- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #17.561
Bunlar güzelmiş eskiden erkeklere bişey bulmak çok zordu şimdi var daha sanslisiniz :)İnstagramdan şunları aldım geçen gün geldi kumaşları falan çok güzel yeni doğan için aldım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar güzelmiş eskiden erkeklere bişey bulmak çok zordu şimdi var daha sanslisiniz :)İnstagramdan şunları aldım geçen gün geldi kumaşları falan çok güzel yeni doğan için aldım..
Çook şükürr :) gözüm dönüyo dışarı çıktığımda dışarı çıkamasam internetten alıyorum Kocamı batırmadan bi doğursaydım hayırlısıyla.. cocuğu görünce gözüm başka sey görmez belki :)Bunlar güzelmiş eskiden erkeklere bişey bulmak çok zordu şimdi var daha sanslisiniz :)
İmkanın varsa al tabiki canım gözün kalacağına giydir çocuğuna ne güzelÇook şükürr :) gözüm dönüyo dışarı çıktığımda dışarı çıkamasam internetten alıyorum Kocamı batırmadan bi doğursaydım hayırlısıyla.. cocuğu görünce gözüm başka sey görmez belki :)
Çok şükür var Rabbim hiçbir annenin hevesini kursağında bırakmasın hepimizin evlatları sağlıkla gelsin dünyaya gerisi faso fiso ben şuan bunları kendimi tatmin etmek için alıyorum cocuk ne anlar...İmkanın varsa al tabiki canım gözün kalacağına giydir çocuğuna ne güzel![]()
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallahÇok şükür var Rabbim hiçbir annenin hevesini kursağında bırakmasın hepimizin evlatları sağlıkla gelsin dünyaya gerisi faso fiso ben şuan bunları kendimi tatmin etmek için alıyorum cocuk ne anlar...
amin... inşallahEki Görüntüle 2087059 Kızımla hepinizi kocaman kocaman öpüyoruzzzzzz ve hepinize mısmutlu Yeni yıllar diliyoruz2018 Bebişlerimizi sağlıkla bir bir kucakladıgımız unutamayacağımız mis gibi anılarla dolu bir yıl olsun inşallahhh
![]()
çok tatlılar güle güle giysin bebişin canmBenim oğlum olcak kısmetse ben erkek kıyafetleri aldım o yüzden.. tshortlerim kırmızısı sarısı falanda vardı onlarıda aldım ama nereye koydum bulamadım suan :) bir de ben eğey bişey aldım o yüzden çok karışık
AMİn canım benim Rabbim üzerlerinde görmeyide nasib etsin hepimize..çok tatlılar güle güle giysin bebişin canm![]()
6 ocakta detaylı ultrason randevum var hayırlı haberlerle çıkarım inşallah hemen gidip bebek arabasını alcam bunu hep beğenirdim zaten yurt dışına gitmiştim geçen ay aldım ama kuzenim yeni doğan bebeği için istedi ona verdim parasını verdi tabi şimdi tekrar alcam benim oğlumunda olmasın mı? :)
Canim bende ayni senin gibi dusunuyorum ama bi yandanda diyorum puset baya kullaniliyor ve travel sistem arabalarda pusette var. Tek ona para vermektense oyle bi araba alip bikac sene kullanilabilir belki diye dusunuyorum.
İnstagramdan şunları aldım geçen gün geldi kumaşları falan çok güzel yeni doğan için aldım..
Ya kafam karisiyo ben yenidoganlari uzun kollu cok kalin olmayacak sekilde aliyorm. 1 3 ayliklari yazlik gibi 4 6 aylik 6 9 aylik 9 12 aylik olanlari kislik gibi aliyorm. Yanlis mi yapiorm acaba.Yook bunları bu yaz giycek 0-6 ay fotografta büyük gözüküyolar minicikler aslında :)
Tesekkur ederim canim amin :)COk tatlilar canim :) bebisin saglikla guzel gunlerde giysin insallah :)
Benim oğlum olcak kısmetse ben erkek kıyafetleri aldım o yüzden.. tshortlerim kırmızısı sarısı falanda vardı onlarıda aldım ama nereye koydum bulamadım suan :) bir de ben eğey bişey aldım o yüzden çok karışık
İnstagramdan şunları aldım geçen gün geldi kumaşları falan çok güzel yeni doğan için aldım..
Canim aldiklarin cok guzel saglikla giysin kirletsin ins .netten aldiklarin da kislikmi yazlikmi kumasi nasil emin oldun ben cesaret edemiyorum.6 ocakta detaylı ultrason randevum var hayırlı haberlerle çıkarım inşallah hemen gidip bebek arabasını alcam bunu hep beğenirdim zaten yurt dışına gitmiştim geçen ay aldım ama kuzenim yeni doğan bebeği için istedi ona verdim parasını verdi tabi şimdi tekrar alcam benim oğlumunda olmasın mı? :)
Canım hangi sayfadan aldın cok begendimİnstagramdan şunları aldım geçen gün geldi kumaşları falan çok güzel yeni doğan için aldım..
Canım 1-3 yazlık olmaz o zaman daha uzun kollu giyerler 3-6 yazlık alsan bence daha iyi yine en erken temmuz agustosta giyseler 3 aylık oluyolar 1-3 kücük gelebilirYa kafam karisiyo ben yenidoganlari uzun kollu cok kalin olmayacak sekilde aliyorm. 1 3 ayliklari yazlik gibi 4 6 aylik 6 9 aylik 9 12 aylik olanlari kislik gibi aliyorm. Yanlis mi yapiorm acaba.
Yani bende baston istiyorum ama dedigin gibi ikililerden alirim herLde uygun fiyatli bulursam.
Bunlar da cok tatliymis. Ama sort icin 50 lira fazla degil mi yaa:)) bana biraz fazla geldi. Ben veremem o kadar :/ ama cok guzeller.
Oyyy yeriiim benimkide 13 Ağustos doğumlu aynen uzun kollu giydirdim hepEki Görüntüle 2087260 Eki Görüntüle 2087261
8yil once oglumun fotograflari .
Agustos dogumluydu hep uzun kol giydirmisim .
Bende öyle alıyorum ama sanırım pançoda 0-6 6-12 gibi yazıyo içlerindeYa kafam karisiyo ben yenidoganlari uzun kollu cok kalin olmayacak sekilde aliyorm. 1 3 ayliklari yazlik gibi 4 6 aylik 6 9 aylik 9 12 aylik olanlari kislik gibi aliyorm. Yanlis mi yapiorm acaba.
canım masal butik diye bi butikten aldımCanım hangi sayfadan aldın cok begendim