2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar üç gündür sabahları sağ elim uyuşmuş şekilde uyanıyorum Bugün hem sabah uyuştu hem gün boyu sağ kolumda omzundan başlayan ağrı var Elim yine uyusup duruyor
Karpal tünel sendromu diye bişey okudum o olabilir diye düşünüyorum Sizde böyle bir şey oldu mu hiç Doktora gitmek gerekir mi

Kızlar üç gündür sabahları sağ elim uyuşmuş şekilde uyanıyorum Bugün hem sabah uyuştu hem gün boyu sağ kolumda omzundan başlayan ağrı var Elim yine uyusup duruyor
Karpal tünel sendromu diye bişey okudum o olabilir diye düşünüyorum Sizde böyle bir şey oldu mu hiç Doktora gitmek gerekir mi
Bende oldu canim hatta oyle bi olduki kolumu kullanamadim agrisindan sabahladim.dr a gittim bana krem verdi surdum gecti .sende doktorundan iste bence agriyi epey kesiyor.

Benim her gün bi yerim patlak veriyor eşim bıkacak diye korkuyorum:)) sırtımın ağrısından duramıyorum rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin ne diyim zormuş bir can taşımak :anne:

Bugun okadar yoruldum ki anlatamam duvarlar kararmıştı simsiyah olmuştu oğlumda garanti car ona dokunuyor çamaşır suyuyla duvarları sildim komple evi yapayım bari dedim şuan resmen burnumdan fışkırıyor kokusu korkuyorum yaa yapsam olmuyor yapmasam olmuyor kimse yokki gelsin ni el atsın şansızmıyım yaaa anam gelinlerim dibimde ama hayıryok sinirlerim boşaldı ya ağlamak istiyorum
Ben de bu akşam annemle kavga ettim ağlayıp duruyorum.. acayip şanssızım.. eşimle edi büdü kaldık bu hamilelik sürecinde gelen giden bi işime yardım eden yok.. annem çalışıyor ama tatili var istese gelebilir.. yakındım kapadı telini açmıyor...temizlikçi tut diyo.. derdim sadece temizlik deil ki yanımda olsun:KK61: çocuk doğunca şöyle yap böyle yap die fikir vermeleri çok olacak unutmayacağım bu yalnız günlerimi dinlemiycem onları. Eşim yapıyor her işi saolsun ama insan anne baba kardeş dediği kişilerden de ilgi bekliyor:KK61:bugüne kadar ilk kez yakındım daha da kimseye bisi demem ama unutmayacağım da içim yanıyor.. ağaç kavuğundan mı çıktım ben bu dünyaya:KK61:

elifahsen elifahsen Canım ben taze zencefil çayı ile atlattim taze zencefil bal limon bide boğazım açıyordu pastil kullanmak istemedigim için bal ve toz zencefil karıştırıp yuttum acayip yaktı boğazımı ama çok çabuk toparlandim denemeni tavsiye ederim
Tabi meyva ve sıcak çorbanın yeri ayri

Kızlar merhaba size bişey sorucam doktor kontorl esnasında hemşireye suyu yeterli plesentası arkada dedi banada plesentan aşağıda ağırlık kaldırma dedi arka da olup aşağı nasıl oluyor ben anlamadım

Kızlar iyi akşamlar. Bu gün ilk defa şöyle bir piyasa araştırması yapayım dedim ve fark ettim ki normal standart mağazalar hem internetten hemde bilindik marka mağazalardan cok daha ucuz. Mesela internette en ucuz 1300 tl civarinda olan bir bebek arabasını 1100 dediler dahada yardımcı oluruz dediler yaklaşık 900 e felan vereceklerdi. Yine internette 150 den aşağıya doğru düzgün lohusa pijamasi yokken ben 100 tl buldum.

Ben de bu akşam annemle kavga ettim ağlayıp duruyorum.. acayip şanssızım.. eşimle edi büdü kaldık bu hamilelik sürecinde gelen giden bi işime yardım eden yok.. annem çalışıyor ama tatili var istese gelebilir.. yakındım kapadı telini açmıyor...temizlikçi tut diyo.. derdim sadece temizlik deil ki yanımda olsun:KK61: çocuk doğunca şöyle yap böyle yap die fikir vermeleri çok olacak unutmayacağım bu yalnız günlerimi dinlemiycem onları. Eşim yapıyor her işi saolsun ama insan anne baba kardeş dediği kişilerden de ilgi bekliyor:KK61:bugüne kadar ilk kez yakındım daha da kimseye bisi demem ama unutmayacağım da içim yanıyor.. ağaç kavuğundan mı çıktım ben bu dünyaya:KK61:
Canım Allah yardımcın olsun öz annen mi bu?bilmiyorum ama bir annenin bunu yapmaması lazım

Canim can acitiyorlarmi .ben biyerde normal masaj yaptirdim cok canim yanmisti .

Canim gecmis olsun .vitaminli beslen bol bol meyvelerden
Yok acıtmadı, kadın baliliydi sanırım, acıyınca söyleyin dedi kaç kere
Yüz üstü yatırmıyo, sırt üstü ve yanlara döndüm
Çok sevdim valla

Bu zamana kadar bıraktım ama oğlum iyice tıkandı tavandaki küf yüzünden mecbur kaldım çok çamaşır suyu kokladım biara gözlerim yandı bebeğime bişey olurmu ki ya çok korkuyorum... Off yalnızlık offff

Canım bol bol yoğurt ye. Bir kereden hemen bebeğe birşey olmaz diye düşünüyorum. Ama normalde sürekli temizlik maddesi kullanıyorsanız maske takın. Ben gaz maskesi gibi maske kullanıyorum hiç koku soluymuyorum. Sürekli kullanırsak zararı olabiliyormuş dikkat etmek lazım. Allahın izniyle birşey olmaz.

Canım Allah yardımcın olsun öz annen mi bu?bilmiyorum ama bir annenin bunu yapmaması lazım
Evet öz.. az önce konuştuk karşılıklı ağlaştık.. özelde bi yerde çalışıyor Sadece pazarları tatil o zaman da bahçemiz var babamla orda çalışıyorlar gübre buda falan.. çok yorgunmuş.. eşimin her işi yaptığını bildiği için içi rahatmış.. hamilelikten böylesin dio.. doğum öncesi evi beraber temizleriz tamam dedi.. babam ara yapmaya çalışırken yoruldu bu gece resmen.. babam emekli annemin emeklisine daha var.. annemin ev işlerini de babam yapıyor.. kızım dio ben karımı göremiyom ki ya çalışıyo ya uyuyo.. sonra pişman oldum yakındığima.. napim hayat zor işte.. herkes ekmek parası derdinde.. başka hamile arkadaşları görüp özensem de anneleri hep yanlarında die benim böyle yapacak bişi yok.. biraz hormonlarıma hakim olayim bari..

elifahsen elifahsen Canım ben taze zencefil çayı ile atlattim taze zencefil bal limon bide boğazım açıyordu pastil kullanmak istemedigim için bal ve toz zencefil karıştırıp yuttum acayip yaktı boğazımı ama çok çabuk toparlandim denemeni tavsiye ederim
Tabi meyva ve sıcak çorbanın yeri ayri
cok saol cnm taze zencefilim var hemen yapayim hamile hamile hic cekilmiyor bu hastalik

Geçmiş olsun canım
Ben de 3 gündür gribim, biraz daha hafifledi gibi
C vitamini almaya çalışıyorum portakal suyu vs
Burnuma tuzlu su yapıyom
İnş çok uzamaz ya
insallah cnm gozlerim burnum yaniyor ayakta duramiyrm ve ilk defa bu kadar agir oluyor hamilelikten sanirim bagisıkligimiz zayifladi

Selam kizlar valla ayni dertden bende muzdaribim 1 aydir oksuruk beni mahvetti sonu da yataga dustum ama antibiyotik kullanmadim hata bende esimden baska destekcim yok ne esimin ne kendi ailesi dikkat et kendine demekten baska birsey yapmazlar buna sebeo kimseyi tinlamayin beklenti yuksek olursa hayal kirikluklari da yukseliyor ben kendime sadece bu isler sirayla deyip teselli buluyorum... buarada 18 aylik birde kizim var ayriyetden ilgiye ve bakima muhtac rabbim kimseyi kimseye eksiklide etmesin muhtacda etmesin. Amin

Evet öz.. az önce konuştuk karşılıklı ağlaştık.. özelde bi yerde çalışıyor Sadece pazarları tatil o zaman da bahçemiz var babamla orda çalışıyorlar gübre buda falan.. çok yorgunmuş.. eşimin her işi yaptığını bildiği için içi rahatmış.. hamilelikten böylesin dio.. doğum öncesi evi beraber temizleriz tamam dedi.. babam ara yapmaya çalışırken yoruldu bu gece resmen.. babam emekli annemin emeklisine daha var.. annemin ev işlerini de babam yapıyor.. kızım dio ben karımı göremiyom ki ya çalışıyo ya uyuyo.. sonra pişman oldum yakındığima.. napim hayat zor işte.. herkes ekmek parası derdinde.. başka hamile arkadaşları görüp özensem de anneleri hep yanlarında die benim böyle yapacak bişi yok.. biraz hormonlarıma hakim olayim bari..
Sen annendeki eksiklikleri kapatıp çok daha mükemmel bir anne olacaksın inşallah ve bu seni güçlü kılacaktır.eşin çocukların önceliğin artık üzme kendini herkesin farklı sıkıntısı var annesi yanında olan herkes çok rahat diye bişey yok yuvanda huzurluysan hiç bişeyi dert etme canım

Kimsesizlikten yakinilmis bende yakiniyim azcik ... benim annem yok kan kanserinden kaybettim 10 sene oldu 8 senedir evliyim babam evime 5 kere gelmemistir beni aramaz sormaz bende son 1 senedir tamen sildim babamda yok sonraaaa kaynanam benden nefret eder ayrica sehir disinda .... baska yakinimda yardim edicek kimsem yok inanilmayacak gibi ama bir allahin kulu yok hasta olmaya luksum yok zura 2 kucuk oglum var tansiyon hastasiyim daha cooook var... esim varmi onuda bilmiyorum yanimda biri var ama esimmi ev arkadasimmi onu anlayamiyorum ... tam intiharlik pozisyondayim.. nasil gamile kaldim neyle sinaniyorum onuda bilmiyorum normalde 10 yillik muhasebeciyim surekli calistigim icin hoc parasi kalmazdim su son 2 senedir acayip paraaiz kaldimki sormayon gitsin en son dur bakimmm 9 ay once bi trenckot almoatim kendime ... cocuklarim kucuk oldugu ve burakicak kimsem olmadigi icin tek luksum camdan disariya bakmak ve bakkala gitmek oda kostura kostura ... oyle yani yatin kalkin halinize sukredin cooook zor durumda olan arkadaslarimiz var... biliyorum bu zor gunlerim gecicek normal bi hayata donucem sadece sinaniyrum sabrediyorum biticek bunlar hepsi gecicek insallah ...

Bi arkadasimiz ellerindeki uyusmadan bahsetmis benin her iki elimdede karpal tunelim var hani adet olunca karniniz agrirya o siddetli agriyi el bileklerimde hissediyorum coook zor bir durum ve kahrolaai hastalik cok arastirdim ameliyatsiz gecmiyor.. ben tam 5 swnedir cekiyorum ilk oglumda hamileyken basladi oglum kucuk biraz buyusun ameliyat olucam derken caliaiyodum hop ikinciye hamile kaldim simdi ucuncu bi ameliyat olnaya firsat bulamadim simdide geceleri acisindan uyuyamiyorum ... elllerim tam kavrayamadigi icin surekli biseyler kiriyorum ... arkadas tabak canak kirilmasi biaey degilde hele yogurt kabini elimden duaurdugumde her yer yogurt oluyoya acayip gicik oluyorum ve inadina hepde dusutuyorum cok zor dogumdan sonra hemen ameliyat ... hos ameliyat olsam bebegin altini kim temizliycek kim bakicak malum 2 sene emicek bu cocuk ... pofff cok aciyo cok

Back
X