- 23 Ekim 2015
- 970
- 1.479
- 113
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.021
Maşallah canm gwcmis olsun.şaka maka yolun yarısını gectik:) benm ayrıntılı da yrn
Kardeşimin eşi doğum yaptı, keşke daha fazla alsaymışım hastane çıkışı dedi5 tane hastane cikisi cokkkk fazla. Onlarin icindeki parcalari cok az giyicek. Yine kimsenin hevesini kirma icindeki parcalari 3 6 ay ya da 0 3 ay alsinlar. Yazik gunah adi hastane cikisi olunca daha bi pahali oluyo bide. Cope gidicek para.
Canım yazamadım bi türlü benim sezeryan olucak bugün kontrolüm vardı dr konustum sanırım hepsine bi zam gelicek ama büyük ihtimal dorukta yapıcam doktorum doruga cok yakın herhangi ters bi durumda filan Allah korusun tabi bide memnun kaldım oğlumda hemsireler ilgili pembe maviyi cok övüyolar orasıda yakın bana ama cok fazla pahalı gereksiz yani dorugu secicem büyük ihtimalGeçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı jimer de doktoru hatice diye biriydi hastaneden. Çok memnun kalmış. İkinci doğumuydu. Tek nefeste doğurmuş gerçi yapı meselesi. Sancısını çoğunu odasında çekmiş ve hemşireler devamlı gelip beline masaj bile yapmışlar. Odası da genişti. Ben ziyarete gittiğimde hemşire bebeğe emzik tutturmaya çalışıyodu emmesi kuvvetlensin diye. Hemşireler çok ilgili. Benim kendi doktorum da medical park yada jimer arasından jimeri önerdi çok daha rahat edersin dedi. Medicalde sancıyı kendi odanda değilde bi sancı odası ameliyathane gibi bi yerde çekiyormuşsun. Doğum yapanları duyuyosun yani. O olay çok hoşuma gitmedi. Hastaneye gidip bilgi alıcam bakalım onlar ne dicek. Bir de medicana açıldı artık ona da bakmayı düşünüyorum. ben de daha karar vermedim. Sen ne düşünüyosun.
Once alsinlar ona gore eksikleri alirsin canim ozaman :) ben cinsiyeti ogrenince hemen almistim birseyler
Bnde bugun baktim hem pahali hem begenemedim
Sağlık ocaklarına gelen marka standart zaten,sıkıntı Yok Hindistan menşeeli aşılar hepsi vurdur gitsinSofiiii tetanoz aşının markası farkedermi iyi si kötüsü varmı az civalı yada hiç civalı olanı ???
Doruk için doktorun ne fiyat verdi pekiCanım yazamadım bi türlü benim sezeryan olucak bugün kontrolüm vardı dr konustum sanırım hepsine bi zam gelicek ama büyük ihtimal dorukta yapıcam doktorum doruga cok yakın herhangi ters bi durumda filan Allah korusun tabi bide memnun kaldım oğlumda hemsireler ilgili pembe maviyi cok övüyolar orasıda yakın bana ama cok fazla pahalı gereksiz yani dorugu secicem büyük ihtimal
3500 demişti cnm önceden konustugumuzda bugün zam gelicek gibi konustu ama konusucam yapmasın zam filanDoruk için doktorun ne fiyat verdi peki
İyice uçtu fiyatlar ya bana medical park 2500 jimeri 3500 demişti doktorum normal doğum fiyatı için bakalım nolucak zamdan sonra. Pembe mavi 5500 dü. Geçen ay aldığım fiyatlar bunlar. Bende kararsizim hala hastane secemedim. Bi bos vaktimde gezicem hepsini imkanlari konusucam bakalim.3500 demişti cnm önceden konustugumuzda bugün zam gelicek gibi konustu ama konusucam yapmasın zam filan
Medicalpark ın 2500 olduğuna emin misin canım geçen çocuğu götürdük muayeneden bile 135 lira aldılar...o 2500 ün üzerine kesin başka şeyler ekleniyordur bence...çünkü hastane ne zaman gitsek bildiğin boş pahalı ve fazla gelen giden yokİyice uçtu fiyatlar ya bana medical park 2500 jimeri 3500 demişti doktorum normal doğum fiyatı için bakalım nolucak zamdan sonra. Pembe mavi 5500 dü. Geçen ay aldığım fiyatlar bunlar. Bende kararsizim hala hastane secemedim. Bi bos vaktimde gezicem hepsini imkanlari konusucam bakalim.
2 aydır yaşadığım tam olarak bu ağrı benim de. Çatı mı dar oluyor acaba böyle oluncaCanım vajina kemiğinde ağrı ve acı oluyor. Yürüdükçe hareket ettikçe anlıyorsun zaten nasıl birşey olduğunu. Elimle dokunduğum zaman acının nerde olduğunu anlıyorum. Sende de mi oluyor.
Benim eltime yapılmış. Şaşırdım ben de. Normal doğumda yapılır diye biliyorum ben de.Kızlar size bir sorum var sezeryandan önce lavman yapılıyor mu ya benm işk doğumumda yapılmadı ama şimdi başka şehirdeyim doğum yapacağım hastanede yapılıyormuş
Ben normal pijama takım aldım Can'ım. 50 tlevet fiyat olarak yüksek.ben bide 2li takım düşünüyorum.sabahlık girince işin içine bi pijama parası ilave oluyo.evlenirken alınan pijamanın sabahlığınıda hiç kullanmıyorum.kullanmadığım şeye de para vermek istemiyorum.baktığın bi yerdeki çalışan normal pijamada alabilirsin diye fikir verdi.o yüzden son aylarda deneyip bakarım diyorum
Canım benim belimin ve karnımın sağ tarafı çok ağrıyordu. Ne oturuyorum ne ayakta kalabiliyorum. Sadece sola yatiyorum. Yattığım yerden yiyorum yemeğimi hatta.
Sen solundan ameliyat olmuşsan bir kontrol ettir için rahat etsin
Uff yaa banada yapılmamıştı bunlar yapıyormuş dra sorar anlaşma yoluna gitmeye çalışırım artık
Yani tecrubeli anneler yazsalar daha dogru ama bnm okuduğum 3500 kg civari dogarsa 1 hafta ancak giyiyomus :). O setler cok minnak muhtemelen yengenin bebegide cok minnostu :) 2500 kg flnsa uzun sure giydirmistr belki. Sen bilirsin canim bn 5 tane diye hic giyilmeden kalkmasin kenara dedim nerdeyse 5 set 500 tl tutarKardeşimin eşi doğum yaptı, keşke daha fazla alsaymışım hastane çıkışı dedi
Onlar da alt üst, çıtçıtlı body vs oluyo ya bebiş giyer ki onları, her kustuğunda değişecek zaten
Ama hastene çıkışları yenidoğan olarak mı geçiyor?
Yenidoğanlar da kaç aya kadar giydirilebiliyo acaba
Sadece 1 ay giyebilcekse haklısın fazla olcak
3470 gr doğduYani tecrubeli anneler yazsalar daha dogru ama bnm okuduğum 3500 kg civari dogarsa 1 hafta ancak giyiyomus :). O setler cok minnak muhtemelen yengenin bebegide cok minnostu :) 2500 kg flnsa uzun sure giydirmistr belki. Sen bilirsin canim bn 5 tane diye hic giyilmeden kalkmasin kenara dedim nerdeyse 5 set 500 tl tutar
Hastane çıkışlarının yenidoğan dışında 0-3 aylık ilanları var. Belki ondan almıştır. Benim şimdi ki planım 1 tane yenidoğan takım 1 tane de 0-3 aylık almak. Onun dışında yenidoğan ve 0-3 aylık zıbın ve alt üst takım ayrı almayı düşünüyorum. Fikrim değişmezse :)3470 gr doğdu
Neden öyle dedi bilemedim ben ona detaylı sorayım bakalım bebişi 1 aylık oldu
Sağolasın canım
Canim ben vitaminleri almadigimdan dolayi doktorum boyle yaparsan ayaklarin hep siser dedi.
Hangi vitaminden bahsettigini hatirlamiyorum ama
vitamin olarak decavit kullanıyorum
Ben panik anne olarak arastirdim.
Hamilelikte El ayak sismesi
Yabanci kaynaklarda edama diye geciyor. Tavsiyeler arasinda Mutlaka iki litre suyu iciniz, Sol tarafa yatiniz, tuzu azaltiniz var. Susuzluk, diyabet, tuz tuketimi, Potasyum eksikligi, uzun sure ayakta kalmak, yanlis ayakkabi, hareketsizlik yada yuruyus yapmamak da sebep olurmus.
Odem normal bir seymis ama ayni zamanda daha az gorulen hamilelik zehirlenmesinin belirtilerinden biriymis.
Bu yuzden onlem olarak odemimiz varken eger gozlerimiz kararisa yada gorme bozukluklari hissedersek, asiri bas / Karin agrisi olursa, idrar sikliginiz azalirsa ve.en onemlisi tansiyonunuz cok yukselirse acile gidiyoruz. Tansiyon aletleri cook pahali degil kullanmasi da cok kolay bir take edinin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?