Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
inan ki detaylı icin heyecanm sıfır yuzu net goremiyoruz git gez gel bakalm deseler bile hocam siz saglık olarak bakın yuzu net cekmezseniz bile olur diycem
o kadar stresliyimmmm ki anlatamam yani o gun gelsin bitsin istiyorum
Kanka yüzünü görmekten geçtik, organlarını parmaklarını görsün biz okeyiz 😂😂 neler yaşadık yav

Kesinlikle öyle düşünüyorum ben de. Sağlıkli olduğunu söylesin yeter ki 🙏🏼♥️
2 cocugum da diyafram henrisi oldugu icin 3.den aşırı korkuyorum Rabbim kimseye yaşatmasn doktorum kagitta yazdi ayrintili doktor icin baya detayli bakilicak organlara gecmişimiz kotu diye 28.haftada da bakilicak

2 cocugum da diyafram henrisi oldugu icin 3.den aşırı korkuyorum Rabbim kimseye yaşatmasn doktorum kagitta yazdi ayrintili doktor icin baya detayli bakilicak organlara gecmişimiz kotu diye 28.haftada da bakilicak
Aşkım geçende bir yazdım 28-30 arası bir kere daha bakıyormuş diye detaylı, bu doğrumu kızlar yoksa herkese özelmi?

Aşkım geçende bir yazdım 28-30 arası bir kere daha bakıyormuş diye detaylı, bu doğrumu kızlar yoksa herkese özelmi?
benim durum riskli canim
kızım da diyaframda delik vardi ordan bagirsaklar yukari cikip akcigeri sardıgı icin asla gelismemisti bagirsak solda yer kapladigi icin kalbi saga itmisti ilerleyen haftalarda bebek buyudugun de o delikten dalakta cikmisti karecigerde tam delikteydi yukari cikamamsti butun organlrin yeri degismis ve hersey karisikti cok ciddi bir durum ve nadir gorulen bir vaka boyle durum yasadgm icin bana ekstra 28.haftada da bakilicak mecburiyetten cunku
rabbim korusun o teşhisten sonra hastaneler kabul etmiyor yetemedikleri icin ve heyet karariyla doguma aliniyor tam anlatamiyorum sizlere ama cok seyler yasadim Allahm düşmanıma yaşatmasn insallah hepimiz icin hersey guzel olucak

Herşey yolunda gidecek canım inşallah. Allah sana oğlunu bağışladı kızını da sağlıkla bağışlayacak. Çok güzel haberler getireceksin bize kalpten inanıyorum ♥️♥️🙏🏼

benim durum riskli canim
kızım da diyaframda delik vardi ordan bagirsaklar yukari cikip akcigeri sardıgı icin asla gelismemisti bagirsak solda yer kapladigi icin kalbi saga itmisti ilerleyen haftalarda bebek buyudugun de o delikten dalakta cikmisti karecigerde tam delikteydi yukari cikamamsti butun organlrin yeri degismis ve hersey karisikti cok ciddi bir durum ve nadir gorulen bir vaka boyle durum yasadgm icin bana ekstra 28.haftada da bakilicak mecburiyetten cunku
rabbim korusun o teşhisten sonra hastaneler kabul etmiyor yetemedikleri icin ve heyet karariyla doguma aliniyor tam anlatamiyorum sizlere ama cok seyler yasadim Allahm düşmanıma yaşatmasn insallah hepimiz icin hersey guzel olucak
Canım benim Allah sana o kadar zorlu sınavlardan geçirmiş ki güzel günleri göstermek için, inşallah hiç bir sorunsuz sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Herşey yolunda gidecek canım inşallah. Allah sana oğlunu bağışladı kızını da sağlıkla bağışlayacak. Çok güzel haberler getireceksin bize kalpten inanıyorum ♥️♥️🙏🏼
inşallahhh canım hep guzel haberler alaım
kendimi gectim birisi kotu birsey yazinca onlara bile uzuluyorum kafaya takıyorum burada birbirimizi tanımadgmz halde dualar ediyoruz bundan daha guzel ne olabilir :KK36:

Herkese merhaba, dün detaylı ultrasona gittim. Aslında kendini doktorum da yapmıştı ama kendisi perinatolog olmadığı için, ilk gebeliğimde de gittiğim doktora gittim. Bir de o görsün diye. Bebeğimin sağ böbreği olması gereken yerde değilmiş ve biraz daha küçük kalmış diğerinden. Organ gelişimi düzgün tamamlanmamış yani. Pelvik böbrek diye geçiyor bu. Daha önce duydunuz mu hiç? Bunu duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabii, ağlamamak için kendimi zor tuttum ultrason esnasında. Doktor hayati bir şey olmadığını söyledi ısrarla, böbreği işlev görüyormuş. Tespit ettiğimiz kusurların arasında en önemsiz olanı diyebilirim dedi. Ben de araştırdığımda bu insanların böbrek taşı, iye gibi hastalıklara daha eğilimli olduğunu okudum. Yine de içim rahat etmedi. Doğumdan sonra ultrason çekilsin dedi perinatolog. Başka doktora görünür müyüm bilmiyorum çünkü bu gittiğim doktor baya hatırı sayılır bir doktor alanında. Sadece bebeği bu şekilde doğmuş olanların ne yaşadığını bilmem belki beni rahatlatır.
Canım duygularını anlayabiliyorum 😥 doktorun çok önemli görseydi mutlaka söylerdi tabii keşke böyle bir durum olmasaydı ama Allah beterinden saklasın hepimizi 🙏 sen yinede kendi doktoruna da bir danış mutlaka

Canım benim Allah sana o kadar zorlu sınavlardan geçirmiş ki güzel günleri göstermek için, inşallah hiç bir sorunsuz sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
aminn insallah canim hepimiz saglicakla alalim kucagımıza
dogumdan sonra grup cok daha guzel oluyor o gunleri sabırsızlıkla bekliyorum cok sey paylasilip cok sey ogreniliyor zaman cabuk gecse de hemen dogursak

aminn insallah canim hepimiz saglicakla alalim kucagımıza
dogumdan sonra grup cok daha guzel oluyor o gunleri sabırsızlıkla bekliyorum cok sey paylasilip cok sey ogreniliyor zaman cabuk gecse de hemen dogursak
Kızlar doğumdan sonra grupta yazışmaya zamanımız olacak dimi🥲

Doktoruma yazdım kızlar, normal diyor, 24 saat takip edelim hiç hareket etmezse endişelenecek durum olur diyor, sinirden ağladım, yoruldum herhalde gündüz
Kuzu geçenlerde bir yazı okudum bebekler anne hareket halindeyken o sallanma hissinden dolayı genelde uyuyorlarmış zaten 20 saat uyuyorlar neredeyse. Gece yatmadan önce hareket etmelerinin sebebi de anne yattığında o sallanma hissi olmadığından uyanıyorlarmış. Ama her uyanık olduklarında da illa tekme atmazlarmış. Ben geçen haftadan beri o kadar hareketliyim ki açıkçası hareketlerini takip bile etmedim. Gün içinde hiç hissetmediğim çok oldu. Uzanınca ve açken daha hareketli oluyor. Yemek ya da tatlı yediğimde hiç hareketlenmiyor. Ayrıca daha hareket sayacak haftalara gelmedik hiç stres yapma 🤗

Kuzu geçenlerde bir yazı okudum bebekler anne hareket halindeyken o sallanma hissinden dolayı genelde uyuyorlarmış zaten 20 saat uyuyorlar neredeyse. Gece yatmadan önce hareket etmelerinin sebebi de anne yattığında o sallanma hissi olmadığından uyanıyorlarmış. Ama her uyanık olduklarında da illa tekme atmazlarmış. Ben geçen haftadan beri o kadar hareketliyim ki açıkçası hareketlerini takip bile etmedim. Gün içinde hiç hissetmediğim çok oldu. Uzanınca ve açken daha hareketli oluyor. Yemek ya da tatlı yediğimde hiç hareketlenmiyor. Ayrıca daha hareket sayacak haftalara gelmedik hiç stres yapma 🤗
Aşkım evet bende gündüz mesela bir şey yaparsam hissetmiyorum anca uzanınca, bu gün böyle bir gaflete düştüm😂 başka şeylerden etkilendim herhalde yoksa öyle olmam, bildiğin ağladım oturup

Psikolojimi alt üst ettiniz😂😂😂😂

Kizlaaaar herkes silkelensin bir pozitif enerji istiyorum herkesten nolur. Bebeklerimiz gayet sağlıklı. Detaylilar iyi gidiyor. Şükürler olsun büyük bir problem olmadı kimsede. Minicik sıkıntılar sadece ama herkesin bebişi iyi maşallah hepsine de kuzularımızın🥰 Birbirinden tatlı tonton bebislerimiz gelecek Aralık'ta. İyi düşünelim nolur. Düşmesin modumuz. Herkes kendine bir tokat atabilir mi şu an 🤣🤣
Ayy evet yaaa iyi şeyler konuşalım iyiyi çağıralım heppp 😍😍 hepimiz çiçek gibiyiz bebeklerimiz sağlıklı çok çok şükür 🙏😍 yarın senden de harika haberler alacağız bebişim 💐❤️
Aşkım evet bende gündüz mesela bir şey yaparsam hissetmiyorum anca uzanınca, bu gün böyle bir gaflete düştüm😂 başka şeylerden etkilendim herhalde yoksa öyle olmam, bildiğin ağladım oturup

Psikolojimi alt üst ettiniz😂😂😂😂
Çok çok çok iyi anlıyorum açıkçası ben başka konulara pek girip bakmak istemiyorum olumsuz konular çok konuşulduğunda. İnsan ister istemez etkileniyor üzülüyor 😞ben kendimi dinleyen biri değilim mesela bir başlık görüyorum (tamamen sallamasyon örnek ) kasık ağrısı oldu acile geldim yazıyor, diyorum ki bende de oldu bu anormal bişey mi çok mu ciddi acile mi gitmem gerekiyordu vs. Sonra evham yapma kendine gel diyip konudan çıkıyorum 😅 herkesin hamileliği, yapısı, bebeği farklı onda kötü seyreden bir belirti senin için normal olabiliyor 🤷‍♀️ o yüzden doktorum ne diyorsa o 😅

Aşkım dolaptaki kiyafetlere falan el atayım bebeğe yer hazırlayım dedim ıvır zıvır odasında onla oyalandım bütün gün, sonrada yemek yaptım 😥 şimdi hastanemi aradık sabah 8 kadar kadın doğum var dedi, bekliyorum şu an uyansın diye
Böyle uzuuun süre ayakta kalmalı veya bel sırt agritmali isler yapma canim. Yapacaksan da mesela gün icine yayarak yap bir oturusta dolabi halletmeye kalkma. Baktin sirt bel agrisi basliyor hemen yarim saat uzan. Sonra devam et. Benim tecrübe ettigim bisey bu yorulmak hic iyi gelmiyor hamislere.
Hareket etmis sonunda gözün aydın kuzum yoruldun demek ki cocukta bayılmış icerde yorgunluktan 😬

babylovee babylovee canım kusura bakma sana yazıcaktım bugun gorumcemin nikahı vardi baya yogun gecti gun
doktorum gayettt normal diye uzattı
gun iicnde o cok hareket ediyor sen surekli asagida ve ayni yerde hissediyorsundur dedi hafta erken gun icinde surekli ayakta oluyorsun hissedemedign yerlerde duruyordur dedi aslinda o gobek hizasında bile hareket ediyordur sen hissetmiyorsundur dedi
surekli asagida hissetmen normal dedi
doktorum da biraz kisiye gore muamele yapiyor oda evhamli birisi aslında benide biliyor iicm rahaf etsjn diye gel bakaym derdi normalde ama gel bile demedi o kadar normal buldu durumu
Canım estağfurullah ne kusuru teşekkür ederim aksine beni de bilgilendirdigin icin🙏😍
Oh çok güzel haber o zaman. Endiselenecek bir durum yok yani. Aslinda haklı normal karin icinde hareketlerini de tam hissediyorum ama asagi dogru hareketlerde panik oluyorum.
İnşallah her zaman yolunda gider hersey. Hep mutlu güzel sağlıklı hamilelik geçiririz ve sağlıkla bebislerimizi kucagimiza alırız aminn🙏🙏

Canım duygularını anlayabiliyorum 😥 doktorun çok önemli görseydi mutlaka söylerdi tabii keşke böyle bir durum olmasaydı ama Allah beterinden saklasın hepimizi 🙏 sen yinede kendi doktoruna da bir danış mutlaka
Sağol canım, sanırım kabullenmeye başladım durumu, sağlığı yerinde olsun da varsın böyle olsun ❤️

Back
X