- Konu Sahibi kardelen384
-
- #18.861
Hanimlar oyle mutluyumki Allahim mucizesi cok buyuk bebegiminn kalbindeki sey yok gibi birsey olmus. Kafasindaki sivi ise suanlik anormal gibi degil dedi. Her hamilelikde oldugu kadar riskin dedi ve kendi doktoruma devam edebilirmisim. Bu gun cok mutlu bi anne olarak hepinizinde yuzu guler insallah.
Nasil sevindim anlatamam. Darisi basima insallah. Benim bebegiminde kalbindeki parlaklik ileride kaybolur gider insallah. Gozunaydin canimCok saolun hepinizin yuzu gulsun insallah bende binlerce sukurler olsun diyorum.
Ben size basindan beri diyorum kocam hamile diye ama inanmiyorsunuz.
Bazi erkeklerde esleri hamile oldugunda bazi hamilelik benzeri hormonlar salgilanirmis. Maksat erkegin kadinin durumunu daha iyi anlamadi, ve hareketlerinin yavaslamasi, cok sex yapmamak istemesi. Boylece anne adayini ve bebegi tehlikeye atmamasi.
Hanimlar oyle mutluyumki Allahim mucizesi cok buyuk bebegiminn kalbindeki sey yok gibi birsey olmus. Kafasindaki sivi ise suanlik anormal gibi degil dedi. Her hamilelikde oldugu kadar riskin dedi ve kendi doktoruma devam edebilirmisim. Bu gun cok mutlu bi anne olarak hepinizinde yuzu guler insallah.
Çok şükür canim benim. Çok sevindim senin adına. Allahim hepimize sag salim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Artik sen de stres yasama.Hanimlar oyle mutluyumki Allahim mucizesi cok buyuk bebegiminn kalbindeki sey yok gibi birsey olmus. Kafasindaki sivi ise suanlik anormal gibi degil dedi. Her hamilelikde oldugu kadar riskin dedi ve kendi doktoruma devam edebilirmisim. Bu gun cok mutlu bi anne olarak hepinizinde yuzu guler insallah.
heves edip alıyoruz erken falan:) bende alalı 1 ay oldu :) sağlıkla büyütelim giydirelim bebişleriBügün bebişimizin dolabınıda aldıkinsan mobilyadan bile mutlu olur mu ya bide erken mi diyorum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bu arada bende yeniden hasta olmayı başaranlardanımantibiyotiği bitire li bir ay bile olmamıştı busefer iyice kötü olmadan git cem doktora.yarına kadar şans verdim kendime yarına kadar geçmezse git cem bakalım
Yaa hayirli olsun gule gule kullanin:) ben dolap almayacagim. Kendi kiyafet dolabimizdan bir bolge ayiracagim. Esim de bende kiyafet duskunu insanlar olmadigimizdan az kiyafetimiz var. Hatta tum kiyafetlerimizi ve cekmeceleri tek bir yere toplasam surgulu gardrobun bir taragini anca doldurur yazlik kislik hepsi dahil :)Bügün bebişimizin dolabınıda aldıkinsan mobilyadan bile mutlu olur mu ya bide erken mi diyorum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bu arada bende yeniden hasta olmayı başaranlardanımantibiyotiği bitire li bir ay bile olmamıştı busefer iyice kötü olmadan git cem doktora.yarına kadar şans verdim kendime yarına kadar geçmezse git cem bakalım
bence de dr u dinlemek lazım vardır bir bildiği. önden giden bebişlerde şüphe oluyor inşallah yoktur ama varsa bilmekte fayda var. Tedbir almak lazım ki varsa o içeceğimiz şekerden daha fazla zarar veririz bebişe.Ben de yarin yaptiracagim. Bugun ayrintilim vardi benimkinde bir hafta onde cikti. Hic seker tuketmeyen bir insan olsaydim yaptirmazdim. Ama simdi cikolata yicem yani zaten hergun seker tuketiyorum. 75 gramin ne zarari olabilir ki. Basta yaptirmama taraftariydim. Ama arastirdiginda her seyin zararli oldugunu savunan bir grup var biliyorsunuz. İnsanin aklini karistirmaktan baska bir ise yaramiyor. Ben her seyi yaptirmaliyim veya yaptirmamaliyim zararli olabilir anlayisina karsiyim. Yaptirsak da yaptirmasak da riskler ayni bence. Bebekler icerde ve ne durumda olduklarini bilmiyoruz. İnsallah iyilerdir. Allaha emanet. Karsit gorusler yuzunden artik aklimi bulandirmiyor ben. İcimden nasil geliyorsa oyle davraniyorum.
Güle güle kullanın Can'ım. Bir bakıma erken olması iyi. Çok iyi havalandırılması gerekiyormuş çünkü.Bügün bebişimizin dolabınıda aldıkinsan mobilyadan bile mutlu olur mu ya bide erken mi diyorum allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kesinlikle ayni fikirdeyim.bence de dr u dinlemek lazım vardır bir bildiği. önden giden bebişlerde şüphe oluyor inşallah yoktur ama varsa bilmekte fayda var. Tedbir almak lazım ki varsa o içeceğimiz şekerden daha fazla zarar veririz bebişe.
Gözün aydın canı çoook sevindim maşallah sizeHanimlar oyle mutluyumki Allahim mucizesi cok buyuk bebegiminn kalbindeki sey yok gibi birsey olmus. Kafasindaki sivi ise suanlik anormal gibi degil dedi. Her hamilelikde oldugu kadar riskin dedi ve kendi doktoruma devam edebilirmisim. Bu gun cok mutlu bi anne olarak hepinizinde yuzu guler insallah.
Nasil sevindim anlatamam. Darisi basima insallah. Benim bebegiminde kalbindeki parlaklik ileride kaybolur gider insallah. Gozunaydin canim
Resmen burnuma sıcak ekmek koktu yaaaAynen aynen. Baligi cok sevmeme ragmen esim hadi balik yiyelim diyecek diye korkarak bekliyorumve suan gercekten firina gidip sicacik ekmek almamak icin cok zor tutuyorum kendimi. Sicacik ekmek üstüne cikolata. Off gidecem valla birazdan dayanamicam. Bugun stresli basladim gune ayrintili yuzunden. Sonuc guzel olsa da stresimi atamadim. Mutlu olmam sart
zararlı olsa bu kadar kişi ye neden yaprin desin ki doktor detaylı cok önemli her hangi bi sıkıntı varsa doğum sırasında biliyor doktor ve ona göre erken teşhis tabiki çok önemli ne kadar saçma bi yaklaşım olmuşdetaylı ultrasonun bebeğin beyin hücrelerine zararı var mı?
bugün hamile bir arkadaşım ile konuştum, o vazgeçmiş yaptırmaktan
bir tanıdığı ona böyle demiş, onun doktoru tavsiye etmemiş, normal ultrason bile zararlıymış, bunda 30-45 dk muayene beyin hücrelerini etkiliyomuş
ben zararlı olduğunu düşünmüyorum ama sizlerin fikri ne?
Hadi gözün aydın canım ya çok şükür çok sevindim gerçekten ohh ya kendi çocuğumun haberini almış gibi sevindim
Gözünüz aydın. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi..
Canım çok sevindim gerçekten. Anne karnı kapalı kutu hiç ne olacağı belli olmuyor. İyiki kendini strese sokmadın bak gördünmü herşey düzeldi çok şükür. Darısı güzel doğumlarımıza inşallahhh :)
Çok sevindim canım. Rabbim tüm yavruları ve anneleri korusun sağsalim kucaklarımıza alalım inşallah
gözün aydın olsun canım.allah bidaha böyle sıkıntılar yaşatmasın
Cooook sevindim canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi
Çok şükür canim benim. Çok sevindim senin adına. Allahim hepimize sag salim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Artik sen de stres yasama.
weryew cim sabah sen yazdığımda kasilmisim sanırım şimdi güzel haberini alınca öyle rahatladım ki anlatamam sanki sırtımdan büyük bi yük kalkti
Yarın için bana da moral oldu.
Herşey yolunda gitsin hepimiz için
Ohh çok şükür Can'ım. İnş daha da iyi olacak her şey. Darısı diğer arkadaşların başına.
şükürler olsun, gözün aydın canım
bundan sonra çok daha mutlu günleriniz olsun inşallah oğlunla
Gözün aydın canı çoook sevindim maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?