- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
- #17.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oldu canim hatta oyle bi olduki kolumu kullanamadim agrisindan sabahladim.dr a gittim bana krem verdi surdum gecti .sende doktorundan iste bence agriyi epey kesiyor.Kızlar üç gündür sabahları sağ elim uyuşmuş şekilde uyanıyorum Bugün hem sabah uyuştu hem gün boyu sağ kolumda omzundan başlayan ağrı var Elim yine uyusup duruyor
Karpal tünel sendromu diye bişey okudum o olabilir diye düşünüyorum Sizde böyle bir şey oldu mu hiç Doktora gitmek gerekir mi
Bende oldu canim hatta oyle bi olduki kolumu kullanamadim agrisindan sabahladim.dr a gittim bana krem verdi surdum gecti .sende doktorundan iste bence agriyi epey kesiyor.
Ben de bu akşam annemle kavga ettim ağlayıp duruyorum.. acayip şanssızım.. eşimle edi büdü kaldık bu hamilelik sürecinde gelen giden bi işime yardım eden yok.. annem çalışıyor ama tatili var istese gelebilir.. yakındım kapadı telini açmıyor...temizlikçi tut diyo.. derdim sadece temizlik deil ki yanımda olsunBugun okadar yoruldum ki anlatamam duvarlar kararmıştı simsiyah olmuştu oğlumda garanti car ona dokunuyor çamaşır suyuyla duvarları sildim komple evi yapayım bari dedim şuan resmen burnumdan fışkırıyor kokusu korkuyorum yaa yapsam olmuyor yapmasam olmuyor kimse yokki gelsin ni el atsın şansızmıyım yaaa anam gelinlerim dibimde ama hayıryok sinirlerim boşaldı ya ağlamak istiyorum
Canım Allah yardımcın olsun öz annen mi bu?bilmiyorum ama bir annenin bunu yapmaması lazımBen de bu akşam annemle kavga ettim ağlayıp duruyorum.. acayip şanssızım.. eşimle edi büdü kaldık bu hamilelik sürecinde gelen giden bi işime yardım eden yok.. annem çalışıyor ama tatili var istese gelebilir.. yakındım kapadı telini açmıyor...temizlikçi tut diyo.. derdim sadece temizlik deil ki yanımda olsunçocuk doğunca şöyle yap böyle yap die fikir vermeleri çok olacak unutmayacağım bu yalnız günlerimi dinlemiycem onları. Eşim yapıyor her işi saolsun ama insan anne baba kardeş dediği kişilerden de ilgi bekliyor
bugüne kadar ilk kez yakındım daha da kimseye bisi demem ama unutmayacağım da içim yanıyor.. ağaç kavuğundan mı çıktım ben bu dünyaya
![]()
Yok acıtmadı, kadın baliliydi sanırım, acıyınca söyleyin dedi kaç kereCanim can acitiyorlarmi .ben biyerde normal masaj yaptirdim cok canim yanmisti .
Canim gecmis olsun .vitaminli beslen bol bol meyvelerden
Geçmiş olsun canımnasilsinz hanimlar ben acayip grip oldum yatiyrm ole tabi ilacda icemiyrm bi parolu kullaniyrm nasil gecek bilmiyrm![]()
Bu zamana kadar bıraktım ama oğlum iyice tıkandı tavandaki küf yüzünden mecbur kaldım çok çamaşır suyu kokladım biara gözlerim yandı bebeğime bişey olurmu ki ya çok korkuyorum... Off yalnızlık offff
Evet öz.. az önce konuştuk karşılıklı ağlaştık.. özelde bi yerde çalışıyor Sadece pazarları tatil o zaman da bahçemiz var babamla orda çalışıyorlar gübre buda falan.. çok yorgunmuş.. eşimin her işi yaptığını bildiği için içi rahatmış.. hamilelikten böylesin dio.. doğum öncesi evi beraber temizleriz tamam dedi.. babam ara yapmaya çalışırken yoruldu bu gece resmen.. babam emekli annemin emeklisine daha var.. annemin ev işlerini de babam yapıyor.. kızım dio ben karımı göremiyom ki ya çalışıyo ya uyuyo.. sonra pişman oldum yakındığima.. napim hayat zor işte.. herkes ekmek parası derdinde.. başka hamile arkadaşları görüp özensem de anneleri hep yanlarında die benim böyle yapacak bişi yok.. biraz hormonlarıma hakim olayim bari..Canım Allah yardımcın olsun öz annen mi bu?bilmiyorum ama bir annenin bunu yapmaması lazım
cok saol cnm taze zencefilim var hemen yapayim hamile hamile hic cekilmiyor bu hastalikelifahsen Canım ben taze zencefil çayı ile atlattim taze zencefil bal limon bide boğazım açıyordu pastil kullanmak istemedigim için bal ve toz zencefil karıştırıp yuttum acayip yaktı boğazımı ama çok çabuk toparlandim denemeni tavsiye ederim
Tabi meyva ve sıcak çorbanın yeri ayri
insallah cnm gozlerim burnum yaniyor ayakta duramiyrm ve ilk defa bu kadar agir oluyor hamilelikten sanirim bagisıkligimiz zayifladiGeçmiş olsun canım
Ben de 3 gündür gribim, biraz daha hafifledi gibi
C vitamini almaya çalışıyorum portakal suyu vs
Burnuma tuzlu su yapıyom
İnş çok uzamaz ya
Sen annendeki eksiklikleri kapatıp çok daha mükemmel bir anne olacaksın inşallah ve bu seni güçlü kılacaktır.eşin çocukların önceliğin artık üzme kendini herkesin farklı sıkıntısı var annesi yanında olan herkes çok rahat diye bişey yok yuvanda huzurluysan hiç bişeyi dert etme canımEvet öz.. az önce konuştuk karşılıklı ağlaştık.. özelde bi yerde çalışıyor Sadece pazarları tatil o zaman da bahçemiz var babamla orda çalışıyorlar gübre buda falan.. çok yorgunmuş.. eşimin her işi yaptığını bildiği için içi rahatmış.. hamilelikten böylesin dio.. doğum öncesi evi beraber temizleriz tamam dedi.. babam ara yapmaya çalışırken yoruldu bu gece resmen.. babam emekli annemin emeklisine daha var.. annemin ev işlerini de babam yapıyor.. kızım dio ben karımı göremiyom ki ya çalışıyo ya uyuyo.. sonra pişman oldum yakındığima.. napim hayat zor işte.. herkes ekmek parası derdinde.. başka hamile arkadaşları görüp özensem de anneleri hep yanlarında die benim böyle yapacak bişi yok.. biraz hormonlarıma hakim olayim bari..