2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yaa hakkaten bu hafta bende aşı yaptiricaktim. Internette bubla ilgili bilimsel bisey bulamadim ama nasi yaptiricam smdi o asiyi düşüğü tetikliyo madem sartmi yani benim plasentam asagida ve kanama gecirmistim. Ama dr. yaptir dedi

N nisann_tr sen hareket hissetmeye başladın mı?
bende daha tık yok ya, ara ara kafaya takıyorum
bazen bişi hissediyo gibi oluyorum ama sanki gaz mı başka bişey mi anlayamıyorum

Merhaba kizlar, herkes iyidir umarim ve ayrintilisi olan arkadaslara hayirli sonuclar diliyorum. Tetanoz asisi konusulmus herkes tabiki kendisi bilir ama dogum sirasindaki enfeksiyon annenin 've bebegin olumune sebep oluyor bununla ilgili cok vaka duydum haberlere bile cikti birkac kez. Bence bu da korkulacak bir durum ulkemizin saglik sistemi dusunulunce. Bir de hep riskli gebeliklerde 20. Haftadan sonra bebegimi kaybettim denilmis ben de ilk bebegimi 22. Haftada kan pihtilasmasi sebebiyle kaybettim ve gittigm her doktor asil pihtilasma sorunu 20. Haftadan sonra baslar en belirgin tarafi budur dedi. Pihtilasma sorununun okadar sik oldugunu dusunursek belki de bu sebep olmus olabilir diye dusundum tabi bu benim yorumum.

Ooh ne güzel beş yıl sonra oğluşunda nasiplencek demek. Ben burayı tesadüfen keşfettim, biraz eşeklik edip biraz da hevesten olsa gerek uygunlarından yirmi yirmibeş takım birden sipariş ettim. Elimde kalcaklar beğenmicem diye çok korkmuştum ama Allah'tan ürünleri iyi çıktı, baya beğendim. Allah içlerini doldurmayı nasip etsin inşallah. ^_^
Amiinn inşallah canım güle güle giysin yavrular

Merhaba kizlar, herkes iyidir umarim ve ayrintilisi olan arkadaslara hayirli sonuclar diliyorum. Tetanoz asisi konusulmus herkes tabiki kendisi bilir ama dogum sirasindaki enfeksiyon annenin 've bebegin olumune sebep oluyor bununla ilgili cok vaka duydum haberlere bile cikti birkac kez. Bence bu da korkulacak bir durum ulkemizin saglik sistemi dusunulunce. Bir de hep riskli gebeliklerde 20. Haftadan sonra bebegimi kaybettim denilmis ben de ilk bebegimi 22. Haftada kan pihtilasmasi sebebiyle kaybettim ve gittigm her doktor asil pihtilasma sorunu 20. Haftadan sonra baslar en belirgin tarafi budur dedi. Pihtilasma sorununun okadar sik oldugunu dusunursek belki de bu sebep olmus olabilir diye dusundum tabi bu benim yorumum.
Dediğin gibi benim de 20 haftalarda başladı 26+6da doğum yaptım ve kaybettim... Sonuç pıhtılaşma testi yaptım ve çıktı ama 2 sağlıklı gebeliğim var iğneğe gelince iğnemi vurulduğum hafta başlamıştı gelişim geriliği 2. Dozu vurulmaya gittiğimde ebe vurmadı şuan risklisin dedi ve 4 gün sonra zaten doğumum oldu... Şimdi ebe doktora sor öyle yapalım dedi doktorum vurdur dedi... Aklın gidip geliyor tabiki ama ilk oğlumda böyle bişeyen haberim bile olmadı hiç aşı vurmadım 2. Oğlumda 2. Dozda duydum böyle bi aşı olduğunu tek doz vuruldum 3. Oğlumda yine tek doz demem oki hiç vurdurmadığımda oldu vurdurduğumda sanırım nasip işi enfeksiyon olayıda ne ameliyatlar geçiyoruz acaba onlarda neden vurulmuyoruz aklımda bin tane soru

Arkadaşlar kardeşimin düşüğü aşıdan sonraki güne denk geldi ama zaten 5 ay boyunca kanaması oldu, belki de tesadüftü. Benim gebeliğimde doktora sordum ve vurul dedi ve ben vuruldum aşımı

Gunaydin arkadaslar, bugun discide randevum vardi ve dis eti iltihabi icin antibiyotik vermek istedi bebege zarari yokmus. Ben yinede kabul etmedim ozaman gargara veriyim sadece dedi ve majezik 0.25% gargara 200 ml yazdi. Eczaciya sordum oda bi zarari olmaz dedi fakat ilac C kategorisinde diye okuyorum. Bilgisi olan varmi acaba kullansammi?

Günaydın kızlar size bir sorum var hani evde kullanılan silikon tabancalar var ya süs yaparken falan kullanıyoruz onun kaç watt olması lazım acaba 20lik var 60lık var bana bir yardım ediverin anlayan arkadaşlar sipariş vercem ama hangisini vereceğimi bilemedim

N nisann_tr sen hareket hissetmeye başladın mı?
bende daha tık yok ya, ara ara kafaya takıyorum
bazen bişi hissediyo gibi oluyorum ama sanki gaz mı başka bişey mi anlayamıyorum

ben de hareketleri tam hissetmeye başlamadım, arada bişeyler oluyor gibi sanki ama gaz mı bilemiyorum, çok merak ediyorum nasıl bir his

Kizlar lcw den bi iki bisey aldim kizima .
Yazliklar henuz gelmemisti.
Eki Görüntüle 2090514 Eki Görüntüle 2090515 Eki Görüntüle 2090516

ilk fotoğraftaki takımdan annem de almış dün , çok tatlılar :) sağlıkla giysinler inşallah :)

kızlar ben de daha aşı olmadım ve sağlık ocağıda beni hiç aramadı şimdiye kadar, yarın gidip konuşcam

benim kardeşimin de ikiz gebeliği vardı ve risk yüksekti. Bilmiyorum tesadüf mü ama 20. haftasında o da aşıyı vurulduktan bir gün sonra düşük yaptı :KK43:
Ben artık tesadüf olduğuna inanmıyorum canım. Çünkü baya kişiden duydum. Hepsi de aşıdan sonra 1hafta demeden suyu gelip doğum yapmış, buna bende dahilim. 2kez canım yandı bu sefer göze alamam rabbim korusun riskli gebelerde risk artıyormuş

Ben artık tesadüf olduğuna inanmıyorum canım. Çünkü baya kişiden duydum. Hepsi de aşıdan sonra 1hafta demeden suyu gelip doğum yapmış, buna bende dahilim. 2kez canım yandı bu sefer göze alamam rabbim korusun riskli gebelerde risk artıyormuş
hay allah tereddütte kaldım benmde 20 dolunca arıyacaklarını söylemıslerdi suan20+4'üm çok şükür,çok üzüldüm durumuna benmde oncesı bi düşüğüm var allah korusun hepimizi bir daha yasatmasın canım:dua:

Back
X