- 12 Ekim 2023
- 912
- 799
- 23
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #19.041
Çok teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım benimÇok geçmiş olsun cnm
Yok canim almiyorum bu ara cok uzun yola çıktım ama 1 haftadir evdeyim gecmedi agriMagnezyum alıyor musun canım
Canım benim ya.. cennetin en güzel yerinde oğlun merak etme güzel annesiKızlar çok yoruldum gerçekten, 2 gündür mide bulantısı ile cebelleşiyorum, o kadar iştahsızım ki, akşamları asla yemek yiyemiyorum, bugün bir de böyle boşluğa mı düştüm ne oldu anlamadım, aniden oğlumu hatırladım o kadar çok ağladım ki, uyuya kaldım o halde, özlem duygum öyle arttı ki, yarın onu ziyarete gideceğim mezarlığa, çok doldum, size de yazmak istedim![]()
Hoşgeldin kız özlendin iyiceneGeldimmmm geldimm uzun süre yazamadığım gibi okuyamadım da hiç bir şey herkes iyidir inşallah ben şükür evime geldim ordan oraya çook yoruldum kızlar evim burnumda tüttü desen yeridir
Kuzumm çok geçmiş olsun zamanında gitmişsin şükürler olsun. Bebişin ve sen iyi ol da kaç gün kaldığınız çok önemli değil canım. İyi haberlerle gel inşallahHerkese merhabalar canlarımdualarınızı bekliyorum size anlatacaklarım var
dün akşam üstü başlayan sancı ve lekelenme sonrası devlet hastanesine gittim sonra parol ağrı kesici verip gönderdiler, muayene bile etmeden, sonra ağrı artınca hemen özel hastaneye geldim bebeğimin suyu çok azalmış ve serviks uzunluğu 07 mm imiş şok
doktor dediki bir gün bile geç gelsen bebeği kaybedecektik seni de tehlikeye atacaktık diye. Hemen yatış verdi bebek iyiymiş kalbini de duyduk en az 4-5 gün yatış dedi sonra gerekirse de serklaj dedi, ama 7/10 güne kadar çıkarabilirim dedi
![]()
Bizi de haberdar et canımCanım çok teşekkür ederim iyi kivalla tahlilleri doktorla konuşmadım ama crp değeri sanırım enfeksiyondu o üst değer 5 iken bende 25 gelmiş yani enfeksiyon olmalı sanırım
Ah canım kocaman sarılıyorum sanaKızlar çok yoruldum gerçekten, 2 gündür mide bulantısı ile cebelleşiyorum, o kadar iştahsızım ki, akşamları asla yemek yiyemiyorum, bugün bir de böyle boşluğa mı düştüm ne oldu anlamadım, aniden oğlumu hatırladım o kadar çok ağladım ki, uyuya kaldım o halde, özlem duygum öyle arttı ki, yarın onu ziyarete gideceğim mezarlığa, çok doldum, size de yazmak istedim![]()
Kuzum öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanırsın. Duygusal olarak en yoğun olduğumuz zamanlardayız belki de, duygularını doya doya yaşa ama kendini ve bebeğini de düşün bunu yaparken. Üzüntü stres yapmaKızlar çok yoruldum gerçekten, 2 gündür mide bulantısı ile cebelleşiyorum, o kadar iştahsızım ki, akşamları asla yemek yiyemiyorum, bugün bir de böyle boşluğa mı düştüm ne oldu anlamadım, aniden oğlumu hatırladım o kadar çok ağladım ki, uyuya kaldım o halde, özlem duygum öyle arttı ki, yarın onu ziyarete gideceğim mezarlığa, çok doldum, size de yazmak istedim![]()
Maşallah ne güzel büyümüşKızlar şimdi kontrolden çıktım doktorum acil doğuma girdiği için bekledik biraz. Çok şükür bebişim iyiymiş büyümüş227 gr 24 cm olmuş tosunum
3 hafta sonra detaylıya gidebilirsn dedi. Baş ağrılarımı sordum normalmiş parol içebilirsin devam ederse nörolojiye gidersin dedi. Kilo aldığım için yine azarlandım
toplam 4 kilo almışım.
hareketlerini sordum son haftalarda hiç hissetmedim diye bazen hareketsiz zamanlarına denk gelebilirsin dedi hissetmemek normalmiş şuan bile çok uslu dedi
![]()
Teşekkür ederim canım ben de sordum bugün aynı şekilde söylediKuzu ben trendyoldan kendi satıcısından aldım Huggah Organik Doğal Çatlak Önleyici Cilt Bakım Kremi 180ml – Yoğun Nemlendirici Onarıcı – Tüm Ciltler Için - Fiyatı, Yorumları linki bu.
Kuzuu bende son günlerde felaket baş ağrısı yaşıyorum doktora sordum öyle olduğunda magnezyumu 2 ye çıkar parol da alabilirsin ama sıcaklardan da olabilir dedi. Ona rağmen devam ederse de nörologa görün mutlaka dedi.
Evet canım maalesef kilolu hamile kaldm sözleşmiştik kilo almıycam diye ama elimde değil yani dikkat de ediyorum aslında ama yapcak bişey yok yaz mevsimi olduğu için karpuz fazla yeme dedi ondan veremiyor olabilirmişimMaşallah ne güzel büyümüş4 kilo çok değil aslında kilolu mu hamile kaldın canım
Ah canım kocaman sarılıyorum sanaAllah gönlüne ferahlık versin..Benim de özellikle son 1 haftadır mide bulantım var hatta ilk kez istifra ettim. Hala pek iyi değil. Ruh halim de pek iyi değil nedense. Arada böyle olacak demek ki seninle günlerimiz çok yakın. Belirtilerimiz de benziyor. Prilam alabilirsin bulantın için. Geçmiş olsun
![]()
Kuzum öncelikle geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanırsın. Duygusal olarak en yoğun olduğumuz zamanlardayız belki de, duygularını doya doya yaşa ama kendini ve bebeğini de düşün bunu yaparken. Üzüntü stres yapmaeğer çok bulantın varsa istersen gidip serum takviyesi falan al kuzum
![]()
Canım dualarım seninle ve bebeğinleHerkese merhabalar canlarımdualarınızı bekliyorum size anlatacaklarım var
dün akşam üstü başlayan sancı ve lekelenme sonrası devlet hastanesine gittim sonra parol ağrı kesici verip gönderdiler, muayene bile etmeden, sonra ağrı artınca hemen özel hastaneye geldim bebeğimin suyu çok azalmış ve serviks uzunluğu 07 mm imiş şok
doktor dediki bir gün bile geç gelsen bebeği kaybedecektik seni de tehlikeye atacaktık diye. Hemen yatış verdi bebek iyiymiş kalbini de duyduk en az 4-5 gün yatış dedi sonra gerekirse de serklaj dedi, ama 7/10 güne kadar çıkarabilirim dedi
![]()
Amin canım benim çok teşekkür ederim Allah hiçbirimize evlat acısı yaşatmasınKuzumm çok geçmiş olsun zamanında gitmişsin şükürler olsun. Bebişin ve sen iyi ol da kaç gün kaldığınız çok önemli değil canım. İyi haberlerle gel inşallah![]()
Çok teşekkür ederim canım benimCanım dualarım seninle ve bebeğinleumarım hemen toparlanırsın
çok çok geçmiş olsun
su tüketimin nasıldı? Havalarda çok sıcak bu ara acaba o yüzden mi azaldı suyun
Tamam canım merak etmeyin inşallah üç dört güne iyi olacağımBizi de haberdar et canımdualarımız sizinle
![]()
Canım çok çok geçmiş olsun. Hersey bir an önce yoluna girsin bebeginde sende sağlıkla ayrılın hastaneden. Iyiki gitmissiniz özele gercekten..Herkese merhabalar canlarımdualarınızı bekliyorum size anlatacaklarım var
![]()
Canımmm kendini hiç yalnız hissetme benimde bulantılarım çok hafifti en başından beri 2 haftadır bir haller oldu artmaya başladı bende senin gibi ne bulantısı bu böyle diyorumArtık 17 haftalık oldum diyorum ne bulantısı gerçekten, böyle de söyleyip şükürsüzlüğe düşmek istemiyorum ama yemek yemediğim için de bedenim çok güçsüz çok halsizim hep yatıyorum, hafta sonu yatıyorum, bugün kızımın hareketlerini hissetmeseydim doktora gidecektim Allah’ tan pıt pıt vurdu şükür ki
Öyle canım evet, doktora gidince diyeceğim, ben beslenemiyorum diye, bugün eşim kendi markete gitmek zorunda kaldı, markete gidemedim bu da beni çok üzdü hala ne bulantısı diyorum kendimeDuygusal olarak da çok ağlıyorum işte, haklısın bu bebeğimi de düşünmek zorundayım, toplam 1 kilo 300 gram aldım 18. Haftaya gireceğim yarın
Sen doktora gitmişsin, maşallah senin tosunateyzesi onu yer, canım çocuk büyüsün
![]()
Oyyy maşallah maşallahKızlar şimdi kontrolden çıktım doktorum acil doğuma girdiği için bekledik biraz. Çok şükür bebişim iyiymiş büyümüş227 gr 24 cm olmuş tosunum
3 hafta sonra detaylıya gidebilirsn dedi. Baş ağrılarımı sordum normalmiş parol içebilirsin devam ederse nörolojiye gidersin dedi. Kilo aldığım için yine azarlandım
toplam 4 kilo almışım.
hareketlerini sordum son haftalarda hiç hissetmedim diye bazen hareketsiz zamanlarına denk gelebilirsin dedi hissetmemek normalmiş şuan bile çok uslu dedi
![]()