2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Annemler bizde...1 hafta 10 gündür akşamları yarım saat yürüyoruz ben çok faydasını gördüm daha dinç hissediyorum kendimi...hamurişi ve tatlıyla benim zaten hiç aram yok ama iyi yemek yiyordum ve akşamları uyuyup kalıyordum bikaç haftada 3 kilo aldım ve doktorum epey kızmıştı...ondan beri epey dikkat ettim 7-8 haftadır sadece 2 kilo aldım toplamda da 7 kilo oldu...bu sefer 15te kalsın istiyorum...oğlumda 25küsür kilo almıştım hiç mecalim yoktu doğumdan sonra öyle hantal ve rahatsızdım ki...elimden geleni yapıcam 15 civarında kalması için

Canım ben hergün yürüdüğüm halde 10 kilo aldım yürümesem 20 kilo alacaktım heralde

Ne nazik ne anlayışlı dr un varmış ya benimkii niye böyle özel hastanede devlet hastanesi muamelesi yapıyo hiç fikrimi sormuyo karşısına alıp uzun uzun konuşmuyo ne yazıkki yokluğu kullanıyo :duduk:
Evet canım doktorum çok iyi ama özel olmasına rağmen her gittiğimde en az iki saat bekliyorum :bicak:braz ıcuz olan özellerden burası .bu arada bende bu ay 3.5 kilo almışım ve toplamda 10.5 kilo almış oldum geri kalan aylarda keşke ikişer kilo alıp kapatsam

Kızlar yaa bişeyler alasım var ama ne alacağımı bilemiyorum bugün emzirme yastığını sipariş verdim çoğu şeyide aldım ama yinede alınacak bişeyler vardır diye düşünüyorum sizler neler alıyorsunuz bu ara?

Kızlar yaa bişeyler alasım var ama ne alacağımı bilemiyorum bugün emzirme yastığını sipariş verdim çoğu şeyide aldım ama yinede alınacak bişeyler vardır diye düşünüyorum sizler neler alıyorsunuz bu ara?
Ben kuvvetini kovasını masrapasini aldım bikac tulum alicam beşik almıyorum abisninkini kurucam boşa israf etmiyim başka şampuan bez ıslak mendil fln alicam vs vs :)

Ben de park yatak bakıcam Can'ım haftaya. O arada bez şampuan vs onları da alırım.
English home da bi emzirme yastığı gördüm. Çok güzeldi renkleri. 30 tl. Kararsız kaldım ben de alıp almamakta. Yumuşaklığı vs nasıl olmalı bilmediğimden.
Bir de eksik kalan kıyafetlerini falan bakıyorum.

Ben de park yatak bakıcam Can'ım haftaya. O arada bez şampuan vs onları da alırım.
English home da bi emzirme yastığı gördüm. Çok güzeldi renkleri. 30 tl. Kararsız kaldım ben de alıp almamakta. Yumuşaklığı vs nasıl olmalı bilmediğimden.
Bir de eksik kalan kıyafetlerini falan bakıyorum.
Bende 30₺ye aldım canım ama gelmedi henüz gelince kumaşı sertliği hakkında yorum yaparım sana

Banyo malzemelerini çantasını beşiğini citcitli badi 20 ye yakın 3 ay 6 ay . Deterjan aldik. Dis giyimler tırnak makasi tarak hastane çıkışı lohusa takımı alinacaklar. Yavaş yavaş tamamliyoruz hayırlısıyla.

Kızlar bende bugün şeker yüklenesi yaptırdım. Aslında doktor bana bıraktı istersen yaptıralım dedi ben gerekli gördüğümü söyledim ve o da gerekli görüyomuş çok sevindi ama canan karatay dan sonra çoğu gebe yaptırmıyo dedi . Sonucumu henüz almadım yarın alıp göstercem doktora
Bu arda bebişim 871 gram 35 cm olmuş :anne: normalde 25+0 günlüğüm ama 26 haftayla uyumlu çıktı zaten bazen bir iki gün geride bazen bi hafta önde çıkıyordu
Maşallah kuzuya

F65A72D2-4114-4661-865D-347C526C30E4.webp Kuzlar sonuca internetten baktım da yüksek çıkmış galiba sofiarya sofiarya bi bakabilirmisin

sofiarya sofiarya sana bişey sormak istiyorum. Doktorumu değiştirmeye karar verdim randevumu aldım. Ama gitmeden tüm tahlillerimi yaptırıp öyle gitmek istiyorum. Sağlık ocağında takibimi yapan ebe ya da doktorum ben gitmezsem yada istemezsem hiç bir tahlil aşı bilgilendirme yapmıyorlar. Ben bi gidip bütün tahlilleri isteyeyim diyorum. Ama nasıl yapmam lazım. Gerekli tahlilleri yazabilir misin bana ona göre isteyeyim. Hemogram ve idrar tahlili isteyeceğim. Kalsiyum,demir, ferritin,glukoz,d vitamini, kolesterol, trigliserid bakılması için nasıl istemeliyim sence. Senide yoruyorum ama yardımcı olabilirsen çok sevinirim:KK200:

Ben de instagramda gördüm Can'ım. Baya uygun. Merak ediyorum güvenli mi acaba
Denemek lazim denersem yazayim buraya
Kızlar idrar yolları enfeksiyonu için antibiyotik vermişti ya doktorum, antibiyotik mahvetti beni dedim; yanma, kaşıntı, şişlik falan oldu dedim. Mantar yapmış dedi. Bazen antibiyotikler zararlı bakterileri temizlerken yararlı bakterileri de öldürüyormuş :|

Fitil ve krem verdi şimdi. Fitilin içinde iki tane varmış, fitili yerleştirdikten sonra iki saat hiç kalkmadan yatmak gerekiyormuş. Bide ilk kullanımdan sonra 1gün mü bekle dedi 3gün mü dedi unuttum. Aranızda fitil kullanan var mı, incelikleri neler bunun, yerleştirip bırakacak mıyız iyice ittirmek mi gerekir ?? :-) :-) :-)
Biraz ittir canim geri cikiyo sonra :KK48::KK48:
Dün boyaları almıştım bugün de oğluşumun odasını sipariş verdimm.. 3 hafta sonra evde olurmuş anca boyayıp havalandırırız evi.. bişeyler aldıkca benim gibi mutlu olan var mı yaa :) çocuk gibi seviniyorum.. aşağıya fotosunu koyuyorum renkler ve boyutlarıyla oynanacak ama model böyle sizlere de fikir olsun...
Canimm cok guzel bayildim .gule gule saglikla kullanin insallah.bende cok mutlu oluyorum.Esim se tam tersi tuhaf tuhaf bakiyor.Hatta siz foto atincada heyecanlaniyorum.:KK53::emir_bebek::halay:
Kızlar bende bugün şeker yüklenesi yaptırdım. Aslında doktor bana bıraktı istersen yaptıralım dedi ben gerekli gördüğümü söyledim ve o da gerekli görüyomuş çok sevindi ama canan karatay dan sonra çoğu gebe yaptırmıyo dedi . Sonucumu henüz almadım yarın alıp göstercem doktora
Bu arda bebişim 871 gram 35 cm olmuş :anne: normalde 25+0 günlüğüm ama 26 haftayla uyumlu çıktı zaten bazen bir iki gün geride bazen bi hafta önde çıkıyordu
Ay masallah kuzuya buyuyorlar hamdolsun.:anne:

Back
X