- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
- #7.361
Yansa yani paralelse kız dikse erkekSu nub olayı anlayamadım ya resmen çözemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yansa yani paralelse kız dikse erkekSu nub olayı anlayamadım ya resmen çözemedim![]()
aynen bende ayni durumdayim malesef 10. haftadan sonra basladi bulantilarAyyy bende bende ne guzel hic cikarmiyorum derken kendime nazar ettim ne yesem agirlik oluyo cikariyorum herkesin biter benimkide yeni basliyo gibi
yani doktorlarin haftaya gore yapacaklari rut olsa iyi olurdu. sanirim ikili test ayrintili ultrasyon zamanlari bi tek duzenli. ama cinsiyeti simdiden kiz diyebilmis ben o kiz haberini cok gec aldim.
bazen cadilik gerekiyo ama sosyellesmesi icinde biraz sıkmamaliyiz. benim kiz hepden yabani oldu. sen simdiden cok baglandin. dogdumu ne yapcan. bebek bu Aşırı Aşk icerir. o sevdalar aşklarda evlat yaninda neymis. ben Asıl aşkı kizimin minis ayaklarinda buldum.
![]()
Ins. Cabuk atlatırsın benimde halen biraz devam aksam saatleri kötü oluyorumAyyy bende bende ne guzel hic cikarmiyorum derken kendime nazar ettim ne yesem agirlik oluyo cikariyorum herkesin biter benimkide yeni basliyo gibi

Paralel mi dik mi diye neye bakıyorsunuzYansa yani paralelse kız dikse erkek
Kızlar ben bugün bebeğimin içimde kıpırtısını resmen hissetmeye başladım![]()
İkinci gebeliğim canım resmen bir o tarafta bir bu tarafta pıt pıt atıyor damar atması falan değil eminim çok güzel yaa en kısa zamanda duymanı diliyorumNasıl bişey o his
İlk gebeliğin mi ikincimi
Ben hala hissedemedimde
Hakkında hayırlısı olsun inş canım...miniğine de acil şifalarMerhaba kızlar maşallah bir sürü yazmissiniz hepsini okuyamadım tek tek, benim bebegimin kalp atışlarını duyamadık sali gününü bekleyeceğiz kalp atisi olmazsa müdahele yapılacak, kese 5 haftalık çıktı embriyo canlanmadıbir taraftan da miniğim hasta oldu onunla uğraşıyorum
![]()
oy kuzum kıyamamOğlum birazcık hastaara ara atesleniyor. Çok fena bir salgın var. Bir yandan da ben sürekli
Allahtan anneler var. Bakıma çekti bizi
![]()
Bende eşimde 92 liyizdiğer topiklerden birşey gördüm hemen sizinle paylaşayım
kadınların hücreleri 3 yılda bir yenileniyor muş
erkeklerin hücreleri 4yılda bir . hamile kaldığınız yıl kimin hücresi yenilendiyse cinsiyet onunki oluyormuş.
ben yaptım 89 doğumluyum 89+3=92 -95-98 -2001-2004-2007-2010-2013-2016
eşim de 89 doğumlu 89+4=93-97-2001-2005-2009-2013-2017 bu yıl eşimin ki yenilenmiş ve erkek çıktı bakalım ne olacak
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insan başka birşey istemez ama bunu da merak etmiyor değilim :)
nasıl olcak şimdi o iş
Yaaaaa maşallahhh. Çok sevindimm. Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına:))iyi aksamlar kizlar cok oldu topige ugramayali :) nasilsiniz? bizim bugun randevumuz vardi bebisimizi gorduk cok sukur saglikli ve cinsiyyetinide ogrendik)) 1kizim vardi veeee oglusumuz geliyor 12+4uz bugun)))
Oh maşallah. Darısı hissetmeyenlerin başına inşallahKızlar ben bugün bebeğimin içimde kıpırtısını resmen hissetmeye başladım
![]()
Hoşgeldin canım inşallah :)Selam Kızlar bu topic yeni gördüm hayırlı sağlıklı doğumlar hepimize :)
Selam Kızlar bu topic yeni gördüm hayırlı sağlıklı doğumlar hepimize :)
Bu da bana cinsiyet tahminleri icinde en sacmasi geliyor ama insan yine de dayanamayio yapiyordiğer topiklerden birşey gördüm hemen sizinle paylaşayım
kadınların hücreleri 3 yılda bir yenileniyor muş
erkeklerin hücreleri 4yılda bir . hamile kaldığınız yıl kimin hücresi yenilendiyse cinsiyet onunki oluyormuş.
ben yaptım 89 doğumluyum 89+3=92 -95-98 -2001-2004-2007-2010-2013-2016
eşim de 89 doğumlu 89+4=93-97-2001-2005-2009-2013-2017 bu yıl eşimin ki yenilenmiş ve erkek çıktı bakalım ne olacak
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin insan başka birşey istemez ama bunu da merak etmiyor değilim :)
amin canim)) insallahYaaaaa maşallahhh. Çok sevindimm. Rabbim sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına:))