- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
- #17.861
Gerçekten bursa bi skandal oldu sağlıkta Zübeyde de 5 hasta aynı anda giriyor ona soyun buna giyin ona yat Ayy stres oluyo insan benim bahsettiğim doktor murat kadıoğlu İznik ten gelmiş bu gittiğimde de herkes metediyodu doktor gerçekten iyi ama hastane berbat problem orada takibimi arada orda yaptırayım dedim çünkü sezeryan olayım erken benim yatmam falan gerekir diye korkuyorum bebeği biraz daha bekletmek adına.. Birde acil bişey olsa devlet bakmıyor rakibin kimdeyse ona git diyo özeldeki gelincede kaşına gözüne gelmiyor.... Anlıya ağzınız ili ucu b..klu değnek![]()
Canım benim fikrimi sorarsan zübeyde hanım gerçekten içler acısı durumda. Hadi şu bari iyi diyebileceğim hiçbir yanı yok. Maddi durumdan belki sıkışacaksın ama biraz daha düşün derim. Hele ben son gittiğimde aciline gittim ve cidden hem sinirlendim hem üzüldüm. İnsana saygı kalmamış doktorlar desen bıkmış. İnsan ayırmak için söylemiyorum ama 10 kişiden 8 i suriyeli. Kendimi zor attım hastaneden dışarı. Belki başka bir devlet hastanesi düşünebilirsin fakülte olabilir şevket yılmaz olabilir belki uzaktır sana bilmiyorum ama. Zübeydeyi sevemedim açıkcası. İnşallah hakkında hayırlısı olur. Bebeğin bakarsın kısmetiyle gelir.