2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
@Hayatimmm70

Tsh iniz da azicik yuksek cikmis. Uretilen T3-T4 yetmiyor demek. Gosteriyor referans araligi normal kisiler icin hamilelerdeki aralik 2.5 civarinda max bitiyor. Isterseniz onu da sorun doktorunuza. Hamileliginde oncesinden beri tiroid icin tyromicyn (yanlis yazmis olabilirim) ilac aliyorum. Gebelere zarari yok
Benimde 3.60 çıkmıştı ama doktor bişey demedi troid hastası arkadaşım yüksek dedi ama referans aralığında diye endişe etmedim aslında

ya ben çok hızlı kilo alıyorum gibi geliyo napçam böyle ya
c.tesi ile bu sabah arasında bile 1 kilo var
3 günde bir 1 kilo alırsam yandım ben

Ben kuvvetini kovasını masrapasini aldım bikac tulum alicam beşik almıyorum abisninkini kurucam boşa israf etmiyim başka şampuan bez ıslak mendil fln alicam vs vs :)
nerden aldın canım?
böyle şeylerin bir özelliği vs olması gerekiyor mu, dikkat edilmesi gereken bi husus vs?
çok cahilim

canım yakın zamanda kardeşimin eşinin doğumuna şahit oldum, normal çok istedi ama son anda zorunlu sezaryen oldu
epidural yaptılar (ya da spinal bilmiyom)
o beldeki iğneyi hiç hissetmedim dedi, gerçi onun sancısı fazlaydı belki ondan hissetmemiş olabilir
ama sezaryende de o kesmeyi vs hiç hissetmedim dedi, çok çabuk oluverdi doğumu
zaten örtü koyuyorlar ya ameliyatı görmeyeceksin
benim de büyük ihtimal sezaryen olabilir ben de epidural ya da spinal istiyorum, farklarını çok bilmiyorum
ben 2015 haziranda spinal oldum o igneği vurdukları anda alt tarafın uyuşuyor zaten hiç bisey hissetmiyorsun doktorla konusa konusa doğurdum:)

gunaydin kizlar herkes kilo alimindan dertte bende almadim daha o yuzden endiseliyim bebegim kilo aliyordur ins var mi bole kilo almayan

Ya , ben de 75 gr şeker yüklemesi yaptırdım daha doktora gosteremedim açlık 82 1 saat sonra 179, yuklemeden 2 saat sonra 132 çıktı ben paniklemeli miyim sofiarya sofiarya
75 gr da alt sınır 180 zaten sende de sıkıntı yok,enfazla diyet önerir biraz aşağıya çekmek için;açlık 95in altında olması lazım 82 çıkmış. normal yani bu değerler. şimdi gebelikte mesela kilo yapmıyor diye meyveye çok yüklenme oluyor,aslında meyve şekeri de kan şekerini dengesizleştiriyor,onu bile sıınırlı sayılı yemek lazım,öyle ciddi gebelik şekeriniz olsa 200leri 240ları görüyor merak etme ;)

Dün boyaları almıştım bugün de oğluşumun odasını sipariş verdimm.. 3 hafta sonra evde olurmuş anca boyayıp havalandırırız evi.. bişeyler aldıkca benim gibi mutlu olan var mı yaa :) çocuk gibi seviniyorum.. aşağıya fotosunu koyuyorum renkler ve boyutlarıyla oynanacak ama model böyle sizlere de fikir olsun...

Canim cok guzelmis ben boyle modelleri cok aradim bulamadim. Misil misil uyusun bebisin insAllah. Kaca aldiniz acaba bu takimi? Ben bi el yapimi icin sordum asagidaki modeli onada 3500 tl fiyat cikardilar :işsiz:

Eklentiler

• Schermafbeelding 2017-12-08 om 11.04.41.webp
    Schermafbeelding 2017-12-08 om 11.04.41.webp
    30 KB · Görüntüleme: 79
ya ben çok hızlı kilo alıyorum gibi geliyo napçam böyle ya
c.tesi ile bu sabah arasında bile 1 kilo var
3 günde bir 1 kilo alırsam yandım ben
geçen hafta benim de öyle olmuştu 3 günde 1 kg göstermişti :skandal:
ama sonraki haftada 1 kilonun üzerine sadece 300 gr aldım gözüktü .
demekki ya bebek büyüdü suyu arttı falan diye düşündüm ben

Canim cok guzelmis ben boyle modelleri cok aradim bulamadim. Misil misil uyusun bebisin insAllah. Kaca aldiniz acaba bu takimi? Ben bi el yapimi icin sordum asagidaki modeli onada 3500 tl fiyat cikardilar :işsiz:
Ben de cook ararım diye düşünüyodum ama masko da cok var böyle modellerden coğu da el yapımı.. bize 5 bine geldi çünkü yatağı genişletip büyüttük sifonyeri 1 metre daha uzattık falan..

Ben de cook ararım diye düşünüyodum ama masko da cok var böyle modellerden coğu da el yapımı.. bize 5 bine geldi çünkü yatağı genişletip büyüttük sifonyeri 1 metre daha uzattık falan..

Evet el yapimi daha saglam ama cok daha pahali oluyor malesef. Cocuk odasinada cok fazla masraf yapmak istemiyorum o yuzden set olarak degil parca parca yapmaya calisacam insallah guzel bisey cikar :) Mart'a dogru anca baslarim heralde ben hazirliklara :emir_bebek:

Günaydın güzel anneler.kilo konusu yine açılmış.sanırım rekor bende :oha::oha: yemesemde alıyorum acaba hic kendimi tutmayıp yesem mi herseyi.en azından içim gam yemez.yerinde aldım derim:confused::confused:

Kızlar bugün rutin sağlık ocağı kontrolüm vardı. Tetenoz asisinida oldum. Şu anda ağrı falan yok.
66 kilo olmuşum. Hemşireme 63 ile hamile kaldim 61 e düştüm şimdi ben 5 kilo mu aldım yoksa 3 kilo mu dedim. Totale bakıyoruz biz dedi yani 3 kilo dedi ama 5 kiloyu ne kadar zamanda aldın diye sordu 1,5 -2 ay falan oldu dedim 2 aysa normal dedi kilo alımı konusunda ise
Biz gebelerde aylık 2 kilo alımını normal görüyoruz dedi. Haftalık 500gr şeklinde dusun dedi. Bilginiz olsun bundan sonraki aylarda buna göre hareket edebiliriz.

Kızlar bugün rutin sağlık ocağı kontrolüm vardı. Tetenoz asisinida oldum. Şu anda ağrı falan yok.
66 kilo olmuşum. Hemşireme 63 ile hamile kaldim 61 e düştüm şimdi ben 5 kilo mu aldım yoksa 3 kilo mu dedim. Totale bakıyoruz biz dedi yani 3 kilo dedi ama 5 kiloyu ne kadar zamanda aldın diye sordu 1,5 -2 ay falan oldu dedim 2 aysa normal dedi kilo alımı konusunda ise
Biz gebelerde aylık 2 kilo alımını normal görüyoruz dedi. Haftalık 500gr şeklinde dusun dedi. Bilginiz olsun bundan sonraki aylarda buna göre hareket edebiliriz.
Ilk 2 gun agri magri hicbisey olmadi. 3. Gun banyo yaptim kolumu kaldiramadim. Ya alakasi varmi bilmiyorum ama ohh ohh hic bisey hissetmedim derkn bi gun kolumu kipirddatamadim. Dikkat et su degdirme bi kac gun

Ilk 2 gun agri magri hicbisey olmadi. 3. Gun banyo yaptim kolumu kaldiramadim. Ya alakasi varmi bilmiyorum ama ohh ohh hic bisey hissetmedim derkn bi gun kolumu kipirddatamadim. Dikkat et su degdirme bi kac gun

Tamam canım dikkat ederim
Hemşire de 2 gün ağrı olabilir dus alma demişti. Ben o duş işini daha da erteleyeyim.

Ben de şeker yüklemesi için sağlık ocağına gittim...aile hekimini değiştirmek için dilekçe vermiştik hala değişmemiş adam yine abuk subuk konuştu hem kötü muamele görüyorum hem eline mahkumum böyle rezillik olamaz...telefonda beni suçlayıcı konuştunuz diyor yoo dedim ben size acaba beni yanlış mı anladınız il dışından gelen hasta demiştim falan filan derken...çıktım ağladım kan verdim açlık bilmiyorum kaç diğerleri parmaktan bakıldı 1.saat 236 2.saat 150 değerler yüksek görünüyor bebeğimde de öyle hareketsizlik uyuşukluk falan olmuyor ama anlamadım var mı şimdi bende gebelik diyabeti...bu arada tutmuşken tetanoz aşısını da yaptılar...gebelik takibimi yapmıyor dedim ya yaptığını ispatlıycak heralde...hala da yok dışarıdan gelen hastaya bakılmıyor diyor diğer doktorlar bakıyor dedim o zaman onlar mı yasadışı iş yapıyor...Allah ım sabır

Back
X