2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
IMG_2686.webp
IMG_2687.webp
IMG_2688.webp
Kızlaaaarrr bugün aylar aylaaaar sonra kızımı görmeye gittik ve aşkla dolup geldik :KK200: ayrıntılı ultrasonum vardı,herşey yolunda çıktı şükür:dua: sadece uterin arterin sol kolunda direnç artışı var diye ecopirin başladı geceleri alıcam :KK76: işte bu da benim 2numara :emir_bebek:

Kizlar bu cantalar nasil sizce? Sirt cantasi 105, yan canta 100 lira. Karho ucreti havale ucreti derken 110 a falan denk gelir ortalama. Bir kac videosunu izledim ici baya genis duruyor. Sizce fiyatlari uygun mu? Bebek cantasi piyasasina dair hicbir fikrim yok. Ben yan olani daha cok begendim sanki ama sirt cantasi da daha kullanisli gibi. Karar veremiyorum. İnstagramdan bir sayfa. Ayrica cantanin bebe mavisi ve acik pembesi de var cok tatli ama ben siyahini begendim.
Canım bu tarz çantalar benm çok hoşuma gtmiyor.nike ya da adidas gibi spor çantaları çok güzel hem.de tarz duruyor bence

Selam kızlar. Size bir şey danışmak istiyorum yine :)) Almanya'da yaşayan bir halam var. Beşikten bahsederken park yatak alacağımı söyleyince parladı :bicak:
:63:
Ben de tecrübeli herkesin onu önerdiğini güven açısından o yüzden onu tercih ettiğimi bebeğin hareketlenince normal beşik karyolalardan çıkmaya çalıştığını hatta bazı arkadaşlarımın bebeklerinin içinden atladığını falan anlattım. Sonuçta park yatak aşağı kata inince yavrular çıkamıyor kapısı kapalıysa :)
O da Almanya'da olan ve bütün çocuklara kullandığı beşikten bahsetti. Karyola gibi. Aynı park yatak gibi 2-3 kat aşağı inebiliyormuş. Bebek büyüdükçe alt kata alıyormuşsunuz. Hatta tek tarafı da açılabiliyormuş. Hoşuma gitti. Açıkçası park yatağı sırf güvenlik için tercih etmeyi düşünüyordum. Oda oda taşımayı düşünmüyorum.
Bu yatağı internetten aradım ama Türkiye'de Yok sanırım. Yada var mı bilginiz var mı? Aslında bunu sormak istedim size. Fotosunu koyacağım. Almanya'nın alışveriş sayfası Amazon'da varmış. Ordan gösterdi halam. Amazon baby bett yazınca siz de görürsünüz seçenekleri. Pahalı da değil üstelik. Türkiye'ye kargo var bazılarında. Ama güvenip alınır mı onu da bilmiyorum.
Kısacası Türkiye de var mı bu yataktan acaba :KK45:
Canım ebebekte ve civilde bunun geniş oval şeklinde kademeli olanı var çok beğendim baya kullanır onu. Ben de park yatak sevmeyenlerdenim. Kızımda ahşap beşik kullandık.
Fotoğraf ekliyorum. Bunun ölçüsü 70-115 miş. 70 e 120 hala kullanıyor kızım.

Ben de kolonya şişesi ve çikolatayı çok mantıklı buluyorum :)))
Kizlar bu cantalar nasil sizce? Sirt cantasi 105, yan canta 100 lira. Karho ucreti havale ucreti derken 110 a falan denk gelir ortalama. Bir kac videosunu izledim ici baya genis duruyor. Sizce fiyatlari uygun mu? Bebek cantasi piyasasina dair hicbir fikrim yok. Ben yan olani daha cok begendim sanki ama sirt cantasi da daha kullanisli gibi. Karar veremiyorum. İnstagramdan bir sayfa. Ayrica cantanin bebe mavisi ve acik pembesi de var cok tatli ama ben siyahini begendim.
Sırt çantası diyorum canım. Anakucağında bebem sırtımda kocaman sırt çantamla ilk zamanlarda bile çıkıyordum dışarı heryere. Yandan çanta düşüyor kayıyor falan.
:halay:Oy çokluğuyla kolonya şişesi yapayım o zaman
:-)

Eklentiler

• 820842B0-3C8E-45FD-85C9-C3B53BB0CF01.webp
    820842B0-3C8E-45FD-85C9-C3B53BB0CF01.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 73

Ben genelde sırt çantalarını daha hoş ve kullanışlı bulurum ama diğeri daha bi cezbetti beni. Fiyatı da iyi bence. Link atar mısın canım, hoşuma gitti baya bi bakayım alırım belki

Eki Görüntüle 2096293 Eki Görüntüle 2096294 Eki Görüntüle 2096295 Kızlaaaarrr bugün aylar aylaaaar sonra kızımı görmeye gittik ve aşkla dolup geldik :KK200: ayrıntılı ultrasonum vardı,herşey yolunda çıktı şükür:dua: sadece uterin arterin sol kolunda direnç artışı var diye ecopirin başladı geceleri alıcam :KK76: işte bu da benim 2numara :emir_bebek:
Ay ağzını burnunu yediğim ya ne güzelyüzü maşallah :-) 3. Fotoğraf diyorum süper net ne güzel ❤️ başka dert vermesin Allah da bunlr hallolur :) ben de özlediiiiim kızçeyi ama daha çoook var

Kızlar sizin bebişler nasıl hareket düzeni? Mesela benim ki bazen hop hop hop hiç durmaz bazen iki gün hiç sesi çıkmaz akşamı ben burdayım der iki tekmeler bırakır korkuyorum bu sağlıksız olduğunumu gösteriyor?:(

Ayrıntılı ultrason için ahmet yılmaz’a gidicem demiştim ya hani. Gittim ve hayran kaldım. Benim doktorumdan alamadığım bütün cevapları aldım. Kendi doktorum zaman konusunda sikintiliydi ve hep gecistiriyodu beni. Sordugum sorular cevapsiz kaliyodu. Bide isinamadim bi turlu olmadi yani. Ahmet bey cok anlayışlı ve sabırlı. 1,5 saat falan sürdü ayrıntılı. Ve çok efendi birisi inan göz teması bile yok muayene sırasında hep ekrana bakıyo. Eşim erkek doktor pek istemiyodu ama o da çok beğendi ahmet beyi. Ona randevu aldım şimdi inşallah doğumu onda yapıcam bi aksilik olmazsa:dua: ayrintili yaptirmadiysan tavsiye ederim mutlaka git.

Canım bu ayrıntılının sonunda dr rapor falan veriyormu yani yazılı bişey varmı yoksa sadece sözlümü söylüyor sıkıntı yok diye benim dr yapmadıda bilmiyorum bu nedenle

Kızlar sizin bebişler nasıl hareket düzeni? Mesela benim ki bazen hop hop hop hiç durmaz bazen iki gün hiç sesi çıkmaz akşamı ben burdayım der iki tekmeler bırakır korkuyorum bu sağlıksız olduğunumu gösteriyor?:KK43:
Canım benim oğluşumda öyle bazen tüm gün hareket halinde bazen gün içinde sakin akşam kıpırdanıyor bu sorunmu bilmiyorum ama sakin olduğu günlerde nir iki kıpırdanışı bile içimi rahatlatmaya yetiyor

Kızlar sizin bebişler nasıl hareket düzeni? Mesela benim ki bazen hop hop hop hiç durmaz bazen iki gün hiç sesi çıkmaz akşamı ben burdayım der iki tekmeler bırakır korkuyorum bu sağlıksız olduğunumu gösteriyor?:KK43:
Ben de 2 gündür buna dertleniyorum. Çok sık hareket ederdi. Her yemek sonrası abartmıyorum çok kuvvetli tekmeleri vardı. 2 gündür bir iki pıtlıyor duruyor sonra. Karnım bir anda büyüdü bu 2 günde onla alakalı sanırım canım. Ama ben de korkmuyor değilim 2. Hamilelik olmasına rağmen

Kaça yaptırdiniz ultrasonu?ben yaptirmiyim diyorum ama aklimda kaliyor fiyatlar cok yuksek 500 tl sigortasız :KK43:
Sigortasız evet o fiyatlarda. Ben sanırım 350 tlye yaptırdım SGK il fiyatıyla. Bence yaptırmalı ama durumun ne tam olarak da bilemiyorum haklısın gerçekten fiyatlar çok uçuk :(

Canım benim oğluşumda öyle bazen tüm gün hareket halinde bazen gün içinde sakin akşam kıpırdanıyor bu sorunmu bilmiyorum ama sakin olduğu günlerde nir iki kıpırdanışı bile içimi rahatlatmaya yetiyor
Bende akşam olunca bekliyorum illaki bir iki vuruyor rahatlıyorum.mesela bugün bir kere bişe hissetmedim.bu nornalmi çok merak ediyorum

Ben de 2 gündür buna dertleniyorum. Çok sık hareket ederdi. Her yemek sonrası abartmıyorum çok kuvvetli tekmeleri vardı. 2 gündür bir iki pıtlıyor duruyor sonra. Karnım bir anda büyüdü bu 2 günde onla alakalı sanırım canım. Ama ben de korkmuyor değilim 2. Hamilelik olmasına rağmen
Benim karnım aynı öyle gözle görülür bir büyüme görmedim.düzensizliği beni çok düşündürüyor hareketli olması sağlıklı olduğuna işaretmiş.dün tüm gün hiç hissetmedim akşam vurdu rahatladım.bugün yine aynı hala hiç hissetmedim.bişey olmasa bile sağlıklı çocukmu diye merak ediyorum

Kızlar gün içinde biz hareketliyken onlar vursada hissedemeyebiliriz bana öyle oluyo şahsen bide bigün çok hareketliyse ertesi gün az hareketli oluyo pozisyonuyla ilgili sanırım

Benim karnım aynı öyle gözle görülür bir büyüme görmedim.düzensizliği beni çok düşündürüyor hareketli olması sağlıklı olduğuna işaretmiş.dün tüm gün hiç hissetmedim akşam vurdu rahatladım.bugün yine aynı hala hiç hissetmedim.bişey olmasa bile sağlıklı çocukmu diye merak ediyorum
Gümlerimiz çok yakın yaşadıklarımız da birebir aynı. Büyüdükleri bir dönem olabilir. O dönemde çok uyuyup birden kilo alıyorlarmış çünkü :)

Kızlar gün içinde biz hareketliyken onlar vursada hissedemeyebiliriz bana öyle oluyo şahsen bide bigün çok hareketliyse ertesi gün az hareketli oluyo pozisyonuyla ilgili sanırım
Sırtını dönmüştür dediler aslında olabilir gerçekten canım. Bir de karnım çok büyüdü benim belki vuruyor da ben hissedemiyorum :-p

Back
X