- 26 Eylül 2016
- 671
- 612
- 23
- Konu Sahibi kardelen384
- #17.701
Ayy deme canım yaBize ikili testte kesin erkek dedi hatta pipisi de şu dedi, dörtlü testte kıza benzetiyorum dedi, son kararı bekliyoruz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy deme canım yaBize ikili testte kesin erkek dedi hatta pipisi de şu dedi, dörtlü testte kıza benzetiyorum dedi, son kararı bekliyoruz :)
csnım aynı dediğin gibi oldu çok güzeldi Allaha şükür şimdilik herşey yolunda inşallah bütün bebek bekleyen arkadaşlarımızında bebişleri iyidirHadi inşallah güzel haberlerle cikarsin bol bol.seyret bebisini çok keyifli oluyo
Gece boyu sırt üstü yatıyorum inan yana hiç yatamıyorumevet canım , az kaldı inşallah hissetmemize bende bir an tereddüt ediyorum ama bebeğin olduğu yerde seğirme gibi oluyor o da bazen, o zaman içimi bir sevinç kaplıyor, herhalde kıpırdıyor diyeağlıyorum bazen , ne oluyorsa bam, anayız biz ana
ama sırt üstü yatmak pek doğru değil bildiğim kadarıyla bebeğe giden kan akışı yavaşlıyordu değil mi,
ben yapıcam anlatırım size
valla , yani sizler hafta olarak bizden önde olduğunuz için , sorduğum zaman içim rahatlıyor, ilk gebelik malum,
ne güzel kıpır kıpır ohhhhh,
İnanki bende tekmeyle uyanıyorum güm güm nasıl vuruyor öyle üzülüyorum ki hep sırt üstü yatıyorum bu konuyu araştırayımaynen bende öyle uyurken farketmeyip karnımın üzerine dönüyorum hatta bir keresinde 16 haftalık civarındayken tamamen yüz üstü yatmışım inan bilerek değil çok kuvvetli bir tekmeyle uyandım,insan pişmanlık duyor ama bilerek yapılan bir şey değil.
sırt üstü uyumak benide çok rahatlatıyor bel ağrımı gideriyor ama burada duyduğuma göre iyi değilmiş uzun süre öyle yatmak.oyüzden sırt üstü de çok yatmamaya dikkat ediyorum.
allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende aynı şekil hiç dönmeden uyuduğum geceleri bilirim bende sırtıma sert minder felan deniyim bakiyim işe yarayacakmıBen de bu durumdan muzdaribim.. Sol tarafa yatmaya özen gösteriyorum ama gece boyunca çok sık dönüyorum, zira alışkın değilim sola/sağa yatmaya. Yüzüstü hiç uyumadım şimdiye kadar ama sırt üstü uyuduğumu farkettiğim an hemen sola dönüyorum.. Sırtıma iki tane yastık koyuyorum sırf dönemeyeyim diye ama nafile..
Maşallah paşayaEki Görüntüle 2087773 Merhaba kızlar bu hafta ayrıntılı ultrasonumuz vardı şükür bebişim iyi. Cinsiyetimizi de öğrendik oglusum geliyor hayırlısıyla. Teyzeleri bu da oglusum parmağını emiyor. Birkaç da cici aldim.
Süper, ben de başlarsam deneyimlerimizi paylaşalım lütfenbende hamile yogasına başladım daha 2 kere gittim, daha öncede belli bi dönem yoga yapmıştım, yoga bana çok iyi geliyor rahatlatıyor bu dönem içinde faydalı olacağına inanıyorum
Aminn canım bu 4. Gebelik sanki ilk gibi hiç biri aynı değil hepsi farklı duygusuda hamileliğide... Kucağımıza sağsalim alalım İnş yavrularımızı..Anladım canım insanın başından kötü bi tecrübe geçince ister istemez yine aynı şeyleri yaşar mıyım diye ehvamlanıyor tabii. Bende tanık olduklarımdan okuduklarımdan vs etkilenip ya bende de böyle böyle bi durum olursa diye endişeleniyorum. Ilk hamilelik diye dicem ama yook ikinci üçüncü olanlarda da aynı endişeler. Annelik zor zanaat vesselam :) Allah hepimizin yavrularını esirgesin
kızlar merhabalar,
size bir sorum olucak , ben KEFİR içmek istiyorum ama içebilir miyiz,
doktor randevuma çok var, devlete gidiyorum tel de vs sorma imkanımız pek olmuyor,
aranızda içen var mı, eğer sakıncası varsa hiç başlamıcam,
kabızlığa çok iyi geliyormuş, şimdiden saygılar![]()
Maşallah kuzucuğuna annesi bu çok aç gelicek heralde bol bol süt lazım sana... Ey Rabbim sen ne büyüksün...Eki Görüntüle 2087773 Merhaba kızlar bu hafta ayrıntılı ultrasonumuz vardı şükür bebişim iyi. Cinsiyetimizi de öğrendik oglusum geliyor hayırlısıyla. Teyzeleri bu da oglusum parmağını emiyor. Birkaç da cici aldim.
yok maalesef kendim mayalamıyorum,hazır alıyorumkeşke mayalayabilsem ama sanırım o yogurt mayalamak iişinden biraz daha zormuş,aslında denemek lazım .deneyen yapan varsa yazsın da bizde nasiplenelim püff noktalarını falan.
![]()
Valla canım benimki heryerden vuruyor bır bakıyorum asadan vuruyor sonra donuyo bu sefer yukardan vuruyor heryerden hissediyorum yani :)Kızlar ben bebişin tekmiklerini çok aşağılarda hissediyorum![]()
Yani normalde daha önceki kıpırdanmaları daha yukarıdaydı. Ama ittirme hareketi hep aşağı da oluyor. Hem de baya aşağı yani. Tam kasık kısmı. Hani ilk hamileliğimizde hissettiğim yer var ya. Orası işte. Kafa yukarda ayaklar aşağıda mı ki ya da tam tersi![]()
Tekmeleri hissetmeye başlayanlar nereden tekme yiyor acaba merak ettim![]()
Peki bu maya satılıyor mu?? Onu nerden bulacaz bi de öyle bir sıkıntı var benim etrafımda hiç duymadım kefir mayalayan,uzun zamandır diyet yapan bir arkadaşım var o da hazır alıp içiyorHayır kızlar hiç zor değil , püf nokta metal deymeyecek ve gün ışığı görmeyecek ... bi cam kavanoza koyun mayayı yıkayıp, sonra üstüne süt ve kavanozun etrafını bezle kapatın ışık görmesin buzdolabına koyun ertesi gün mayalanmış oluyo plastik süzgeçle süzün ayran gibi kosmı için mayaya su tutup tekrar kavanoza koyup üstüne süt ekleyin bu kadarcık![]()
Beni de çoğu Zaman aşagıdan tekmeliyor canım,zaten rahim şuna amaçla göbek deliği seviyesine çıktı. Uzuvlarının hareketlerini orada hissetmen çok normalKızlar ben bebişin tekmiklerini çok aşağılarda hissediyorum![]()
Yani normalde daha önceki kıpırdanmaları daha yukarıdaydı. Ama ittirme hareketi hep aşağı da oluyor. Hem de baya aşağı yani. Tam kasık kısmı. Hani ilk hamileliğimizde hissettiğim yer var ya. Orası işte. Kafa yukarda ayaklar aşağıda mı ki ya da tam tersi![]()
Ben bir suredir bebeği sessiz buluyordum.bugünse hareketlendi gündüz ve simdi de duyuyorum göbeği ortalarsak tam ortada göbek deliginin biraz altında duyuyorum.bağırsaklarım hareket ediyormuş gibi bir hareket var göbegimde.Kızlar ben bebişin tekmiklerini çok aşağılarda hissediyorum![]()