2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende kullanisli olmadigini dusunuyorum canim bana oyle geliyor belkide

Bana da pek önermediler. Ayrıca açılınca ebatları küçük kalıyormuş normal karyolalara göre. Bende bebek odası yerine çocuk odası alıp orijinal karyolasını kızım büyüyünce almayı düşünüyorum. Çoğu çocuk odası satan mağazalar 5 yıl parça garantisi veriyorlar. Yani sonradan parçalarını tamamlatabiliyorsun. Şimdilik mobilya beşik almayı düşünüyorum. Bu şekilde bir beşik. Sizce nasıl??

Eklentiler

• 24207ff0-5d15-42ef-b2f9-9b837488abbb.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 79
Can'ım evet park yatak alıcam kararlıyım. Gerçekten çocuğun güvenliği için çok mantıklı. Az önce arkadaşım gelmişti. Büyük kızı bebekken zıplayarak beşikten atlıyormuş atıyormuş kendini aşağı :)) uzun süre nasıl çıktığını anlayamamışlar en sonunda izlemeye koyulmuşlar. Tutunarak zıplayıp atlıyormuş. :)) Allah korumuş meleği.
Travel düşünmüyorum su an. Anakucağı var çünkü. Arabamız var özellikle bu yüzden baston tipi olsun istedim. Zaten her yere araba ile gidicez. Bagajda yer kaplamasın.

Aldığın park yatak hangisi? Ona bakayım ben de. Daha mı iyi uygundu krafta göre. E bebekte 689 tl
En ucuz orda şuan Kraft. Kampanya varmış.

Evet o da mantıklı Can'ım. Ama anakucağı ile beraber kullanılması çok önemli değil aslında. İlk zamanlar nereye gideceğiz sanki :)) gitsem de araba ile giderim. Ben daha çok sonraki ayları düşünüyorum o yüzden puset daha önemli sanki

Pierre Cardin Buppa park yatak canım renkleride var ben mavi olanı aldım. Kurduk hatta kalitesi baya iyi 500 e aldım ben Aralıkta.

Pierre Cardin Buppa park yatak canım renkleride var ben mavi olanı aldım. Kurduk hatta kalitesi baya iyi 500 e aldım ben Aralıkta.
Çok iyi almışsın Can'ım. Kraftı da çok beğendim ben kumaşı falan çok iyiydi. Ama piere cardin de iyidir Emin'im ona da bakalım. İnternetten mi aldınız

Çok iyi almışsın Can'ım. Kraftı da çok beğendim ben kumaşı falan çok iyiydi. Ama piere cardin de iyidir Emin'im ona da bakalım. İnternetten mi aldınız

Yok canım mağazadan aldım. Pc almasam kraft alacaktım bende ama mağazadaki çalışan benim aldığımı tavsiye etti. Bende aldım. Bakalım kullandıkça anlayacağız :)

AZ önce yaptırdım tetanozu şuan hafif ağrı var, uykum geldi ve iğne yapılan tarafta parmaklarım şişti Allahım sen koru yarabbim

Bende oldum ve sinirlerim bozuldu bu ne ya doğru bir tanedir ama bizde her dr un ayrı görüşü var tıp bilim değil mi bilimde doğru tek değilmi çıldırıcam

Kızlar merhaba, magnezyum kullananlar hangi markaları kullanıyorsunuz acaba
Merhaba canım. Ben osteocare kullanıyorum. Ek vitaminler Var içinde.
Canım Kraft London plus var bende. Ebebek şubat indiriminden almıştım 460 tl. Tam olarak yatabiliyor ve gerçekten çok kaliteli. Şimdi ne kadar bilmiyorum ama chicco liteway kalitesinde demişti satıcı çocuk o 800 lerde

Ben aşı yaptıracağım Kızlar. Tetikliyor mu bilemem ama direk alakasını olduğunu sanmıyorum. 20. Haftadan sonra kan akışı çok önemli hale geliyor bu sebeple üst üste gelmiştir belki. Allah korusun hepimizi

Yanlıs yazmısım cnm pusetle kullandım ana kucagı almadım bile hiç puseti araba tam yatar vaziyette içine koyuyodum

canım ben almadım ama yiğenimin kullandığını verdi abimler.alt yatak ve etejeri geli ama beşik hala abimlerde çünkü yiğenim 4 yaşına girmesine rağmen hala o beşiğinde yatıyor yeni yatağına alıştırdıktan sonra beşiğinde getirecekler

Baston arabayı ilk aylar bununla kullandim kizlar
Aaa çok mantıklı yaaa. Sığıyorsa süper.

Yok canım mağazadan aldım. Pc almasam kraft alacaktım bende ama mağazadaki çalışan benim aldığımı tavsiye etti. Bende aldım. Bakalım kullandıkça anlayacağız :)
Baktım Can'ım. Alt rengini beğenmedim sadece. Ama güzelse alınabilir. Krafta göre daha süslü ve güzel.
Aaaa evet Kraft londondu baktığımız. Çok beğendim ya. Hem pratik hem çok sağlamdı. Elde taşıma omuza ASma vs. Kumaşı falan çok güzeldi. Ama 850 tl çok pahalı şuan için.
Tabi aklıma çok yattı açıkçası. Onu alabiliriz. Yada Kraft evo.
Ondan göremedim kaba değilse ikisinden biri olabilir.

Cuma detaylı yaptırdım bende kalpte parlama var dediler bu cuma bidaha bakılacakmış.
kalpteki parlaklik bir haftada gecebilen bir durum degilki neden acaba bir hafta sonra gormek istedi genelde doguma yakin ve 3. Trimesterda geciyomus. Bendede var bende merak ediyorum bir de gelisimi 1 hafta geri cikti

bende yarin yaptircam sanirim dedigin gibi kafamda bin tane supheyle

Doktorda dedi panik yapma emzirirsin çok çabuk kilo artışı olur. Benim sol rahim damarında pıhtılaşma saptandı. Hayırlısı ile doğsunlarda büyütürüz biz onları
pihtilasmayi nasil saptadilar. Detaylida mi goruldu. Bi de 20. Haftadan sonra olur pihtilasma yazilmis. Benimde sata gore uyumlu gidiyodu ama detaylida 1 hafta grri cikti. Bu bir belirtimi pihtilasma icin

Bende oldum ve sinirlerim bozuldu bu ne ya doğru bir tanedir ama bizde her dr un ayrı görüşü var tıp bilim değil mi bilimde doğru tek değilmi çıldırıcam

Aşı meselesi beni çileden çıkarttı artık bu nedir anlamıyorum hem yaptırarak hem yaptırmayarak risk mi almış olacağız ne yapacağız biz Allah aşkına ya

Bende kan pıhtılaşması olduğu 2 düşükten sonra yapılan genetik testte çıktı. Fakat hangi damarda olduğunu bilmiyordum. Bugün yapılan detaylı ultrasonda rahme giden sol damarda olduğunu söyledi doktorum. Pıhtılaşma yüzünden normalden biraz daha zayıf olur dedi. Eğer sende pıhtılaşma varsa doktoruna danışıp kan sulandırıcı ilaç iç derim. Bende pıhtılaşma var fakat günüyle tam uyumlu çıktı bebeğim şuan için hiçbir sıkıntı yok. doktorum 23. Haftadan sonra tansiyon sorunu yaşamamın olası olduğunu söyledi. Ve doğumda bebeğimin daha zayıf olma olasılığını söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…