- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #19.661
Benimde 3.60 çıkmıştı ama doktor bişey demedi troid hastası arkadaşım yüksek dedi ama referans aralığında diye endişe etmedim aslında@Hayatimmm70
Tsh iniz da azicik yuksek cikmis. Uretilen T3-T4 yetmiyor demek. Gosteriyor referans araligi normal kisiler icin hamilelerdeki aralik 2.5 civarinda max bitiyor. Isterseniz onu da sorun doktorunuza. Hamileliginde oncesinden beri tiroid icin tyromicyn (yanlis yazmis olabilirim) ilac aliyorum. Gebelere zarari yok
nerden aldın canım?Ben kuvvetini kovasını masrapasini aldım bikac tulum alicam beşik almıyorum abisninkini kurucam boşa israf etmiyim başka şampuan bez ıslak mendil fln alicam vs vs :)
ben 2015 haziranda spinal oldum o igneği vurdukları anda alt tarafın uyuşuyor zaten hiç bisey hissetmiyorsun doktorla konusa konusa doğurdum:)canım yakın zamanda kardeşimin eşinin doğumuna şahit oldum, normal çok istedi ama son anda zorunlu sezaryen oldu
epidural yaptılar (ya da spinal bilmiyom)
o beldeki iğneyi hiç hissetmedim dedi, gerçi onun sancısı fazlaydı belki ondan hissetmemiş olabilir
ama sezaryende de o kesmeyi vs hiç hissetmedim dedi, çok çabuk oluverdi doğumu
zaten örtü koyuyorlar ya ameliyatı görmeyeceksin
benim de büyük ihtimal sezaryen olabilir ben de epidural ya da spinal istiyorum, farklarını çok bilmiyorum
Plastiğin kalitesi önemli o yüzden bursev plastik tavsiye ederim istocdanerden aldın canım?
böyle şeylerin bir özelliği vs olması gerekiyor mu, dikkat edilmesi gereken bi husus vs?
çok cahilim
75 gr da alt sınır 180 zaten sende de sıkıntı yok,enfazla diyet önerir biraz aşağıya çekmek için;açlık 95in altında olması lazım 82 çıkmış. normal yani bu değerler. şimdi gebelikte mesela kilo yapmıyor diye meyveye çok yüklenme oluyor,aslında meyve şekeri de kan şekerini dengesizleştiriyor,onu bile sıınırlı sayılı yemek lazım,öyle ciddi gebelik şekeriniz olsa 200leri 240ları görüyor merak etmeYa , ben de 75 gr şeker yüklemesi yaptırdım daha doktora gosteremedim açlık 82 1 saat sonra 179, yuklemeden 2 saat sonra 132 çıktı ben paniklemeli miyimsofiarya
Canım şuan bir sıkıntım yok çok şükür birdaha olmadı gün içinde takip edilen olursa bir giderim doktoraANNONA var mı sıkıntın merak ettim seni
Sevindim birşey olmaz inşallah yaa bazı arkadaşlardada olmuş bendede oldu belkide bu haftalarda olan bişeyCanım şuan bir sıkıntım yok çok şükür birdaha olmadı gün içinde takip edilen olursa bir giderim doktora
Dün boyaları almıştım bugün de oğluşumun odasını sipariş verdimm.. 3 hafta sonra evde olurmuş anca boyayıp havalandırırız evi.. bişeyler aldıkca benim gibi mutlu olan var mı yaa :) çocuk gibi seviniyorum.. aşağıya fotosunu koyuyorum renkler ve boyutlarıyla oynanacak ama model böyle sizlere de fikir olsun...
geçen hafta benim de öyle olmuştu 3 günde 1 kg göstermiştiya ben çok hızlı kilo alıyorum gibi geliyo napçam böyle ya
c.tesi ile bu sabah arasında bile 1 kilo var
3 günde bir 1 kilo alırsam yandım ben
Ben de cook ararım diye düşünüyodum ama masko da cok var böyle modellerden coğu da el yapımı.. bize 5 bine geldi çünkü yatağı genişletip büyüttük sifonyeri 1 metre daha uzattık falan..Canim cok guzelmis ben boyle modelleri cok aradim bulamadim. Misil misil uyusun bebisin insAllah. Kaca aldiniz acaba bu takimi? Ben bi el yapimi icin sordum asagidaki modeli onada 3500 tl fiyat cikardilar
Ben de cook ararım diye düşünüyodum ama masko da cok var böyle modellerden coğu da el yapımı.. bize 5 bine geldi çünkü yatağı genişletip büyüttük sifonyeri 1 metre daha uzattık falan..
Bilmiyorum ki canım öyle heralde gecede pek oynamadı tedirgin etti beni ama şimdi maşallah var kizceminSevindim birşey olmaz inşallah yaa bazı arkadaşlardada olmuş bendede oldu belkide bu haftalarda olan bişey
Ilk 2 gun agri magri hicbisey olmadi. 3. Gun banyo yaptim kolumu kaldiramadim. Ya alakasi varmi bilmiyorum ama ohh ohh hic bisey hissetmedim derkn bi gun kolumu kipirddatamadim. Dikkat et su degdirme bi kac gunKızlar bugün rutin sağlık ocağı kontrolüm vardı. Tetenoz asisinida oldum. Şu anda ağrı falan yok.
66 kilo olmuşum. Hemşireme 63 ile hamile kaldim 61 e düştüm şimdi ben 5 kilo mu aldım yoksa 3 kilo mu dedim. Totale bakıyoruz biz dedi yani 3 kilo dedi ama 5 kiloyu ne kadar zamanda aldın diye sordu 1,5 -2 ay falan oldu dedim 2 aysa normal dedi kilo alımı konusunda ise
Biz gebelerde aylık 2 kilo alımını normal görüyoruz dedi. Haftalık 500gr şeklinde dusun dedi. Bilginiz olsun bundan sonraki aylarda buna göre hareket edebiliriz.
Ilk 2 gun agri magri hicbisey olmadi. 3. Gun banyo yaptim kolumu kaldiramadim. Ya alakasi varmi bilmiyorum ama ohh ohh hic bisey hissetmedim derkn bi gun kolumu kipirddatamadim. Dikkat et su degdirme bi kac gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?