2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bencede çok pahalıya gerek yok bazıları daha uygun ve kullanışlı olabiliyor.. yani bi ana kucağına 300 400 vermek bence fazla onun yerine başka bir eksik alınabilir
Beğendiğimiz uygun bir şey olursa tabi ki doğru karar o olur. Ama o uygun olanlardan tavsiye edilen de olmadı hiç. İyice sorup soruşturmak Laz'ım. Sonuçta bir sürü masraf olacak

Ben de bundan düşünüyorum Can'ım. Yorumlar güzeldi. Şimdi de bi arkadaşım kullanıyor çok memnun.
şu kırmızı olanı da ben çok beğenmiştim ama kullanımı nasıldır acaba?
Bir de çok daha uyguna ana kucakları var. Bu kadar para vermeye gerek Yok mu yoksa? Bir arkadaşım çok uyguna almıştı. O da çok memnundu. 3 kişi kullanmış hatta.
oğlum da kullandigim hediye gelmişti öyle çok pahallı bisey değildi sanırım 150 civarı bişeydi. o bile yetti isimi gördü 5 ay boyunca gece bile oğlumu onda yatırdım. emzirmesi kolay oluyordu. sezeryan olunca çocuğu al koy zor oluyor. park yatak ilk etapta cok büyük kalıyor yenidogana. bebisler küçük olunca ana kucağında kendilerini güvende hissediyorlar. Bence olması gereken en önemli özellik tam yatar pozisyona gelmesi. bizimki öyleydi ve gece uykusunda o şekilde kullanıyorduk.

Ben de bundan düşünüyorum Can'ım. Yorumlar güzeldi. Şimdi de bi arkadaşım kullanıyor çok memnun.
şu kırmızı olanı da ben çok beğenmiştim ama kullanımı nasıldır acaba?
Bir de çok daha uyguna ana kucakları var. Bu kadar para vermeye gerek Yok mu yoksa? Bir arkadaşım çok uyguna almıştı. O da çok memnundu. 3 kişi kullanmış hatta.
ilk kullandığımız bu tarz bişeydi ve işimizi çok rahat gördü
Screenshot_20171212-212943.webp

oğlum da kullandigim hediye gelmişti öyle çok pahallı bisey değildi sanırım 150 civarı bişeydi. o bile yetti isimi gördü 5 ay boyunca gece bile oğlumu onda yatırdım. emzirmesi kolay oluyordu. sezeryan olunca çocuğu al koy zor oluyor. park yatak ilk etapta cok büyük kalıyor yenidogana. bebisler küçük olunca ana kucağında kendilerini güvende hissediyorlar. Bence olması gereken en önemli özellik tam yatar pozisyona gelmesi. bizimki öyleydi ve gece uykusunda o şekilde kullanıyorduk.
Benim mobilya beşik hazır ama o bahsettiğin şeyin hastasıyım çok kullanışlı gerçekten.. Doğum sonrası alıcam ilk şey eminim İnş o gün gelsinde 150 200 arasıymış

Benim mobilya beşik hazır ama o bahsettiğin şeyin hastasıyım çok kullanışlı gerçekten.. Doğum sonrası alıcam ilk şey eminim İnş o gün gelsinde 150 200 arasıymış
kesinlikle alınması gereken en önemli ihtiyaçlardan biri. özellikle ilk 5-6 ay için. sonrasında bebisi hafif eğimli oturtup kemeri bağlı şekilde ek gıdaya geçişte de kullanmıştım.

Kahverengiyse aktif kanama değil bekleyen kan diyolar korkma canım hiç kalkma ayağının altına yastık koy ben öyle yapmıştım 4_5 gün az az devam etti geçti . Ayakta kalmaz dinlenirsen geçecektir
Çok sağol canım ya içim rahatladı. Hep uzanıp dinleniyorum. Bende de az az açık renk kahve, eaki kan gibi. İnşallah plesanta yukarı çıkar,sorun yaşamayız hiçbirimiz.

Fisher price tam yatar pozisyona gelmiyor sanırım. Ya da ben bilmiyorum. Arkadaşta bebiş öylece uyuyordu hatta. İçimden geçirmiştim :) nasıl yatıyor böyle diye.
Ama bebeğin beline göre ayarlanmış o kısım. Arkadaşım öyle demişti.

Beğendiğimiz uygun bir şey olursa tabi ki doğru karar o olur. Ama o uygun olanlardan tavsiye edilen de olmadı hiç. İyice sorup soruşturmak Laz'ım. Sonuçta bir sürü masraf olacak
Aynen öyle canım. Araştırma yapıp indirimleri yakalamak önemli kendinize liste yaptınız mı??

Doktorunla konusmussun artip artmayacagina bak tabiki. Ama ben yerinde olsam icim rahat etmez bi acile gidip kanama alani var mi yokmu varsa bebekle ilgilimi degilmi gorup icimi rahatlatmak isterdim acikcasi :). Ama icini gonlunu ferah tut. Kipkirmizi kanamalarimiz oldu gecti cok sukur. Bu hafta sira sende demekki oyle dusun herkes atlatiyo insallah tekrar olmaz.

Benim plesanta aşağıda olduğu için, son kontrole gittiğimde dr um uyarmıştı, panik olma demişti. Benim önceki Düşüklerde kanamalarım olmuştu, ondan biraz tecrübeliyim. Artmaması için dua ediyorum.Acil yeterli olmuyor bu durumlarda.

Evet canım. Yanlış hatırlamıyorsam senin yardımınla ve Önerinle İlhan beye gitmiştim bezmi aleme. Normalde böyle bir sorunum hiç olmadı. Yıllardır testler yapılıyor.
Hamilelikle değer düşmüştü. İlhan hoca da ilaca gerek Yok ama takibe alalım dedi. Değer de yükselince kendiliğinden boşuna gitmeyeyim dedim. Bir süre sonra aile hekimliğinde tekrarlatırım testi de.[/QUOT
Bazisinda sadece gebelikte oluyor tiroid , ayda bir aile hekimliginde baktir aynen için rahat etsin. Hamilelikten sonra olmayacaktır büyük ihtimal canım.

Sağlık ocağı bi kan almış kolum simsiyah olmuş ağrıdan oynatamıyorum... Bardak bile tutamıyorum... Heryerim hasarlı oldu.. Yarabbi sen yavrularımızı bize bağışla inş...dünyaya gelsinler de onları mıncıklarken unutalım çektiklerimizi...
Amin inşallah yavrularimizin kokusunu alınca hepsi geçecek ama iğnesi, ilacı, doktoru zor iş hamilelik vesselam ama çok şükür tabiki

Amin inşallah yavrularimizin kokusunu alınca hepsi geçecek ama iğnesi, ilacı, doktoru zor iş hamilelik vesselam ama çok şükür tabiki
Ayy Doğunca da gazıydı kusmuğuydu kakasıydı uykusuydu derdi olcak ama inanın büyüdükçe dertleri büyüyor 15 yaşında oğlum var ona bile yetişemiyorum artık biride 9 yaşında... Büyüdükçe işler zorlaşıyor... Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Kızlar kokulu akintim idrar yaparken yanmam falan yok fakat vajinada çok tatlı bir kaşıntı var mantarmisdir sizce evde ne kullanabilirim doktor kontrolünde salı günü

Yok Can'ım. Henüz özel bi liste yapmadım. İnternette hazır listelerden indirmiştim çok önce. Ama bir düzenlemek Laz'ım.

Ben yaptım söyle kabaca..
Haftaya cinsiyet öğrenmeye gidicez. Öğrenirsek bir kaç parça bişey almayı düşünüyorum o nedenle :)

Sağlık ocağı bi kan almış kolum simsiyah olmuş ağrıdan oynatamıyorum... Bardak bile tutamıyorum... Heryerim hasarlı oldu.. Yarabbi sen yavrularımızı bize bağışla inş...dünyaya gelsinler de onları mıncıklarken unutalım çektiklerimizi...

Amin canım. Benimde yarın sağlık ocağında randevum var ve ben iğneden çok korkuyorum damarlarım çok ince bulunmuyor dediğin gibi iki kolum mosmor oluyor sonra elden alıyorlar. :KK33::KK17:

Back
X