- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
- #17.281
Ya aslinda tam anlatamadim .sadece hediye degil .bi telefon acip sormalarini da bekliyorum 4 bucuk ay oldu acillik oldugum durumlarda bile arayan olmadi.Ne bilim insan bi ablasindan felan bekliyor.biraz ailemiz de kopukluk var sanirim.
Valla canım ben gurbette evliyim yanımda kimsem yok eşimden başka bir arkadaşım bir komşum bile yok. Sürekli hastanelik oldum hep hastalandım ilk 3 ay boyunca. Yanımda kimse olmadı kimsenin olmasını da bekleyemem. Herkesin dünya telaşı var arayamıyor belki akıl edemiyorlardır öyle düşün. Şuan duygusallıktan kendini yalnız hissediyor olabilirsin ama en başta eşin var bak bebeğin de olcak hayırlısıyla inşallah. Kimsenin aramasını sormasını bekleme emin ol arasalar bile 5 dk sonra unutacaklar. Bende hediye almadım ama hiç almadılar diye düşünmedim. Sen bebeğine herşeyin en güzelini yaparsın. Öyle bir zamandayız ki böyle sıkı sıkıya bağlı çok az aile vardır belkide. Ben etrafımda hiç görmedim öyle daha sıkı sıkı bağlı hep kollayan. Sen duygusallıktan böylesin şuan bence. Bebeğini kucağına alınca kim aramış aramamış aklına bile gelmeyecek emin ol :)