2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bunlar güzelmiş eskiden erkeklere bişey bulmak çok zordu şimdi var daha sanslisiniz :)
Çook şükürr :) gözüm dönüyo dışarı çıktığımda dışarı çıkamasam internetten alıyorum Kocamı batırmadan bi doğursaydım hayırlısıyla.. cocuğu görünce gözüm başka sey görmez belki :)

Çook şükürr :) gözüm dönüyo dışarı çıktığımda dışarı çıkamasam internetten alıyorum Kocamı batırmadan bi doğursaydım hayırlısıyla.. cocuğu görünce gözüm başka sey görmez belki :)
İmkanın varsa al tabiki canım gözün kalacağına giydir çocuğuna ne güzel :KK200:

6 ocakta detaylı ultrason randevum var hayırlı haberlerle çıkarım inşallah hemen gidip bebek arabasını alcam bunu hep beğenirdim zaten yurt dışına gitmiştim geçen ay aldım ama kuzenim yeni doğan bebeği için istedi ona verdim parasını verdi tabi şimdi tekrar alcam benim oğlumunda olmasın mı? :)

Eklentiler

• 4BCAC245-4484-44E9-9226-6B2EC8A780B1.webp
    4BCAC245-4484-44E9-9226-6B2EC8A780B1.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 77
İmkanın varsa al tabiki canım gözün kalacağına giydir çocuğuna ne güzel :KK200:
Çok şükür var Rabbim hiçbir annenin hevesini kursağında bırakmasın hepimizin evlatları sağlıkla gelsin dünyaya gerisi faso fiso ben şuan bunları kendimi tatmin etmek için alıyorum cocuk ne anlar...

Çok şükür var Rabbim hiçbir annenin hevesini kursağında bırakmasın hepimizin evlatları sağlıkla gelsin dünyaya gerisi faso fiso ben şuan bunları kendimi tatmin etmek için alıyorum cocuk ne anlar...
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah

Benim oğlum olcak kısmetse ben erkek kıyafetleri aldım o yüzden.. tshortlerim kırmızısı sarısı falanda vardı onlarıda aldım ama nereye koydum bulamadım suan :) bir de ben eğey bişey aldım o yüzden çok karışık
çok tatlılar güle güle giysin bebişin canm :anne:

6 ocakta detaylı ultrason randevum var hayırlı haberlerle çıkarım inşallah hemen gidip bebek arabasını alcam bunu hep beğenirdim zaten yurt dışına gitmiştim geçen ay aldım ama kuzenim yeni doğan bebeği için istedi ona verdim parasını verdi tabi şimdi tekrar alcam benim oğlumunda olmasın mı? :)

Hayirli haberlerle gel insallah canim. Stokke arabalari guzel ama bence gereksiz pahali. Yurtdisinda daha uygun oldugu icin tabi pek fark olmuyor. Abimlerde aldilar tek tuk kullanildi ve simdi merdiven altinda duruyor oylece. Basit bi baston almisti annem ve onu daha rahat ve cok kullaniyorlar :KK48:

Canim bende ayni senin gibi dusunuyorum ama bi yandanda diyorum puset baya kullaniliyor ve travel sistem arabalarda pusette var. Tek ona para vermektense oyle bi araba alip bikac sene kullanilabilir belki diye dusunuyorum.

Yani bende baston istiyorum ama dedigin gibi ikililerden alirim herLde uygun fiyatli bulursam.
İnstagramdan şunları aldım geçen gün geldi kumaşları falan çok güzel yeni doğan için aldım..

Bunlar da cok tatliymis. Ama sort icin 50 lira fazla degil mi yaa:)) bana biraz fazla geldi. Ben veremem o kadar :/ ama cok guzeller.

Yook bunları bu yaz giycek 0-6 ay fotografta büyük gözüküyolar minicikler aslında :)
Ya kafam karisiyo ben yenidoganlari uzun kollu cok kalin olmayacak sekilde aliyorm. 1 3 ayliklari yazlik gibi 4 6 aylik 6 9 aylik 9 12 aylik olanlari kislik gibi aliyorm. Yanlis mi yapiorm acaba.

COk tatlilar canim :) bebisin saglikla guzel gunlerde giysin insallah :)
Tesekkur ederim canim amin :)
Benim oğlum olcak kısmetse ben erkek kıyafetleri aldım o yüzden.. tshortlerim kırmızısı sarısı falanda vardı onlarıda aldım ama nereye koydum bulamadım suan :) bir de ben eğey bişey aldım o yüzden çok karışık

İnstagramdan şunları aldım geçen gün geldi kumaşları falan çok güzel yeni doğan için aldım..

Canim aldiklarin cok guzel saglikla giysin kirletsin ins .netten aldiklarin da kislikmi yazlikmi kumasi nasil emin oldun ben cesaret edemiyorum.
Birde bebek arabasi nekadardi travel sistemmi.

Gecen gun e bebekte bebek arabalarina bi goz atiyim dedim.okadar cok cesit varki .nasil karar veririz bilmiyorum 8 yil once oglumda boyle degildi.
Semsiyeli eldivenli olani gordunuzmu kizlar

Ya kafam karisiyo ben yenidoganlari uzun kollu cok kalin olmayacak sekilde aliyorm. 1 3 ayliklari yazlik gibi 4 6 aylik 6 9 aylik 9 12 aylik olanlari kislik gibi aliyorm. Yanlis mi yapiorm acaba.
Canım 1-3 yazlık olmaz o zaman daha uzun kollu giyerler 3-6 yazlık alsan bence daha iyi yine en erken temmuz agustosta giyseler 3 aylık oluyolar 1-3 kücük gelebilir

Yani bende baston istiyorum ama dedigin gibi ikililerden alirim herLde uygun fiyatli bulursam.

Bunlar da cok tatliymis. Ama sort icin 50 lira fazla degil mi yaa:)) bana biraz fazla geldi. Ben veremem o kadar :/ ama cok guzeller.

Daha yeni 650 tl ye gordum ayni e bebek teki model gibi yani fiyatlarda uygun oyle bir araba icin.

Bende öyle alıyorum ama sanırım pançoda 0-6 6-12 gibi yazıyo içlerinde
Canım hangi sayfadan aldın cok begendim
canım masal butik diye bi butikten aldım

Back
X