2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende hiç bir his yok :KK43:( 20.haftadayım of ya

Arkadaşlar iç karnınız geniştir ondan henüz hissetmemişsinizdir , benim iç karnım dardıki göbeğimin tamamı dışarda ve kocaman :110:bebeğim alt kısımda belkide buyüzden hissediyoruz , illaki sizde hissedeceksiniz merak etmeyin. Allah sağlık versin gerisi teferruat:anneadayı:

Can'ım kendini zorla. Ben de birçok şeyi zorla yiyorum. Tabi iştahsızlıktan değil :)) sevmediğim seyler olduğundan.
Vitamin falan alıyor musun bari? Böyle giderse daha kötü olursun serum takmak zorunda kalırlar. Bebiş bi şekilde beslenir de olan sana olur.
Sadece decavit kullanıyorum cumartesi kontrol var kan tahlili yapmasını isteyecem doktordan

Bende öyleyim. Hatta çok umutsuuzm hep böyle olacak diye. Birde benim bulantimda bitmedi. Istah zaten sıfır. Kilo alımı başladığım kilodayım. 3 kilo vermiştim onu geri aldım sadece. Hepsini geçtim halsizim enerjim yok. Azcık bir isim olsa dışarda kendimi eve zor atıyorum. Tüm gün yorgulugum geçmiyor. Ilkhamileligimde böyle değildim. Sabah avm ye gider akşam dönerdim. Şimdi adımımı atmıyorum avm lere.
Aynı durumdayım zaten benim plesante Aşağıda ondan bir yere de gitmiyorum evde dolaşmaya bile takatim Yok zaten :/

Kızlar ben ayrıntılı ultrason için haftaya randevu aldım, 20. Haftaya yeni girmiş oluyorum. Acaba çok mu erken diye tereddüt hissetmeye başladım. Bir hafta sonrası için de yer bulamadım.
Canim ben bugün 19+5 im ve ayrintiliyi bugün yaptirdim tüm organlar damarlara kadar herşey oluşmuş

D Denizzccan canım gozun aydin bir anormali gözükmediği yazıyor

ultrasonda oğlumun beyninde tek taraflı kist gördü doktor aynı durumu yaşayan var mi teselliye ihtiyacım var

Bazen geçici olabiliyor diyecektim ama Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 arkadaşımız zaten ayrıntılı olarak yazmış inşallah gelecek haftalarda erir.

Kızlar ben bebek mebek hissetmiyorum kafayı yicem tık yok

Canim benim ikinci hamileligim 16 haftadan itibaren hissetmem lazim ama yok 20 haftadan sonra hissederiz inşallah.

Kızlar benim az önce kahverengi şeklinde lekelenmelerim başladı. Doktorumu aradım, takip edelim dedi. 19. Haftamdayım. Kanaması olan arkadaşlar sizin ne kadar sürdü kanamanız?
Kahverengiyse aktif kanama değil bekleyen kan diyolar korkma canım hiç kalkma ayağının altına yastık koy ben öyle yapmıştım 4_5 gün az az devam etti geçti . Ayakta kalmaz dinlenirsen geçecektir

teşekkür ederim canım normal ultrasonda gözüktü ayrıntılı haftaya cuma
Canim moralini bozma bana da rutin kontrolda doktor bebeğin göbeğinde fitik gibi bir çıkıntı var dedi üzüldüm okadar meger bişey yokmuş. Doktordan doktora ultrasonun kalitesine herşey değişiyor valla. Inş yoktur da olduğunda da beyin geliştikçe yok oluyor diye duydum

Kızlar nasılsınız? Size danışmak istediğim bir şey var. Benim daha önce tsh değerim 0.22 ye kadar düşmüştü. Endokrine göründüm ve takibe aldılar. İlaç kullanmaya gerek Yok bu haftalarda düşmesi normal dediler.
Geçen gün sağlık ocağında testi tekrarladı dr. 1.38 e yükselmiş. Referans değerleri içinde yani.
Yarın endokrinolojiye randevum var. Gitmeme gerek var mı acaba bir daha??
Ben 12 yıllık tiroid hastasıyım endokrine gidiyorum gebelikte ayda bir . İlacsiz bu değer çıktıysa bir 20 gün sonra falan gidebilirsin tedbir amaçlı bebek büyüdükçe daha çok tiroide ihtiyaç oluyor benim tsh calismadigindan doz artiriliyor. Senin normalde tiroid sorunun yoksa gerekmeyebilir ilaç ama gene de ayda bir tsh olcturmek gerek çünkü zeka gelişimini etkiliyor tiroid

Kızlar ev tipi ana kucağı çok işe yarıyor. oğlumun vardı fakat bir arkadaşıma verdim ve geri gelmedi. şimdi de bu 2 ürün arasindayim. sanırım bunlardan birine karar vericem. Screenshot_20171212-204550.webp Screenshot_20171212-204401.webp

Ben 12 yıllık tiroid hastasıyım endokrine gidiyorum gebelikte ayda bir . İlacsiz bu değer çıktıysa bir 20 gün sonra falan gidebilirsin tedbir amaçlı bebek büyüdükçe daha çok tiroide ihtiyaç oluyor benim tsh calismadigindan doz artiriliyor. Senin normalde tiroid sorunun yoksa gerekmeyebilir ilaç ama gene de ayda bir tsh olcturmek gerek çünkü zeka gelişimini etkiliyor tiroid
Evet canım. Yanlış hatırlamıyorsam senin yardımınla ve Önerinle İlhan beye gitmiştim bezmi aleme. Normalde böyle bir sorunum hiç olmadı. Yıllardır testler yapılıyor.
Hamilelikle değer düşmüştü. İlhan hoca da ilaca gerek Yok ama takibe alalım dedi. Değer de yükselince kendiliğinden boşuna gitmeyeyim dedim. Bir süre sonra aile hekimliğinde tekrarlatırım testi de.

Olmaz olasi dogum evine :KK43: evime cok yakin. Bir de allaha cok sukur riskli bir gebeligim yok. İdare ediyorum. Ama dogum icin ne yaparim bilmiyorum. Sen nereye gidiyorsun?

Bende doğum evine arada bir gidiyorum bana da yakın ama doktorum erciyes hastanesinde bihter hanim

Kızlar ev tipi ana kucağı çok işe yarıyor. oğlumun vardı fakat bir arkadaşıma verdim ve geri gelmedi. şimdi de bu 2 ürün arasindayim. sanırım bunlardan birine karar vericem.Eki Görüntüle 2078425 Eki Görüntüle 2078426
Ben de bundan düşünüyorum Can'ım. Yorumlar güzeldi. Şimdi de bi arkadaşım kullanıyor çok memnun.
şu kırmızı olanı da ben çok beğenmiştim ama kullanımı nasıldır acaba?
Bir de çok daha uyguna ana kucakları var. Bu kadar para vermeye gerek Yok mu yoksa? Bir arkadaşım çok uyguna almıştı. O da çok memnundu. 3 kişi kullanmış hatta.

Eklentiler

• IMG_2851.webp
    IMG_2851.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 78
Ben de bundan düşünüyorum Can'ım. Yorumlar güzeldi. Şimdi de bi arkadaşım kullanıyor çok memnun.
şu kırmızı olanı da ben çok beğenmiştim ama kullanımı nasıldır acaba?
Bir de çok daha uyguna ana kucakları var. Bu kadar para vermeye gerek Yok mu yoksa? Bir arkadaşım çok uyguna almıştı. O da çok memnundu. 3 kişi kullanmış hatta.

Bencede çok pahalıya gerek yok bazıları daha uygun ve kullanışlı olabiliyor.. yani bi ana kucağına 300 400 vermek bence fazla onun yerine başka bir eksik alınabilir

Canım benim geçen gece sol dirseğim bileğim parmaklarım çok ağrıdı. Sıcak su torbasıyla rahatladim
Niye oluyor anlamadim da .gecmedi hala bugece olmaz ins
ultrasonda oğlumun beyninde tek taraflı kist gördü doktor aynı durumu yaşayan var mi teselliye ihtiyacım var
Canim ins yaniliyorlardir.baska drlara gittinmi
Amin inşallah canım evet hafta vurduruyorum

Dün bende öyleydim ağrıdan uyuyamadım elimi yastığın altına koyup üzerine ağırlık verince biraz Ağrı kesildi damarlarım falan şişmişti
Cok fena yaa .kullanamiyorum kolumu komple.
Arkadaşlar benim iştahım hiç artmadı hala zorla yiyorum bulantım falan da yok enerjim de gittikçe düşüyor sırt ağrısı fena elim öyle hiç yerimden kalkacak halim Yok resmen başka böyle olan var mı?
Ben oyleyim canim maalesef bulantida var .nezman gececek bilmiyorum.

Sağol canım, plesanta aşağıda olduğu için doktorum uyarmıştı zaten. Ben progestanı çok kullandım. 12. Haftaya kadar. Günlük iğne şeklinde. Dozlarım yüksekti, tüp bebekten dolayı. Doktorumu aradım, dinlen artarsa konuşalım dedi. İnşallah artmaz. Rabbim meleklerimizi korusun.
Amin canım Allah korusun inşallah

Back
X