- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
- #19.901
aldım gitti canım, sağolasın haber verdiğin içinEvet ben de pembeyi sevmem ama bu tonu çok hoş. İndirimi de çok iyi. Orkideog çok pahalı normalde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldım gitti canım, sağolasın haber verdiğin içinEvet ben de pembeyi sevmem ama bu tonu çok hoş. İndirimi de çok iyi. Orkideog çok pahalı normalde.
Can'ım lcw dan falan eşofman falan baksan. Üstüne de bebişli tişörtlerden falan. Lohusa pijaması diye satılanlar gereksiz pahalı. Ama olmasına olur yani. Çok büyük fark yoktu benim baktıklarımda.kızlarrr lütfen cevap karnışım büyüdü pijamalarım olmuyor nete bakıyorum hamilelik pijaması diye hep lohusa pijamaları gösteriyor ya bu lohusa pijamaları hamilelikte de giyilebilirmi siz aldınız mı nerelerden aldınız e bebek uygun gibiydi büyük bedenler tükenmiş..
Güle güle kullan canım. İnş memnun kalırsın.aldım gitti canım, sağolasın haber verdiğin için![]()
Ben daha idare ediyorum. Gobegimin altinda tutuyorum belini. Ustler zaten nirmalde de bol giydigim icin henuz sikmadi. Ama lcw ye bakabilirsin. Orda hamile pijamasi var diyorlardi.kızlarrr lütfen cevap karnışım büyüdü pijamalarım olmuyor nete bakıyorum hamilelik pijaması diye hep lohusa pijamaları gösteriyor ya bu lohusa pijamaları hamilelikte de giyilebilirmi siz aldınız mı nerelerden aldınız e bebek uygun gibiydi büyük bedenler tükenmiş..
Canim benim de kendi doktorum yapmiyordu zaten. Ahmet beye yonlendirdi. Herkes yapmiyo yani ayrintiliyi. Yani uzmanligi farkli. Canim valla bana bildigin dosya verdi. Tek tek baktigi her sey ayri ayri sayfalarda ayrintili grafiklerle yaziyo. Organlarin aytintili inceleme fotograflari falan var. Cd verdi. Renkli resimlerini verdi. Bayagi pozumuz var300 tl odedim bu arada. Yilbasindan sonra 350 tl olmus ayrintili.
aynen canım dediğin gibi yapıcam ay e bebekte indirimler oluyo pusuda bekliyolar sanki hemen tükenmiş indirimli olanlar.Can'ım lcw dan falan eşofman falan baksan. Üstüne de bebişli tişörtlerden falan. Lohusa pijaması diye satılanlar gereksiz pahalı. Ama olmasına olur yani. Çok büyük fark yoktu benim baktıklarımda.
Güle güle kullan canım. İnş memnun kalırsın.
var canım baktım uydurcam bişeyler e bebektede vardı indirimli hemde ama hemen tükeniyor.Ben daha idare ediyorum. Gobegimin altinda tutuyorum belini. Ustler zaten nirmalde de bol giydigim icin henuz sikmadi. Ama lcw ye bakabilirsin. Orda hamile pijamasi var diyorlardi.
benimde ayrıntılıyı kendi doktorum yaptı ekstra gitmedim 15 dk falan sürdü hep bakıyorum zaten detaylı olarak dedi doktoruna güveniyorsan bi sorun olmaz canımcanım ahmet bey dediğiniz dr hangi şehirde? kaçırdım ben galiba
kızlar benimde bugün kontrolüm vardı baktı ayrıntılı ultrasonu kendi droktorum baktı ama öyle uzun sürmedi 10 dk falan , baktı her yerine, bi sıkıntı yok dedi çok şükür herseyi iyiymiş :) ama rapor falan vermedi, 1.5 saat bakan doktorlar varmış yazmışsınız içime kurt düştü bide başka bi dr dan randevu alıp mı baktırsam bi kaç doktora sormuştum 400 tl dediler
tetenoz aşısı içinde gerek yok dedi doktor , kafam karıştı napsam bilemiyorum , benim doktorum iyi ama çok rahat bi doktor gerçi ben çok pimpirikliyimdir rahat bi doktor olması iyi ama bilemedim :S
hergun ameliyat normal dogum derken tum hastanelerden daha tecrubelidir.
Ayrica bebekle ayni yatakta uyumak yasak. Bunlari bebegin bogularak olmesini onlemek icin yapiyorlarmis
kizlar ultrasyon kagida gore bpdleri 2 hafta onde cikan varmi benim bas olcumu oluyor diger kisimlar 25 haftamla uyumlu duruyor
Gözün aydın canimnöbetten muaf raporumuda aldim
Aynı yerde o şekilde bir sivilce benimde kabusum olmuştu geçen haftalarda. 1 hafta fln nerdeyse zor yürüdüm sayılır sonrasında biraz uğraşarak temizledim ve geçti çok şükür. Benim o ara normalde olandan daha fazla akıntım oluyordu ona bağladım açıkçası durumu.Buarada benim kimsede olduğunu düşünmediğim iki sorunum var birincisi genital bölgede dudağın içinde sivilce gibi bişey çıktı inanılmaz acıyor her şeyden korkmak istemiyorum artık.
İkincisi enterasandır ki kulağımdan kalp ritmini duyuyorum araştırdım iltihap felan varsa oluyomuş valla artık doktora gitmek istemiyorum ilk defa bir ayımı tamamlayıp öyle gitmek istiyorum
Kızlar selam.. balıklama dalıyorum mevzuya ama ben bugün bebek arabası baktım.. sunybaby de beğendim camenta 3 teker.. ama sunny baby den çok şikayet var nette.. her ürünü ile ilgili şikayet cok..aranızda bu markanin bi urununu kullanan bilgisi olan varmı..[/QUO
Selam, aynı arabayı beğenmişiz sanırım ama bende olumsuz yorumlar görünce beklemeye aldım araba işini
kızlarrr lütfen cevap karnışım büyüdü pijamalarım olmuyor nete bakıyorum hamilelik pijaması diye hep lohusa pijamaları gösteriyor ya bu lohusa pijamaları hamilelikte de giyilebilirmi siz aldınız mı nerelerden aldınız e bebek uygun gibiydi büyük bedenler tükenmiş..
Selam herkese bende şeker yüklemesi yaptırdım yuksek çıktı 157. Tekrar yükleme yapacağız busefer 100 gr. Ve 4 defa kan verecekmişiz bebişim de 660 gr olmuş.
Ayşem bebeden almıştım oğluma nasip olmadı şimdi kızım olucak İnş içimi değişsemmi acaba kıza uyarmıki.... Sağlıklı doğsunda kucağımda yatırırım yavrucuğumuCok guzelmis canim. Bebisin icinde rahat uykular ceksin :)) nerden aldiniz?