2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimde 3.60 çıkmıştı ama doktor bişey demedi troid hastası arkadaşım yüksek dedi ama referans aralığında diye endişe etmedim aslında
Normalde referans aralığında ama gebelikte 2.5 altında olması gerekiyor bebek de tiroidi bizden kullandığı için normalden fazla gerekiyor canım bir doktora sor istersen ben tiroid hastasıyım her ay kontroldeym

belkide ama birsey tuttum gibi birakmak zorunda kaliyorum resmen omuzumdan asa okuz oturdu sanki ins cabuk gecer
Geçmiş olsun canım ben de pazartesi ikinci dozu oldum vururken hiç anlamadım o gün ağrı sizi da yoktu ertesi gün yani dün kızardı arı sokmuş gibi şişti ve agridan üstüne yatamiyorum bugün de ağrısı devam ediyor az önce sordum hemsireye yan yetki olarak ağrı şişme yapabilir buz koy üstüne dedi. İnşallah geçer bide eşim bisey anlatırken unutup dürtuyor tam şişen yeri çıldırıyorum

Anladım canım sagolasin, haklısın ben de aciktikca iki portakal üst üste yiyordum tabi onlarda da şeker var fazlası zarar akşamları meyve yemeyeyim bari gündüz bir adete dusureyim , çok teşekkür ederim sofiarya iyiki varsın rahatlattin beni

hele ben , amannııııın , 1 ayva, 4-5 mandalin ve portakal, doğrayıp tv izlerken yiyorum,

Selam kızlar. Size bir şey danışmak istiyorum yine :)) Almanya'da yaşayan bir halam var. Beşikten bahsederken park yatak alacağımı söyleyince parladı

Ben de tecrübeli herkesin onu önerdiğini güven açısından o yüzden onu tercih ettiğimi bebeğin hareketlenince normal beşik karyolalardan çıkmaya çalıştığını hatta bazı arkadaşlarımın bebeklerinin içinden atladığını falan anlattım. Sonuçta park yatak aşağı kata inince yavrular çıkamıyor kapısı kapalıysa :)
O da Almanya'da olan ve bütün çocuklara kullandığı beşikten bahsetti. Karyola gibi. Aynı park yatak gibi 2-3 kat aşağı inebiliyormuş. Bebek büyüdükçe alt kata alıyormuşsunuz. Hatta tek tarafı da açılabiliyormuş. Hoşuma gitti. Açıkçası park yatağı sırf güvenlik için tercih etmeyi düşünüyordum. Oda oda taşımayı düşünmüyorum.
Bu yatağı internetten aradım ama Türkiye'de Yok sanırım. Yada var mı bilginiz var mı? Aslında bunu sormak istedim size. Fotosunu koyacağım. Almanya'nın alışveriş sayfası Amazon'da varmış. Ordan gösterdi halam. Amazon baby bett yazınca siz de görürsünüz seçenekleri. Pahalı da değil üstelik. Türkiye'ye kargo var bazılarında. Ama güvenip alınır mı onu da bilmiyorum.
Kısacası Türkiye de var mı bu yataktan acaba

Eklentiler

• IMG_3879.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 68
İkea da var canim hem de fiyatlari da cok uygun. Ayrica e bebek te sallanan besikler var yatagi yine yukari ve asagiya inebiliyor.

Canım hiç bilemiyorum ama mutlaka vardır...yalnız sadece alta indirilmesi değil konu...mesela çok dönen çocuk bunun bu tahta yerlerine kafasını vuruyor küt küt, ne kadar kenarlarında nevresim takımlarının korumalık parçaları olsa da kâr etmiyor...benim oğlum çok hareketliydi sürekli park yatağın o file kenarlarında kafası kolu bacağı olurdu

İkea da var canim hem de fiyatlari da cok uygun. Ayrica e bebek te sallanan besikler var yatagi yine yukari ve asagiya inebiliyor.
İkeadakileri biliyorum Can'ım. Ama alt kata indiğini bilmiyordum. Bakarım hemen. Çok sağol.

Çok haklısın canım. Ama ne bileyim en çok kendini beşikten atmasın diye tercih etmek istemiştim park yatakları. Görüntülerini sevmiyorum çünkü. Uyku setleri de bazen işe yaramıyor demek ki

Hatta baktim simdi ikea nin int sitesinden. Nerdeyse aynisi var sadece rengi farkli. Esim sallanan besik iatiyor israrla. Kirmak istemiyorum. Yoksa ben de kesin bundan alirdim :)

İKEA DA VAR BUNLARDAN BENİM OĞLUMUN YATAĞIDA BÖYLE

İkeayabaktınmı canım onun mobilya tarzını andırıyor biraz

Canım hayırdır neden değiştiriyosun
Ayrıntılı ultrason için ahmet yılmaz’a gidicem demiştim ya hani. Gittim ve hayran kaldım. Benim doktorumdan alamadığım bütün cevapları aldım. Kendi doktorum zaman konusunda sikintiliydi ve hep gecistiriyodu beni. Sordugum sorular cevapsiz kaliyodu. Bide isinamadim bi turlu olmadi yani. Ahmet bey cok anlayışlı ve sabırlı. 1,5 saat falan sürdü ayrıntılı. Ve çok efendi birisi inan göz teması bile yok muayene sırasında hep ekrana bakıyo. Eşim erkek doktor pek istemiyodu ama o da çok beğendi ahmet beyi. Ona randevu aldım şimdi inşallah doğumu onda yapıcam bi aksilik olmazsa ayrintili yaptirmadiysan tavsiye ederim mutlaka git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…