- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.441
Ayrıca aşıyı yapan ebe, bugünden sonra 10 gün boyunca kolumun şişeceğini ve çok agrıyacagını söylediBende oldum ve sinirlerim bozuldu bu ne ya doğru bir tanedir ama bizde her dr un ayrı görüşü vartıp bilim değil mi bilimde doğru tek değilmi çıldırıcam
Ayrıca aşıyı yapan ebe, bugünden sonra 10 gün boyunca kolumun şişeceğini ve çok agrıyacagını söylediağrımasa da agrır artık psikolojik olarak, sagolsunlar zaten hormonlardan ne yapacağımızı bilmez haldeyiz bir de bunlar üstüne tüy dikiyor afedersin Allah korusun kuzum artık ne yapalım
Evet canım tam acik vaziyetteyken soğuyorAaa çok mantıklı yaaa. Sığıyorsa süper.
Baktım Can'ım. Alt rengini beğenmedim sadece. Ama güzelse alınabilir. Krafta göre daha süslü ve güzel.
Aaaa evet Kraft londondu baktığımız. Çok beğendim ya. Hem pratik hem çok sağlamdı. Elde taşıma omuza ASma vs. Kumaşı falan çok güzeldi. Ama 850 tl çok pahalı şuan için.
Tabi aklıma çok yattı açıkçası. Onu alabiliriz. Yada Kraft evo.
Ondan göremedim kaba değilse ikisinden biri olabilir.
Nasil ya on gun boyunca kol sismesi ne demek.bunu nasil soyler.bende gecen persembe oldum.hafif agrir dedi.kizarirsa buz soguk koy dedi.kizarmadi agir poset tasiyinca kolumuzda olan hafif agri gibi Bir agri oldu.bebegimde de hareket azalmasi yok.etkilenme Sen arkadasim biseycik olmaz.Ayrıca aşıyı yapan ebe, bugünden sonra 10 gün boyunca kolumun şişeceğini ve çok agrıyacagını söylediağrımasa da agrır artık psikolojik olarak, sagolsunlar zaten hormonlardan ne yapacağımızı bilmez haldeyiz bir de bunlar üstüne tüy dikiyor afedersin Allah korusun kuzum artık ne yapalım
Bende baktım şimdi çok cici şeyler var içim gitti :)) siteyi ilk defa gördüm ben canım sen daha önce alışveriş yapmışmıydın. Ürünler eline ulaşınca paylaş buradan görelim bende hemen sipariş vermek istedim
Bol su iç meyve ye gribin çaresi yokKizlar grip oldum ya .yaniyor bogazim burnum .
Genetik pihtilasmayi biliyorum da rahim damarinda pihtilasma duymamistim canim ,sen gene dert etme kendine ihtimaller uzerinde konusuluyor saglikla dogsunlar da kiloyu cabuk toparliyorlar nasilsa. Allah hepimizin yardimcisi olsunSol rahim damarında pıhtılaşma var bu yüzden normalden biraz daha zayıf doğma olasılığı yüksek fakat kısa sürede toparlıyorlar stres yapma dedi. Sağlıklı olsunda artık sürekli emziririm
Amin canım. Aynen öyle iyi düşünelim iyi olsunGenetik pihtilasmayi biliyorum da rahim damarinda pihtilasma duymamistim canim ,sen gene dert etme kendine ihtimaller uzerinde konusuluyor saglikla dogsunlar da kiloyu cabuk toparliyorlar nasilsa. Allah hepimizin yardimcisi olsun
çok geçmiş olsun.igne 0.4 lüğü gebeliğin basından berimi kullanıyosunuz yoksa detaylı usg den sonramı verildi? aspirinde kullanıyomusunuz?Rahmin Sol tarafinda trombofoli yani pıhtılaşma varmış tek tarafta. Iki doktor birden girdi tek sorun o çıktı. Inşallah o da geçer bende iğne vuruyorum 0.4 lük. Valla canım sorduğunda bana yazarsan çok sevinirim. Çok teşekkür ederim
Ohh canım ya allah razı olsun valla içimi rahatlattın, benim zaten nerem ağrıyacak diye ödüm kopuyor, aklımı aldı kadın sürekli aklım kolumda ne zaman ağrımayana başlayacak diyeNasil ya on gun boyunca kol sismesi ne demek.bunu nasil soyler.bende gecen persembe oldum.hafif agrir dedi.kizarirsa buz soguk koy dedi.kizarmadi agir poset tasiyinca kolumuzda olan hafif agri gibi Bir agri oldu.bebegimde de hareket azalmasi yok.etkilenme Sen arkadasim biseycik olmaz.
Ne biçim ebeymis o öyle ya şu işini seçmeden yapanlara uyuz oluyoruz uyuzOhh canım ya allah razı olsun valla içimi rahatlattın, benim zaten nerem ağrıyacak diye ödüm kopuyor, aklımı aldı kadın sürekli aklım kolumda ne zaman ağrımayana başlayacak diye
Hiç sorma sözde destek olmaları lazımNe biçim ebeymis o öyle ya şu işini seçmeden yapanlara uyuz oluyoruz uyuz
hoşgeldin, bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallahArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. 24 haftalık gebeyim 21 haftalıkken sancı halkları göründü ve açılma var dedi doktor sonra rahim ağzı yetmezliği var dedi 2,5cm olmuş duruma göre dikiş atıcaz bir hafta sonra gel dedi pruloton ipne haftada bir, akşam sabahta progestan fitil verdi ve istirahat 1 hafta sonra kontrolde 40cm olmuş işe yaramış yani.Aşı konusunda da bende sordum şuanda yaptırma dedi ateş olabilir birşey gelişebilir dedi. Hamileliğin son 3 haftasına kadar süresi var dedi ebem tetenoz aşısı her an yapılabilen birşey diye düşünüyorum Doğumdan sonrada hemen yapılabilir bence. Yani anlıcagınız riskli bi gebeliğim var yatıyorum sürekli aranızda böyle olan varmı? Birde karnım taş gibi oluyor bazen nefes almakta zorlanıyorum sancımıdır yatmaktan mı oluyor bilemedim. Hiç sancı çekmedim nasıl olduğunu bilmiyorum ilk çocuk sezeryanda oldu aranızda böyle olan varmı acaba?
Kızlar bugün ayrıntılıdaydım.. çok şükür benim sıpa beni hiç üzmedi, herşey yolundaymış. Inşallah diğer arkadaşlarda güzel haberlerle dönmüşlerdir, daha yaptırmayanlar da dilerim mutlu mesut dönerler.
18.haftada kendi doktorum plasenta biraz aşağıda demişti, bugün 21+5teyim bakan prof. plasenta ile ilgili hiçbir sorun olmadığını, bundan sonrada aşağıya inmeyeceğini, normal hayatıma devam edebileceğimi söyledi.
Bu arada: kordondaki kan akışı güzelmiş, serviks 4, bebişim 25cm 476 gr
Oooh be dünya varmış, doğurmuş kadar oldum yemin ederim. Allah kimseyi zorda koymasın, herkesin gönlüne göre versin inşallah. Hmmm oğlusumun resmini gösterecektim teyzoşlarına ama hata veriyor yükleyemedim. Stop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?