2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlarr bebisimin ilk giysileri. Yilsonu indirimi vardir diye dayanamadim aldim. Yenidoganlar gozume cok kucuk gorundu. Hatta 3 ayliklarda kucuk gorundu cogunu 6 aylik aldim umarim pisman olmam :KK70: beyaz olanlarin oldugu resim e bebekten. 6 zibin(2 uzun kol,1yarim kol,2 kolsuz) ve 2 paket 4 lu corup (toplam 8 cift) 28 lira tuttu.

Renkli olanlar da lcw den. 3 lu zibin 15, 2li muslin ortu 10 liraydi.

Bu arada civilde de fiyatlar cok uygundu. Ama oraya esimle gidecem. Zaten ilk esyalarını onsuz aldim siye trip atacaktir kesin :D civilden bir sey almadim o yuzden.

Eklentiler

• 0883FFA4-2FBE-4F49-BDD2-C0A113CACEFA.webp
    0883FFA4-2FBE-4F49-BDD2-C0A113CACEFA.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 95
  • 21766CD4-3454-4523-9484-89B7A238B900.webp
    21766CD4-3454-4523-9484-89B7A238B900.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 92
Kizlarr bebisimin ilk giysileri. Yilsonu indirimi vardir diye dayanamadim aldim. Yenidoganlar gozume cok kucuk gorundu. Hatta 3 ayliklarda kucuk gorundu cogunu 6 aylik aldim umarim pisman olmam :KK70: beyaz olanlarin oldugu resim e bebekten. 6 zibin(2 uzun kol,1yarim kol,2 kolsuz) ve 2 paket 4 lu corup (toplam 8 cift) 28 lira tuttu.

Bu arada civilde de fiyatlar cok uygundu. Ama oraya esimle gidecem. Zaten ilk esyalarını onsuz aldim siye trip atacaktir kesin :KK70: civilden bir sey almadim o yuzden.
Güle güle kirletsin Minigin inşallah bikac küçük zıbın al derim lazım olacak çokça

Evet canım kurban adayabilirsin küçük bir kurban mesela. Ben adağın nimetine çok inanıyorum. İnşallah bir dahaki ay çok güzel şeyler duyarsın. Ama söyleyeyim herşeyin başı stres inan. Bir tanıdığımız vardı organik beslenirdi gerçekten hiç paketli katkılı bişey yememiştir ama çok stresliydi bağırsak kanseri oldu. Genlerinde de Yok yani çok şaşırdık. Nice insan var herşeyi yiyor içiyor daha sağlıklı. Hstalıksız geçiyor ömrü. Nedeni kesinlikle stres. Herşeyi bir kenara koy evlatlarını düşün. Emin’im çok zordur ama onların vefasızlığı düşüncesizliği sana stres yaşatmasın. Sen iyi olursan bebeğin de iyi olur inşallah

Sorun zaten sitres sinirlenmicem diyorum ne olursa olsun takmicam bagirmicam diyorum beni cildirrtmayi basariyolar. Yani hep sitres elde degil artik olmuyor. Bende diyorum bebegim onemli aman bosver ama karsindaki seni cildirtmayi basariyor malesef

Bu arada civilde de fiyatlar cok uygundu. Ama oraya esimle gidecem. Zaten ilk esyalarını onsuz aldim siye trip atacaktir kesin :KK70: civilden bir sey almadim o yuzden.

Çok tatlılar güle güle giysin

Canım üçüz bebek beklediğini biliyorum. Zaten zor bir durum 3 kaybın vardı doğru hatırlıyorsam. Zaten cok fazla risk faktoru var.Sen doktoruna güven ve kafandaki soru işaretlerini ve saglik ocağında ısrar etmelerini doktorunla paylaş. Yine seni rahatlatıp yönlendirecek olan o.
Çok kilolu bir halde hamile kalmadım ama bende çok agirlastim ve ben senin gibi üç bebek taşımıyorum.
Allah kolaylık versin canım.
Bu aralar pek bebislerinin fotolarını paylaşmıyorsun niden :KK16:
Allah razi olsun kuzum benim.eminim ki 3 de 1 i de ayni ben daha cok kilomu tasiyamiyo gibiyim :KK70:aslinda bi kac kere paylastim ama sole yakisikli bi kac poz cekemedik malesef.bende hep bundan sikayet ediyorum ne zaman sole ellerini aayaklarini yuzlerini gorcem diye ama cok ic iceler tam yakalayamiyoruz.insallah detaylida aticam:KK200:

Ohhh masallah subhanallah rabbim gule gule giydirmeyi nasip etsin insallah

Kızlar bi de afedersiniz ama benim dışkım çok koyu renk
Ben gynoferon yüzünden diye düşünüyorum ama, çünkü ona başlayınca öyle oldu
İdrarı da dışkıyı da kötü kokutuyo
Normaldir değil mi
Evet bende de öyle gyno dan şüphelendim Kase nin içine biraz suya boşalttım şu simsiyah oldu ondan oluyomuş

Eki Görüntüle 2087059 Kızımla hepinizi kocaman kocaman öpüyoruzzzzzz ve hepinize mısmutlu Yeni yıllar diliyoruz :anneadayı::dua: 2018 Bebişlerimizi sağlıkla bir bir kucakladıgımız unutamayacağımız mis gibi anılarla dolu bir yıl olsun inşallahhh:nazar::KK200:
M Aşallah soficiiim bu ne güzellik ya gözlerimiz şenlendi ❤️❤️ Amin inşallah 2018 bize çok güzel şeyler getirecek

:KK70: olduk 22. Hafta bebegin tekmelerini hani hissedecektik.elini karnına koydugunda hareket hissediyor musun ? Benim en cok hissettigim bu bugünlerde.eskiden daha cok kıpırdıyordu benim de.
Benim öyle güzel hareket ediyoduki olmadık yerde güldürüyordu aşıdan sonra 3-4 gündür hissetmiyorum

Yıl oldu 2018 hala bebişimi hissedemiyorum :işsiz:
Çok uslu bir bebişin olacak demekki :emir_bebek: ben ilk kızımda öyleydim pek hareket etmezdi 9ay boyunca da öyleydi maşallah 6senedirde beni hiç ama hiççç üzmedi kitap gibi çocuk uyku yemek oyun okul hiç sıkıntı yaşamadık, şimdi bu 2 numara takırtukur habire icraatta içeride bir saniye durmuyor.. :rapci: doğduğunda kızımın ablasının tam tersi olursa işimiz var valla:KK17: bence sakin sakin dursun boşver ses etme sen :KK68:

Back
X