2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ben şimdi ayrıntılı ultrasondan çıktım zeynep kamil de yaptırdım güzel ilgilendiler herşey yolunda ama renkli bakmıyo bana renkli USG de vermedi ama olsun bebeğimin iyi olduğunu bilmek yetti bana:emir_bebek::21:

Gözün aydın canım çok sevindim sağlıklı olmasına.
Benimde zeynep kamil de ayrıntılı yi ayin 12 sinde yaptıracağım. Senden cevap bekliyordum. Ilgili olmalarına çok sevindim. Sana anlatarak mi çekti. Gerçi ben gebe takibinde de beğenmiştim.
Renkli foto da verirlermiş iyiymiş ama ne yapalım sağlık olsun.

yaptır yaptır şeker yüklemesi önemli,iyi olmuşş.. tabi glikozu aç karnına içmek adamın içini fena yapıyor ama yapçak birşey yok :KK43:

Canım ilk gebeliğim de sabah bulantılarım olmadi halde zor dayanmıştım. Şu anda sabah bulantılarım tam gaz. Eğer doktor ısrar ederse yaptırmayı düşünüyorum. Ama nasıl hafif atlatırım bi tavsiyen var mi? Diğerinde sanki kötü olunca birisi limonla icseydin miden bu kadar kötü olmazdı gibi bir tavsiye vermisti. Doğruluğu var mi?

sofiarya sofiarya canım benim ilk sezeryanda rahim toparlanmadı drum elimde dağılıyordu dedi doğumdan sonra iki ünite kan verildişimdi bu doğumum için druma sordum aynı şeyle karşılaşabilirizde olmayabilirde olcak diye bir şey yok dedi coraspinde kullanıyorum sence bu doğumda yine aynı şeyle karşılaşırmıyım

Canım yeni binasına taşındı hastane odası daha büyük ve daha güzel eskiden o binada medicalpark vardı şimdi medigold sultan hastanesi oldu yengem reşit beyde doğum yaptı çokta memnun
#annona resit bey diye biri yok biliyorum ben zehra 've remzi gundogan kari koca iki doktor var belki hastanenin kurulusundan beri ordalar bide yeni bir gece nobetci erkek doktor var adini hatirlayamadigim resit degildi ama

sofiarya sofiarya canım benim ilk sezeryanda rahim toparlanmadı drum elimde dağılıyordu dedi doğumdan sonra iki ünite kan verildişimdi bu doğumum için druma sordum aynı şeyle karşılaşabilirizde olmayabilirde olcak diye bir şey yok dedi coraspinde kullanıyorum sence bu doğumda yine aynı şeyle karşılaşırmıyım
canım ihtimal yarıyarıya maalesef. ama şöyle bir avantajın var bu önceki dogumunda tecrübe edilen ve bu dogumunda da olması beklenen bir durum oldugu için herkes tam tekmil bu duruma hazır olacak. güçlü hormon ilaçları ve takılacak taze kanla bir sıkıntı olmadan atlatılacak bir durum,herkesin hazrılıklı olacak olması enbüyük avantajın hiç kafanı takma bence buna. olsa bile birşey olmaz Allah'ın izniyle ;)

yaptır yaptır şeker yüklemesi önemli,iyi olmuşş.. tabi glikozu aç karnına içmek adamın içini fena yapıyor ama yapçak birşey yok :KK43:
Canım dr tahlil yazmıs bana bi daha gelirken yaptır sağlık ocagında dedi seker yüklemesinide konusmutuk tokluk sekerine bakalım ihtiyac duyarsak yaptırırız diye ama kagıda 50 gr gibi bişey yazmıs seker yüklemesi mi acaba

Aç karnına yapmadılar tok karnına yaptılar :KK43: özellikle sordular toksun değil mi diye ... inşallah çıkmaz şeker
nasıl tok karnına yaa??? ilk önce aç karnına kan verip,sonra hemen akabinde o leş glikoz şurubunu içip 1 ya da tercihen 2saat sonra gidip tekrar kan vermedin mi??? yüzyılların şeker yükleme testinin yapılışı mı değişmiş :KK57:

hastane çıkışı konusunu gelinimize sordum :KK53:
bebeği şuan 1 aylık ve 4.5 kilo, hala hastane çıkışı giydiriyorum, 0-3 ay olanlar bol geliyo, 0-3 olanlardan sadece 2 tulumu oluyo diğerleri büyük dedi
en az 3-4 takım al bence dedi
öyle çok pahalı takımlardan değil de 5 parçalı falan gibi olanlardan bol almak lazım bence, çünkü çok çabuk kirleniyo dedi
ben zaten hevesim olan takımı alcam
sonrasında da kim ne alırsa alsın karışmıcam :KK53:
bol bol alt üst takım falan alırım 0-3 ay
Aynen canım tam takın olmasına gerek yok ama alt üst sapkası eldiveni olanlardan olabilir iç zıbınlarda tek satılıyo benim oğlum cok kustu mesela yetmedi dogduktan sonra bi kac tek takım daha almıstım

#annona resit bey diye biri yok biliyorum ben zehra 've remzi gundogan kari koca iki doktor var belki hastanenin kurulusundan beri ordalar bide yeni bir gece nobetci erkek doktor var adini hatirlayamadigim resit degildi ama
Cnm remzi evet ben yanlış hatırladım.ismi

nasıl tok karnına yaa??? ilk önce aç karnına kan verip,sonra hemen akabinde o leş glikoz şurubunu içip 1 ya da tercihen 2saat sonra gidip tekrar kan vermedin mi??? yüzyılların şeker yükleme testinin yapılışı mı değişmiş :KK57:

Canım 50mg olan da aç-tok fark etmiyor diye biliyorum ben. Glikozdan sonra 1saat bsy yiyip içmeden kan vermek gerekli değil mi ?? Ama 100 mg olan da kesinlikle aç olmak gerekli diye duymuştum. Hatta ben 24.haftadakinde kahvaltı yapıp giderim diye düşünmüştüm. :///

Kızlar ben şimdi ayrıntılı ultrasondan çıktım zeynep kamil de yaptırdım güzel ilgilendiler herşey yolunda ama renkli bakmıyo bana renkli USG de vermedi ama olsun bebeğimin iyi olduğunu bilmek yetti bana:emir_bebek::21:
Canim cok sevindim temiz cikmasina :KK200:
bende daha hiçbişey almadım kızlar, ayrıntılı usg var 2 hafta sonra cinsiyeti kesinleşssin ona göre alıcam, indirimleride takip etmek gerek küçücük seyler bazen çok pahalı oluyor alınacak bir sürü şey var , bize de çok hediye gelmez akrabalar başka şehirde hep, indirimlerden haberdar edelim birbirimizi :)
Aynen canim haberleselim zara indirimde demistiniz bakan oldumu indirim varmi hic

Kizlar sizce babynestler kullanislimi .Ben mevlut icin bitane siparis verdim .Bitane daha alacaktim gunluk vazgectim almaktan .Mevlut icin olanida cok suslu dayansmadim

Back
X