- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.701
Hocam tsh benim de yüksek benim doktorum gebelikte 2,5 altında olmasını öneriyor. Onu da danıştınız mı doktorunuzakızlar günaydın, sağlık ocağı geçen hafta test yapmıştı, sonucu yarın kendi kadın doğum doktoruma göstericem,
demir depoları tükenmiş onu anladım, daha fazla et yemem lazım ,
sizlerinde böyle çıkan oldumu, bakalım yarın doktor ne diyecek
Eki Görüntüle 2095255
Bende o konuda kararsızım cnm pamuk alırım diyodum e bebekte baktım ince geldi bide pamuklar zamanla vücut seklini alıyo diye önermiyolar gerci biz kücükken hep pamukta yattık ama bilemedim viscolar var onlarda cok terletiyomus onuda eledim e bebekteki görevli ilk zamanlar ilk katta kullanılıyo bebek kücükken o yüzden incelerden alıyolar genelde ama büyüyünce alt bölüme gecinc ortopediklerden alıyolar dedi onlarda baya kalın geldi bilemedim kararsızım cokKızlar selam, birşey sormak istiyorum. Park yatak için yatak alacağım ama ince mi alsam kalınlardan mı alsam bilemedim. İnceden çok memnun kalan olmuş ama çok mu ince olur büyüdükçe sıkıntı olur mu bilemedim. Kullananız var mı nasıl bir yatak almalıyım kullanan varsa yazarsa sevinirim.
Bugün dedim ki tamam doktor bey biz öğretmeniz tüm yaz orda burdayız her şehirde aile hekimi misafir hastaya bakıyor bi tek burda böyle kural var anladım dedim...eşim de niye adamla tartışıyorsun diye bana çıkışıyor ya şu halimde adamın bana çektirdiği eziyete bakın...Bu arada dün Muğla dan kuzenim geldi görümcesi Yıldırım da oturuyor oraya indiler eniştenin beli ağrımış onların aile hekimine gitmişler adam muayene etmiş bir sürü ilaç iğne yazmış...beni mi buldu yani bu adam
hanimlar bu gun doktor randevumuz vardi. devlet hastanesinde normalde buraya takip olunuyordum. doktorum son testlerimi yapti seker yuklemesi icinde gun verdiler ve benim bundan sonra zeynep kamile devam etmemi istedi bebek acisindan zeynep kamilde kendi doktoruna devam edebilirsn demisti. doktoruma soyledim bunu ama dediki herhangi sorun cikarsa ameliyat olmasi gerekirse burda yan dalar yok sonradan bi sorun cikarsa seni doktorlar kabul etmez dedi. bir an once iyi bi doktor arastirip hep ayni kisiye gitmem gerekecek. bu saatten sonra bulmak zor olacak bebegim haftasiyle suan uyumlu cikti tetenoz asimizida bu gun olduk. sizlee ne durumdasiniz iyimisiniz
Bende o konuda kararsızım cnm pamuk alırım diyodum e bebekte baktım ince geldi bide pamuklar zamanla vücut seklini alıyo diye önermiyolar gerci biz kücükken hep pamukta yattık ama bilemedim viscolar var onlarda cok terletiyomus onuda eledim e bebekteki görevli ilk zamanlar ilk katta kullanılıyo bebek kücükken o yüzden incelerden alıyolar genelde ama büyüyünce alt bölüme gecinc ortopediklerden alıyolar dedi onlarda baya kalın geldi bilemedim kararsızım cok
Arkadaşın oğlu için yaptık.benimkini de yapınca ornek olarak atarım yineEki Görüntüle 2096018
Rica etsem fotografini atar misin canim?saglikli ,guzel gunlerde kullanin.huzurla uyusun buyusun bebegin.Bende o yüzden ince mi kalın mı karar veremedim ama kalın alacağım daha sonra birdaha almaktansa şimdi kalın alırım daha iyi. Akşam e bebekten gidip alacağım.
Kızlar selam, birşey sormak istiyorum. Park yatak için yatak alacağım ama ince mi alsam kalınlardan mı alsam bilemedim. İnceden çok memnun kalan olmuş ama çok mu ince olur büyüdükçe sıkıntı olur mu bilemedim. Kullananız var mı nasıl bir yatak almalıyım kullanan varsa yazarsa sevinirim.
Rica etsem fotografini atar misin canim?saglikli ,guzel gunlerde kullanin.huzurla uyusun buyusun bebegin.
Canım ben visko kullanıyorum hala kullanıyorum. Alt tarafa geçirdiğimde çok alçak kaldı diye yatırıp kaldırmak zor oluyordu o yüzden yatak altına kalın yün yorganımı katlayıp koymuştum. Oda öyle duruyor.
https://www.e-bebek.com/vardi-ortopedik-yayli-yatak-70x120-cm-p-xyz-59361/
Bu canım akşama alacağım. Gittiğim de yine daha detaylı bakarım. Benim ölçüler sıkıntı 70x120 olduğu için standartlar gibi her çeşit yok.
Canim insallah oyle bir sorunla karsilasmazsin. Ben inan ki gittigim doktorlarin adini bile bilmiyorum her seferinde farkli bir doktora gidiyorum.
sağolsun arkadaşlarımda yardımcı oldu, sonuçlara baktılarHocam tsh benim de yüksek benim doktorum gebelikte 2,5 altında olmasını öneriyor. Onu da danıştınız mı doktorunuza
Bende bundan alicam burda bir mağazada 60/120 60 TL dedi bizim.yatak kaça kaçtı unuttum kurup bakmam.lazim önce :))
aynı kiloda hamile kalmışız , 63 ile hamile kaldım, ama ben 69 kiloyum,Kızlar bugün rutin sağlık ocağı kontrolüm vardı. Tetenoz asisinida oldum. Şu anda ağrı falan yok.
66 kilo olmuşum. Hemşireme 63 ile hamile kaldim 61 e düştüm şimdi ben 5 kilo mu aldım yoksa 3 kilo mu dedim. Totale bakıyoruz biz dedi yani 3 kilo dedi ama 5 kiloyu ne kadar zamanda aldın diye sordu 1,5 -2 ay falan oldu dedim 2 aysa normal dedi kilo alımı konusunda ise
Biz gebelerde aylık 2 kilo alımını normal görüyoruz dedi. Haftalık 500gr şeklinde dusun dedi. Bilginiz olsun bundan sonraki aylarda buna göre hareket edebiliriz.
Arkadaşım inşallah bir sorun çıkmaz doğuma kadar ama bencede zeynep kamil e gitmen daha iyi. Bir nevi tedbir amaçlı. Sanırım sana çok.uzak geliyordu. Ama az kaldı 4 ay sabret canım.
Benim sorunum yok ama zeynep kamile kontrollere gidiyorum. Trafikte 2 saatte olduğu için 8:30 daki randevu için saat 6 da yola çıkıyorum. Her şey bebislerimiz için Rabbim sağlıkla sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin
bence vuran kişi ile ilgili, benim hemşire vurdu sadece yaparken acıdı, sonra hiç olmamışım gibi hiç hissetmedim vallakizlar bu tetenozda neydi ya kolum bi agirdir bi agirdi bitirdu kolumu hepden. acaba ayni koldan kanda verdim ondami bu kadar vurdu onu felc etti hepden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?