.5 yıldır yatağın solunda ben yatıyorum, sola dönük yatarsam eşime dönük oluyorum o da sağolsun gece dibime dibime giriyo fenalık basıyo
yaptır yaptır şeker yüklemesi önemli,iyi olmuşş.. tabi glikozu aç karnına içmek adamın içini fena yapıyor ama yapçak birşey yokAllahım sen koru yarabbim, zaten az önce zorla şeker yüklemesi yaptırttı dr yalnızım bide inşallah başım neyim dönmez 6 tüp te kan vericem
6 tup kani neden aldilar canim?Allahım sen koru yarabbim, zaten az önce zorla şeker yüklemesi yaptırttı dr yalnızım bide inşallah başım neyim dönmez 6 tüp te kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?