2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ya bugun ilginc bisey oldu. Benim yine vajinayla kasik arasi deli gibi agrim oldu. Ama bi bolgede sizi seklinde hic gecmedi yarim saat bi bozuk para buyuklugunde bi yerdeydi. Neyse karnimi bi avtim yatarken karnim top gibi sismis orasi sonra ovaladim sırtüstü yattim 5 dakkada gecti. Ya bebek oraya gelmis. Ama bebk aci yaparmi ya. Herkes boyle tatli tatli seylerden bahsetmis. Kelebek cirpintisi fln gibi. Bu arada benm karnimin hep sag tarafi daha sis. Ama bu sefer bildigin tenis topu koymussun gibiydi.
Biranda hareket ettiyse olabilir mi acaba benim güya ikinci hamilelik ilkini tamamen unutmuşum al baştan herşey kontrole ne zaman gideceksin

Yok canım ya keşke Büyükşehirde olsam bin tane hastane doktor alternatifi olurdu Benim yaşadığım ilçede devlet hastanesi ve iki özel hastane var o kadar Ben ozele gidiyorum Bize en yakın Antalya var Büyükşehir olarak orası da yine kendi Arabamızla 3-3.5 saat sürer yani
benim yaşadığım yerde 1 devlet 2 özel hast. var . en yakın Antalya . birşey olsa prof a çıkmak için o kadar yol gidiyoruz. Büyük şehir de yaşayanlar çok şanslı sağlık konusunda diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar hastaneden geldim can sıkıntısı ile malesef.... Sancım çıktı acil iğne yapıldı progestan başladık hemen... Bebek 165 gr olmuş 13 cm boyu olmuş 3 gün ilerideydi bugun tam günü çıktı ama gazı yer ölçümleri 1 gün eksik çıktı Allaha emanet.... Korkuyorum Rabbim aynı acıyı yaşatmasın
Rabbim acısını göstermesin . İnşallah tekrar aynı şeyleri yaşamazsın

merhaba kızlar ilk defa bu gece uyuyamadım sağ tarafıma yattığımda uzun süre yatamadım sırtüstü de aynı şekilde sadece sol tarafıma yatınca uzun süre yatabiliyorum. içimden bi acıma hissi oluyor. bugün dr gidecez bakalım ne diyecek inşallah herşey yolundadır

Normal de bende sorunlu uyurum bel ağrısı ayrı karin ağrısı ayrı olur wc ye kalkarim sonra uykuya dalmakta zorlanirim falan ama bu gece bir uyumuşum bu saat kadar dun çok yorulmuştum öyle güzel sanki deliksiz uyku çektim. Şimdi kasik ağrısından kıvranıyorum

Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 canım benim korkma sakin.progestan vermesi iyi olmuş.bende kullanıyorum başından beri.benimde 16haftalik normal doğumla bir kaybim var malesef.progestan tedavisi dikiş kadar etkiliymis.ilacını hiç unutma.stres yapma.stresten kasilmalar artabilir.çok geçmiş olsun.seni çok iyi anlıyorum.ben genelde uzaniyorum.zorunlu haller dışında dışarı çıkmıyorum.sadece yemek yapıyorum ve basit ev işleri vs.yere asla eğilme.eğilmek gerekiyorsa dizlerinle yap bunu.valla yere bişey düşünce çoğu zaman almıyorum bile.eşimin almasını bekliyorum:)))gerisi Allah 'a kalmış.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar maltofer kan hapı kullananlar bunu ne zaman alıyorsunuz ve birde aç tok nasıl içiyorsunuz?ben hala baslamadim.

Biranda hareket ettiyse olabilir mi acaba benim güya ikinci hamilelik ilkini tamamen unutmuşum al baştan herşey kontrole ne zaman gideceksin
Galiba oyle bisey oldu. Hic sorma ya gecen ay mesela bazi donemler akintilarim artiyodu bicak saplanmalarimda oluyodu o donem. Acaba diyorum nasildi o zamanki bicak saplanmalarim hangi bölgedeydi. Daha gecen ayı unutmusum. Cok normal diger hamileligini unutman. Benim kontrolum cumartesi plasenta yukari cikmismi diye bakicak ama 24e kdr fln cikabiliyomus. Insallah cikar. Bazen acaba plasenta yukari cikiyo ondanmi agrim oluyo diyorum :KK45: sacmaliyorum cokca yani ;)

Arkadaşlar sizin başka konuda fikrinizi almak istiyorum ben 1 yıl kadar önce göğüsten kitle aldırdım ve doktor bana pet şişede güneşte bekleyen sulardan kesinlikle uzak dur dedi Ankara’da oturuyorum ve çoğu kişi suları içilmez diyor mecbur hazır alıyoruz ve malum bu dönemde bol su tüketmemiz lazım evlere takılan arıtıcılar gerçektende arıtım yapıyor mu sizce ? Özellikle büyük şehirlerde olan arkadaşlar içme suyunu nasıl temin ediyorsunuz?
ankaranın suyu iyidir cnm biz ege bölgesinde mecburen hazır su kullanuyoruz

Merhaba arkadaşlar hastaneden geldim can sıkıntısı ile malesef.... Sancım çıktı acil iğne yapıldı progestan başladık hemen... Bebek 165 gr olmuş 13 cm boyu olmuş 3 gün ilerideydi bugun tam günü çıktı ama gazı yer ölçümleri 1 gün eksik çıktı Allaha emanet.... Korkuyorum Rabbim aynı acıyı yaşatmasın
geçmiş olsun canım, endişeni, korkularını anlıyorum ama, ne olur stres yapmamaya çalış, bebeğin için sakin ol, onu sağsalim kucağına alacaksın inşallah, o mutluluğu hepbirlikte yaşayacağız, duacınım, Allah yavrularımızı korusun; Aminnn!!!... :dua:

Anladım...evet o taraf öyledir...bizimkiler bi ara akar çeşmeden dolduruyorlardı suyu sonra bi baktık ki evdeki çeşmeden akan çok daha güzel
evet merkezin suyu biraz daha iyi ama , bizim merkezde oturan akrabalarımızda keşfettikleri bazı yerlerden taşıyorlar içme sularını :KK200:

Galiba oyle bisey oldu. Hic sorma ya gecen ay mesela bazi donemler akintilarim artiyodu bicak saplanmalarimda oluyodu o donem. Acaba diyorum nasildi o zamanki bicak saplanmalarim hangi bölgedeydi. Daha gecen ayı unutmusum. Cok normal diger hamileligini unutman. Benim kontrolum cumartesi plasenta yukari cikmismi diye bakicak ama 24e kdr fln cikabiliyomus. Insallah cikar. Bazen acaba plasenta yukari cikiyo ondanmi agrim oluyo diyorum :KK45: sacmaliyorum cokca yani :KK66:
Canim benim de plasentam rahim agzina yapisikti kanamam olmustu hatirlarsan on gundur yatiyordm dun kontrole gittik doktor plasentanin 1.7 cm yukari ciktigini rahim agzindan soyledi kanama olmaz ins daha da cikacaktir dedi cok sevindim insallah seninki de bu sorunu yasayan herkesinki de cikar yukari ve duzelir. Moralini yuksek tut canim

kuşadası cnm malesef biz yemeklere bile kullanamıyoruz
Arkadaşlar biz brita aldık. Avrupa da herkes bunu kullanıyormuş. Biz bir arkadaşa getittirmiştik. Sürahi şeklinde olanları şu anda migrosta satılıyor. İsterseniz inceleyin. Büyük boyları var ama malesef tr de satılmıyor.

Back
X