2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benzer sorun bende de vardi. Bizim huyumuz sirtsirta donmek. Gece icinde esim yorgani ceker, bende ayni pozisyonda yavas yavas ona sokulurum. Sola yatmak gerekince yerleri degistirdik. Kisa surede alistik. Popo popoya, sirt sirta uyuma huyu Baskin cikti

Günaydın güzel anneler.dün akşam yaşadığını anlatayım sizlere.benim 4 yaşına yeni girmiş kız yiğenim var.hamile olduğumu öğrendiğinden beri herkese "halamın karnında bebek var" diyerek duyurdu sağolsun dün bebişimiz sakindi.dünde yiğenim vardı akşam gelip gidip "hala bebişi sevelim" deyip karnımı sevdi,"hadi bebişi gıdıklayalım" deyip karnımı gıdıkladı.bizimki de yiğenimin sesini duydukça coştu bebişim anlıyo olabilirmi ne dersiniz

Bir baska tavsiye de tennis topu gibi bir seyi ayak ve vbacak altina koyup, yere oturup kendiliginden masaj yaptirmak.

eşim de en baştan beri solu ben istedim vermedin şimdi de ben sana yerimi vermicem diyo ama ikna ederim ben onu
yer değiştirmeyi deneyelim, popo popoya en güzeli
dibimde nefes alınca bile fenalık basıyo, çok acayip oldum

Bende eşimle yer değiştirdim sırt sırta yatıyoruz sıcaklığından benide fenalık basıyor birde dönerken geçen hamileliğimde karnıma vurmuştu korktuğundan hamile kalınca sırt sırta yatıyoruz

Benimde 4 yaşına girecek oğlum var o şarkı söyleyince yada gülünce sesli kızımda içerden hareketlenmeye başlıyor çocukların sesleri daha mutlu ve çok çıktığından sanırım bebeklerin daha hoşuna gidiyor

Kızlar illa sola yatın diye bi kavram yok yatarsan iyi oda gelişim geriliği yaşayan anneler için daha önemli.. Yaşadığım için biliyorum bu konuyu ben gelişim geriliği yaşamış biriyim diğer gebelikte bunda canım nasıl isterse sağına soluma yatıyorum.. İstirahat ederken yatın mesela akşamları falan uyanıkken ama uyuduğunuzda döndünüz diye vicdan azabıda çekmeyin gereksiz yere... Rahat uyumak stressiz uyumak sola yatmaktan daha önemli çünkü rahat uykuda hormonlar çok iyi çalışıyor... Ben 2 çocukta hiç bu konuyu bilmiyordum sol sağ meselesini hiç bir doktorda demedi ve ben sanki bebek daha rahat edecek diye hep sırt üstü yattım son ay mecbur yan yattım maşallahları var.... Zaten onlar gece uyandırıyor farkında değilmisiniz hadi azcık butarafa dön der gibi.... Benim minnak işini biliyor babayı tekmelemeye bayılıyor

2 aydır yaşadığım tam olarak bu ağrı benim de. Çatı mı dar oluyor acaba böyle olunca
Hiç geçmedi geçmiyor geçecek gibi de durmuyor

Çatı darlığından değil canım kemik yapısı bebeğin büyümesine bağlı olarak değiştiği için oluyormuş. Çatı darlığı çok başka birşey. Bu ağrı vücut bir nevi doğuma hazırlıyor bizi öyle düşün. Bazı annelerde olurmuş ve doğuma kadar sürende oluyormuş. Benimki hiç geçmedi ama alıştım artık acısına doktorumda normal deyince artık normal karşılıyorum.

Sese tepki demişsiniz evet gerçekten dış seslere tepki başladı maşallah yavrularımıza bende dün abisiyle sınav tartışması yaparken ben bağırdım o vurdu ben bağırdım o vurdu.. Kızma abime dergibi 2 oğlum resmen birbine aşık 3.aşık yolda benim galibaa

Gelin kızlar İstanbul Sultangazi doktorda iyi yanı fiş değil hastanede guzel :)

Yaşadıkların çok zormuş, Allah bir daha yaşatmasın, iyi doktolara denk gelelim inşallah

Annemin evi o tıp merkezine yürüme 10 dakika. Ama hiç bilmiyorum doktorları falan. Bir de küçük bir yer gibi kuzenim orda ameliyat olmuştu. Odası falan küçüktü diye hatırlıyorum. Ama hiç doğum yapan tanıdığım olmadı. Ben farklı bir şehirdeyim doğum iznine çıkınca yalnız kalmak da beni geriyor. Erkenden bebek gelirse falan diye. Acaba annemin yanına gidip orda mı doğursam diye düşündüm. Rahat eder miyim acaba. Kafam karıştı biraz. Kendi evimde olmak istiyorum ama yalnız kalmak da korkutuyor.

Canım yeni binasına taşındı hastane odası daha büyük ve daha güzel eskiden o binada medicalpark vardı şimdi medigold sultan hastanesi oldu yengem reşit beyde doğum yaptı çokta memnun

Ben de normal karşılıyorum artık. Sanki hiç ağrısız yaşamamışım gibi. Ağrısız nasıldım unuttum valla :) dr da net bişey demedi. Bebek iyi ağrıların onunla ilgisi Yok. Magnezyum d vitamini eksikliğinden olabilir dedi sadece.

Can'ım orası küçük bir yer değil mi? Yanlış hatırlıyor olabilirim. Yani hastane değil de tıp merkezi gibi. Görümcem orda Doğum yaptı diye hatırlıyorum. Arkadaş da gitti önce oraya. Sonra duygu hastanesinde Doğum yapmıştı.
O çevrede hastaneler genel olarak diğer yerlere göre çok daha uygun.
Eşime de kolonoskopi endoskopi sultangazide yaptırmıştık uygun diye.

Canım yeni binasına taşındı hastane odası daha büyük ve daha güzel eskiden o binada medicalpark vardı şimdi medigold sultan hastanesi oldu yengem reşit beyde doğum yaptı çokta memnun
Canım merkezinden bahsediyorsun sandım. Medigold Sultangazi ise fiyat gayet iyi. Hastane ortamı diğerine göre daha iyi tabiî. Ama dediğim gibi doktorları hiç bilmiyorum. Anneme de nerdeyse her hafta sonu gidiyorum. Acil bir durum olursa oraya gideyim o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…