2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ER RAHMAN 88804

Yarattığı tüm varlıklara ayırt etmeden nimetlerini veren, merhamet eden, onları esirgeyen ve bağışlayan, mutlak ve sınırsız merhamet kaynağı.

kardelen384 kardelen384 =804
Belirtisiznesne Belirtisiznesne 2000
@Kelebeklibride 2000
Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 2000
Derin88 Derin88 2000
loveren loveren 2000
NRYSYN NRYSYN 2000
D Deli mavi prenses 1000
toist toist 2000
ANNONA ANNONA 2000
beren20 beren20 1000
weryew weryew 2000
Z Zynp0606 1000
es_ese es_ese 5000
B Berenimo877 2000
hiye hiye 5000
semabsrn semabsrn 6000

Kalan 50000

Canım 2000 alıyorum ben de Haftasonu okumuş olurum

Kizlar doktor bana erkek demisti ama tekrar gostermedi. Dun de kalp atisi 147 cikti. 140 in ustune kiz diyorlar. Sizinkiler ne durumda. Oglusuma alismistim. Tabiki saglikli dogmasi ve hayirli evlat olmasi onemli ama degissin istemiyorm :)

Bir ogretmen vardi kadinin yerine ucretli calisiyordu maasini o veriyordu okula da bilgisayar ses sistemi falan almisti idare o ogretmeni okula gelmeden idare ediyordu ama resmiyette calisiyor gozukuyordu yerine ucretli giriyordu bir yil boyle oldu. Kucuk yerlerde denetim de pek olmuyor yasal bir yol degil ama sikisinca mudur yanasirsa caresizlikten denenebilir
Keske olsa parasi umrumda degil seneye erteleyebilsem o yeter bana.

Canik sadece sözleşmeler için mi bu rapor sıkıntılı mi
Sozlesmelilerin yasada rapor hakki 30 gun +heyet, kadrolularin 40 gun+heyet. Ama heyet raporu hakkinda fark yok ikisi arasinda. Ama bugun kadrolu biri de heyet raporu almaya calissa herhangi bir problemi yoksa o da alamaz. Doktorlar ohal sebebiyle heyet raporu vermeye yanasmiyor.

bence git 1 ay idare edersin memuriyetin yanmasın,atanması çok zor ben artık bıktım ve vazgeçtim özelde çalışıyorum ama çok pişmanım bir daha hazırlanacağım özel insanın ömrünü bitiriyor.

yanında gidecek kardeşin veya kuzenin var mı?
yada annen bir süre seninle birlikte muşta kalsa olmaz mı?
hakkın gitmesin yazık günah emeğine
Canim esim kesinlikle gitmemi istemiyor bu halde gonderemem diyor. Kimsenin gelme durumu yok tek sansimiz rapordu. O da olmadi.
Sana tavsiyemde yasa degisene kadar bekle 6 sene cok buyuk eziyet. Su ara zaten dogru duzgun atama yapilmiyor. Yok yere yipratma kendini. Ben sinava hazirlanmaya karar verdikten sonra surec icinde kadrolu sozlesmeliye dondu 1 senede donebilirken 6 sene oldu. Mulakat geldi. Malum darbe girisimi ve olaylar bu hale geldi. Hepsi bana denk dustu. 2 sene hazirlandim. Emekler bosa gitti. Ikinci bi universiteye baslamistim atamalar gecikince oradan belki bi kapi acilir. Vardir herseyde bi hayir.

banada sağlık ocağı hemşiresi 18 haftalıkkende yapılıyor dedi istersen yapalım ama bazen 20 haftadan önce olan düşüklerde bazı kişiler sebebini tetanoz aşısı vurulduk diye belirtiyor.

yine de sen bilirsin dedi,bende oyüzden yaptırmadım 20.haftamı bekliyorum vurunmak için.
Ben zaten yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. Doktorum yaptırabilirsin dedi ama ben sorunca. Ondan önce konusu bile açılmadı. 10 bir hafta sonra kontrolum var, konuyu açıp detaylı konuşacağım.

tatlı annişler merhaba :) uzundur yazmıyorum mesajların bir çoğunu okudum. 3 lü test yaptırıp sonuç alan herkes için hayırlısı olsun diyorum. umarım herkesin her sonucu tertemiz çıkar ve sağlıcakla vaktinde alırız bebişleri kucağımıza. :)
ben 3 lü test yaptırmadın dörtlüyü de düşünmüyorum. çoğumuz için bu haftalar detaylı ultrason zamanı. benimde Allah nasip derse haftaya salı randevum. umarım her şey sağlıklı çıkar :)

sormak istediğim bir şey var sizlere kızlar. öncelikle obez bir hamiş olarak belirteyim kendimi :) ilk gebeliğim ve makat geliş pozisyonunda kızım. her şeyi sağlıklı ancak kızımın hareketlerini ben sakinken oturuyorken veya yatıyorken hissediyorum ancak... sizce bu durum normal mi. bazen çok endişeleniyorum. Doktorum yılbaşından sonra hareketlerini net şekilde hissetmezsen haberim olsun dedi. bu kadar sakin olması normal mi kızımın :)

Kizlar doktor bana erkek demisti ama tekrar gostermedi. Dun de kalp atisi 147 cikti. 140 in ustune kiz diyorlar. Sizinkiler ne durumda. Oglusuma alismistim. Tabiki saglikli dogmasi ve hayirli evlat olmasi onemli ama degissin istemiyorm :)
ay sen kalp atisi deyince benim doktorda kalp atisini dinledi oncesinde pek emin olamamisti galiba sonradan emin bi sekilde kiz dedi bende pinpiriklendim bak simdi nede olsa ayni hastaneye gidiyrz:işsiz:..cuma Allah dan randevum var ayrintilida yaptirabilirsem ordada sorayim diyorum

tatlı annişler merhaba :) uzundur yazmıyorum mesajların bir çoğunu okudum. 3 lü test yaptırıp sonuç alan herkes için hayırlısı olsun diyorum. umarım herkesin her sonucu tertemiz çıkar ve sağlıcakla vaktinde alırız bebişleri kucağımıza. :)
ben 3 lü test yaptırmadın dörtlüyü de düşünmüyorum. çoğumuz için bu haftalar detaylı ultrason zamanı. benimde Allah nasip derse haftaya salı randevum. umarım her şey sağlıklı çıkar :)

sormak istediğim bir şey var sizlere kızlar. öncelikle obez bir hamiş olarak belirteyim kendimi :) ilk gebeliğim ve makat geliş pozisyonunda kızım. her şeyi sağlıklı ancak kızımın hareketlerini ben sakinken oturuyorken veya yatıyorken hissediyorum ancak... sizce bu durum normal mi. bazen çok endişeleniyorum. Doktorum yılbaşından sonra hareketlerini net şekilde hissetmezsen haberim olsun dedi. bu kadar sakin olması normal mi kızımın :)
canim ilk hamileligimde benim oglumda makat gelisti sirf bu yuzden sezeryan oldm hareketler benimde az olurdu sanirim makat durus oldugu icin olabilir

Canım raporu alırsam şimdi gitmeyeceğim zaten seneye eylülde yeni dönemde başlayacağım. alabilirsem onu da o zaman düşünürüm. Rapor işi için doktorum ayarlayamadı ayarlasa bir günlük iş dedi. Yazmaya yanaşmadıkları için böyle oldu.
Ben ekim 2016 atamasıyım . Adaylık sürecin başlayacak ve adaylıkta asla rapor kabul etmiyorlar . Hele ki heyet raporu Alman çok zor . Çünkü değerlendirme notlarının girilmesi için iş günü tamamlaman lazım . Değerlendirmelerin olmadığında adaylık sınavına girmen de sıkıntı . Yani ya gideceksin ya da vazgeçeceksin . Ohal döneminde atandığımız için başlamadığın takdirde bir de memuriyete dönemezsin bunu da göz önünde bulundur

ay sen kalp atisi deyince benim doktorda kalp atisini dinledi oncesinde pek emin olamamisti galiba sonradan emin bi sekilde kiz dedi bende pinpiriklendim bak simdi nede olsa ayni hastaneye gidiyrz:işsiz:..cuma Allah dan randevum var ayrintilida yaptirabilirsem ordada sorayim diyorum
İnsan guvenemiyor di mi:KK12: kacti kalo atisi soyledi mi sana? Bana bir kere daha erkek deseler icim rahatlayacak aslinda cok netti ben bile gordum :KK70: ama yine de acaba kordon muydu diye insan endise ediyor. Sana erkene vermisler ayritiliyi. Ben senden nerdeyse 2 hafta ilerideyim 12 gun var aramizda ama taa ayrintilim 11 ocakta. O zamana kadar da gitmeyi dusunmuyorum. İnsallah erkektir ya benimsedim artik oglusumu.:KK43:

Canım daha bugün okudum bununla ilgili benimkide çok fazla hareketli ona bakarken okudum. Hareketliyken bebek içerde suyun içinde sallandığı için hep uyurmuş. Ama biz oturup dinlenirken enerjimiz yükseldiği için bebekte daha çok hareket edermiş. Kendimizde sakin olunca daha çok hissedermişiz. Benimki geceleri hiç durmuyor mesela. Dinlendiğim için ve enerji topladığım içinmiş. İçin rahat olsun :)

İnsan guvenemiyor di mi:KK12: kacti kalo atisi soyledi mi sana? Bana bir kere daha erkek deseler icim rahatlayacak aslinda cok netti ben bile gordum :KK70: ama yine de acaba kordon muydu diye insan endise ediyor. Sana erkene vermisler ayritiliyi. Ben senden nerdeyse 2 hafta ilerideyim 12 gun var aramizda ama taa ayrintilim 11 ocakta. O zamana kadar da gitmeyi dusunmuyorum. İnsallah erkektir ya benimsedim artik oglusumu.:KK43:
yok cnm solemedi kalp atisini bende kiz dese rahatlicam bakalim 2 gun kaldi safak sayiyrm resmen..ayrintiliya yer bulamamistim doktor 20. haftada gel hallederiz dedi o yuzden cuma gidiyorum..

Canım daha bugün okudum bununla ilgili benimkide çok fazla hareketli ona bakarken okudum. Hareketliyken bebek içerde suyun içinde sallandığı için hep uyurmuş. Ama biz oturup dinlenirken enerjimiz yükseldiği için bebekte daha çok hareket edermiş. Kendimizde sakin olunca daha çok hissedermişiz. Benimki geceleri hiç durmuyor mesela. Dinlendiğim için ve enerji topladığım içinmiş. İçin rahat olsun :)

Çok teşekkür ederim. Annelik iç güdüsü işte. Kafama bişeyler takmadan edemiyorum :anneadayı:

Back
X