- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 248
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.881
weryew gozunaydin arkadasim.cok sevindim.hepimizin tek derdi hangi besigi,hangi arabayi alicaz olsun insallah.butun bebekler saglicakla gelsin.
Çok şükür, çok ama çok sevindim, Allah kucağına sağsalim almayı da nasip etsin, darısı diğer arkadaşlarımızın başınaHanimlar oyle mutluyumki Allahim mucizesi cok buyuk bebegiminn kalbindeki sey yok gibi birsey olmus. Kafasindaki sivi ise suanlik anormal gibi degil çok ai. Her hamilelikde oldugu kadar riskin dedi ve kendi doktoruma devam edebilirmisim. Bu gun cok mutlu bi anne olarak hepinizinde yuzu guler insallah.
Gözün aydinKizlar hepinize cok tesekkur ederim hepiniz iyiki varsiniz hepimiz sag salim kucamiza alalim insallah yavrularimizi Gercekden dua dua yani Allaha teslimiyet rabbime binlerce sukurler olsun isyan etmedik dua ettik ve bu gun doktorum beni mutlu etti herkesinde yuzu gulsun insallah. Gununuz şen olsun. Bende doktorun kapisindan girmeden kendi kendime diyordum
varsa ne napacami hangi doktorlar tedavi eder felan gibi iyi bi arastirma yapmayi dusunuyordum. Suan icin rahatladi ama yine kontrolere sorarim her gittimde tetenoz asinida yaptirndedi bana onuda onumuzdeki hafta yaptiricam Allahin izniyle
Of bu liste ne ilk defa böyle birşey duydum Normal insanda şeker çıkar sanırım böyle bir listeyleDoktorum bugün elime bi liste tutuşturdu, önce bastı kahkahayı sonra sen çok pimpirikli detaycısın sen sormadan ben söyleyeyim dedi.. canan karatayı falan boşver 24haftadan sonra şeker yükleme testini yaptır dedi.
Bu arada geçenlerde muhabbeti olmuştu burda, aç tok fark etmiyormuş kızlar. 75 mg yukleme için inceden bi kahvalti yapıp gidilebiliyormuş. Yükleme yaptırmadan önceki üç gün gayet şeker ve karbonhidrat ağırlı beslenmek gerekiyormuş.
Bu da liste:
Canım çok çok sevindim rabbim herkese şifa versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHanimlar oyle mutluyumki Allahim mucizesi cok buyuk bebegiminn kalbindeki sey yok gibi birsey olmus. Kafasindaki sivi ise suanlik anormal gibi degil dedi. Her hamilelikde oldugu kadar riskin dedi ve kendi doktoruma devam edebilirmisim. Bu gun cok mutlu bi anne olarak hepinizinde yuzu guler insallah.
Bügün bebişimizin dolabınıda aldıkinsan mobilyadan bile mutlu olur mu ya bide erken mi diyorum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bu arada bende yeniden hasta olmayı başaranlardanımantibiyotiği bitire li bir ay bile olmamıştı busefer iyice kötü olmadan git cem doktora.yarına kadar şans verdim kendime yarına kadar geçmezse git cem bakalım
Cok sevindim weryew bolbol sadaka ver arkadasim....Cok saolun hepinizin yuzu gulsun insallah bende binlerce sukurler olsun diyorum.
Dualarımız kabul oldu, nasıl sevindim anlataman. Gözün aydın hayırla sağlıkla doğsun bütün bebişler inşallahKizlar hepinize cok tesekkur ederim hepiniz iyiki varsiniz hepimiz sag salim kucamiza alalim insallah yavrularimizi Gercekden dua dua yani Allaha teslimiyet rabbime binlerce sukurler olsun isyan etmedik dua ettik ve bu gun doktorum beni mutlu etti herkesinde yuzu gulsun insallah. Gununuz şen olsun. Bende doktorun kapisindan girmeden kendi kendime diyordum
varsa ne napacami hangi doktorlar tedavi eder felan gibi iyi bi arastirma yapmayi dusunuyordum. Suan icin rahatladi ama yine kontrolere sorarim her gittimde tetenoz asinida yaptirndedi bana onuda onumuzdeki hafta yaptiricam Allahin izniyle
weryew evet zaman cabuk gecsinde mis kokularini duyalim.bende yedi sekiz yildir bekliyorum.ne ugraslar verdim hemde.simdi tekmelerini duymak bile nasil mutlu ediyor.ultrason fotografina bakip mutlu oluyorum.kayiplarim oldugu icin oncesinde biseyler almaya korkuyorum.dr un alabilirsin demesini bekliyorum ama burda kizlar paylastikca onlari gormek bile cok mutlu ediyor beni.
Yaa hayirli olsun gule gule kullanin:) ben dolap almayacagim. Kendi kiyafet dolabimizdan bir bolge ayiracagim. Esim de bende kiyafet duskunu insanlar olmadigimizdan az kiyafetimiz var. Hatta tum kiyafetlerimizi ve cekmeceleri tek bir yere toplasam surgulu gardrobun bir taragini anca doldurur yazlik kislik hepsi dahil :)
Çok sevindim canım , gözün aydin insallah tüm annelerin bebekleri sağlıklıdır,hepsinin sorunu geçer mutlu haberler alırlar.Hanimlar oyle mutluyumki Allahim mucizesi cok buyuk bebegiminn kalbindeki sey yok gibi birsey olmus. Kafasindaki sivi ise suanlik anormal gibi degil dedi. Her hamilelikde oldugu kadar riskin dedi ve kendi doktoruma devam edebilirmisim. Bu gun cok mutlu bi anne olarak hepinizinde yuzu guler insallah.
Cok sevindim weryew bolbol sadaka ver arkadasim....
cok hizli almissin canim.bende son zamanlarda aldim kiloyu .ilk 3ay hic almadim..diyetisyene mi gitsem ne yapsam bilemedimAyy valla aynını
Ben 50 kilo ile hamile kaldım hayatım boyunca elli iki kilonun üstünü de görmedim fakat şu an 59 kiloyum !! Ben şok ben iptal :)) Açıkçası hiç şikayetçi de değilim, orantılı almışım pek bi yakıştı. Boyuma göre zayıftım çünkü iyi oldu. Tabii 22 haftada 9 kilo almak üstelik bunu sadece son bir buçuk ayda almak gözümü korkutmuyor değil
bende aynen .unlu sekerli seyler cekiyor canim..ha bidr patates kizartmasi doyamiyorum tadina.patates hic bu kadat lezzetli olmamisti20+0 ım 5 kilo aldımben de son ayda aldım birçoğunu, hep unlu şeyler çekiyo canım (simit, poğaça, börek, makarna vs )
frenlemek şart
iıl gebeligimde 25kilo almistim bu sefer guya dikkat edecekdim yapamiyorum bogazimi tutamiyorum((Benim kilo alma durumum biraz karisik. 84 le hamile kaldim. 80 e kadar dustum. Araligin basinda 82 kiloydum. Simdi 85 kilo oldum. Yani esasinda 1 kilo almisim gibi duruyor ama son bir ayda 3 kilo aldim. Hatta bu 3 kiloyi da son iki hafta da aldigima eminim. Benim de frenlemem lazim kendimi. Birden bire cok hizli aldim.
Canım agrıların nasıl oldu, magnezyum iyi geldi mi? Ara öğün yapmayı dene, uzun süre aç kalma, iki saatte bir yarım bardak süt, bir mandalina mesela, sonra bi saat sonra 10 kadar badem olabilir, leblebi olabilir. Ben günde bir Rezene bir papatya çayı içiyorum sanırım iştahımı kesiyor biraz. İki saatte bir, meyve ya da süt içiyorum. İki saat bişi yemesem benimde gözüm dönüyor sanki hiç doymuyorum ama böyle yapınca daha kontrollüyüm, ben de 8 kilo aldım bu arada, doktor en fazla 12 diyor. Moralim bozuluyor ama napiimKızlarr geçende yazmıştım bende tutamıyorum kendimi. Ekmek hamurişi çok yemiyorum ama yemekleri deli gibi tıkanana kadar yiyorum. Sonra soluk almadan meyve kuruyemiş birşeyler illaki yiyorum. Birde işim oturarak eve gidiyorum otur işte otur hareket yok. Sanırım bende çok alacağım ne yapacağımı bilmiyorum. Dün güya çok dikkat edecektim. Yemek için masaya oturdum mu resmen gözüm dönüyor. Ne yapacağız biz böyle. Zaten 10 kilo fazlayla hamile kaldım. Hayatımda görmediğim kiloları görüyorum. Boyum çok kısa birde benim. Pandalar gibi yuvarlana yuvarlana hareket edeceğim diye çok korkuyorum.Diyet yapmaktan ziyade kendimi tutmanın bir yolunu bulmalıyım
Canım agrıların nasıl oldu, magnezyum iyi geldi mi? Ara öğün yapmayı dene, uzun süre aç kalma, iki saatte bir yarım bardak süt, bir mandalina mesela, sonra bi saat sonra 10 kadar badem olabilir, leblebi olabilir. Ben günde bir Rezene bir papatya çayı içiyorum sanırım iştahımı kesiyor biraz. İki saatte bir, meyve ya da süt içiyorum. İki saat bişi yemesem benimde gözüm dönüyor sanki hiç doymuyorum ama böyle yapınca daha kontrollüyüm, ben de 8 kilo aldım bu arada, doktor en fazla 12 diyor. Moralim bozuluyor ama napiim
İnsallah yaa :)) simdi de bak bamya var mis gibi. Ama ben yarim ekmek yedim. İnsallah aksam da kalan yarisini yemem de bamyayi yerim.Resmen burnuma sıcak ekmek koktu yaaabende aynı dert var hamur işlerini ver bayıla bayıla yiyirorum son 2 haftada 2 kilo aldım bu gidişle 1 ayda 4 kilo alıcam kendimi frenlemeye çalışıyorum inşallah çok almadan bitirebiliriz hamilelikleri
iıl gebeligimde 25kilo almistim bu sefer guya dikkat edecekdim yapamiyorum bogazimi tutamiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?