2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kızlarrr lütfen cevap karnışım büyüdü pijamalarım olmuyor nete bakıyorum hamilelik pijaması diye hep lohusa pijamaları gösteriyor ya bu lohusa pijamaları hamilelikte de giyilebilirmi siz aldınız mı nerelerden aldınız e bebek uygun gibiydi büyük bedenler tükenmiş..
Can'ım lcw dan falan eşofman falan baksan. Üstüne de bebişli tişörtlerden falan. Lohusa pijaması diye satılanlar gereksiz pahalı. Ama olmasına olur yani. Çok büyük fark yoktu benim baktıklarımda.
aldım gitti canım, sağolasın haber verdiğin için :KK200:
Güle güle kullan canım. İnş memnun kalırsın.

kızlarrr lütfen cevap karnışım büyüdü pijamalarım olmuyor nete bakıyorum hamilelik pijaması diye hep lohusa pijamaları gösteriyor ya bu lohusa pijamaları hamilelikte de giyilebilirmi siz aldınız mı nerelerden aldınız e bebek uygun gibiydi büyük bedenler tükenmiş..
Ben daha idare ediyorum. Gobegimin altinda tutuyorum belini. Ustler zaten nirmalde de bol giydigim icin henuz sikmadi. Ama lcw ye bakabilirsin. Orda hamile pijamasi var diyorlardi.

Canim benim de kendi doktorum yapmiyordu zaten. Ahmet beye yonlendirdi. Herkes yapmiyo yani ayrintiliyi. Yani uzmanligi farkli. Canim valla bana bildigin dosya verdi. Tek tek baktigi her sey ayri ayri sayfalarda ayrintili grafiklerle yaziyo. Organlarin aytintili inceleme fotograflari falan var. Cd verdi. Renkli resimlerini verdi. Bayagi pozumuz var:anne:300 tl odedim bu arada. Yilbasindan sonra 350 tl olmus ayrintili.

canım ahmet bey dediğiniz dr hangi şehirde? kaçırdım ben galiba

kızlar benimde bugün kontrolüm vardı baktı ayrıntılı ultrasonu kendi droktorum baktı ama öyle uzun sürmedi 10 dk falan , baktı her yerine, bi sıkıntı yok dedi çok şükür herseyi iyiymiş :) ama rapor falan vermedi, 1.5 saat bakan doktorlar varmış yazmışsınız içime kurt düştü bide başka bi dr dan randevu alıp mı baktırsam bi kaç doktora sormuştum 400 tl dediler

tetenoz aşısı içinde gerek yok dedi doktor , kafam karıştı napsam bilemiyorum , benim doktorum iyi ama çok rahat bi doktor gerçi ben çok pimpirikliyimdir rahat bi doktor olması iyi ama bilemedim :S

Can'ım lcw dan falan eşofman falan baksan. Üstüne de bebişli tişörtlerden falan. Lohusa pijaması diye satılanlar gereksiz pahalı. Ama olmasına olur yani. Çok büyük fark yoktu benim baktıklarımda.

Güle güle kullan canım. İnş memnun kalırsın.
aynen canım dediğin gibi yapıcam ay e bebekte indirimler oluyo pusuda bekliyolar sanki hemen tükenmiş indirimli olanlar.

Şeker yüklemesi yaptırmıştım ya kızlar; 75gr yüklemede açlık 85 1.saat 236 2.saat 150 çıktı bugün gittim, çok dengesiz bu sonuç dedi sağlık ocağında parmaktan bakılmıştı ve 7-8 haftada 3 kilo almışım gayet kontrollü...yürüyüş de yapıyorum diyet de dedim devam et dedi...ben zaten hamurişi ekmek tatlı yemiyorum...sağlık ocağı sonuçları güvenilir olmayabiliyor dedi bir süre takip edelim olmazsa burda tekrar yükleme yaparız dedi

Kızlar galiba hasta oluyorum ya da dün tetenoz aşısının ikinci dozunu oldum o ateş yaptı sanırım . Ana acayip derecede kenik ağrım var oarmak uçlarına kadar ağrıyor her yerim . Parol içeyim diyorumama sanki burda birisini uyarmıştı hemşiresi tetenoz asısından sonra ağrı kesici içme diye sizce içeyim mi ?

canım ahmet bey dediğiniz dr hangi şehirde? kaçırdım ben galiba

kızlar benimde bugün kontrolüm vardı baktı ayrıntılı ultrasonu kendi droktorum baktı ama öyle uzun sürmedi 10 dk falan , baktı her yerine, bi sıkıntı yok dedi çok şükür herseyi iyiymiş :) ama rapor falan vermedi, 1.5 saat bakan doktorlar varmış yazmışsınız içime kurt düştü bide başka bi dr dan randevu alıp mı baktırsam bi kaç doktora sormuştum 400 tl dediler

tetenoz aşısı içinde gerek yok dedi doktor , kafam karıştı napsam bilemiyorum , benim doktorum iyi ama çok rahat bi doktor gerçi ben çok pimpirikliyimdir rahat bi doktor olması iyi ama bilemedim :S
benimde ayrıntılıyı kendi doktorum yaptı ekstra gitmedim 15 dk falan sürdü hep bakıyorum zaten detaylı olarak dedi doktoruna güveniyorsan bi sorun olmaz canım

hergun ameliyat normal dogum derken tum hastanelerden daha tecrubelidir.

Aynen canım eğitim araştırma hastaneleri tecrübe konusunda daha iyi oluyorlar.
Mesela biz babamla yatarken bir hasta yakını vardı doktorların tavrından şikayetçiydi. Çok fazla ilgili olmadıklarından. Aslen parası varmış ama yakın tanıdık doktoru annenin ameliyatını ozeldeki doktor haftada 5 veya en fazla 10 kere yapıyorsa yattigimiz hastanedeki tavsiye ettigdoktor günde 5 kere aynı ameliyata giriyor demiş o yüzden bu eğitim araştırmayi tercih etmiş

Dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun canım. Allah iyi insanlarla karsilastirsin.

Ayrica bebekle ayni yatakta uyumak yasak. Bunlari bebegin bogularak olmesini onlemek icin yapiyorlarmis

Canım aslında burada da yasak ama doktorlar ne kadar uyarsa da anneler yanlarına yatıyorlar. Hatta hastanede yatarken bi doktor yatarak bebeğimi emziren anneyi fırçalamıştı. Eğer bir daha görürsem sosyal hizmetleri ararım demisti.
Yatarak bebek emzirilmez bunu unutmayın diye tekrar tekrar uyarmıştı.
Ve malesef ki yatarak emzirmekten yada yaninda uyumaktan olen bebek burada da var. Hatta arkadasimin gece beşikte yatan bebegine biberonla mama veriyor sabah bebeği nefes almıyor. Hastanede yatarken bu sekilde kayip yasayan bir kaç aileye rastlamıştım. Allahım kimseye böyle bir kayıp böyle bir acı yasatmasin.

kizlar ultrasyon kagida gore bpdleri 2 hafta onde cikan varmi benim bas olcumu oluyor diger kisimlar 25 haftamla uyumlu duruyor

Canım benim ayrıntılı öncesi sadece boyu geri idi diğer ölçümleri 1 hafta ileriydi. Ayrintili da tüm ölçümler 1 hafta geri çıktı. Sadece ulna ve tibia haftasiyla uyumluydu nette baktim kaval ve dirsek kemikleriymis. :)
Umarım bundan sonra gerilemez ölçümleri.

Buarada benim kimsede olduğunu düşünmediğim iki sorunum var birincisi genital bölgede dudağın içinde sivilce gibi bişey çıktı inanılmaz acıyor her şeyden korkmak istemiyorum artık.
İkincisi enterasandır ki kulağımdan kalp ritmini duyuyorum araştırdım iltihap felan varsa oluyomuş valla artık doktora gitmek istemiyorum ilk defa bir ayımı tamamlayıp öyle gitmek istiyorum
Aynı yerde o şekilde bir sivilce benimde kabusum olmuştu geçen haftalarda. 1 hafta fln nerdeyse zor yürüdüm sayılır sonrasında biraz uğraşarak temizledim ve geçti çok şükür. Benim o ara normalde olandan daha fazla akıntım oluyordu ona bağladım açıkçası durumu.

Kızlar selam.. balıklama dalıyorum mevzuya ama ben bugün bebek arabası baktım.. sunybaby de beğendim camenta 3 teker.. ama sunny baby den çok şikayet var nette.. her ürünü ile ilgili şikayet cok..aranızda bu markanin bi urununu kullanan bilgisi olan varmı..[/QUO
Selam, aynı arabayı beğenmişiz sanırım ama bende olumsuz yorumlar görünce beklemeye aldım araba işini

Canım karnım daha büyümemişti 2 beden büyük xl eşofman gecelik takımı almıştım. Bazen de esimin eşofmanlarına musallat oluyorum:KK48:
Lohusa takımları çok pahalı benim gibi 2 beden büyük takım alabilirsin

Ben ektekli gecelik giyiyorum şu klasik tipten eşime çok tuhaf geliyor adam alışkın değil.. Ama çok rahatmış ya lastik değmiyor karnıma gece altta çek derdi yok valla bi deneyin bence

Back
X