- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
- #20.001
Kızlar rahim için ultrasonlada ellede bakılır mesela benim bakıldı bu gebelikte bazı doktorlar bunu yapıyor ama tehlikeli bir durum değil...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım gebeliğin, senin haftalarında iken şiddetli sağ kasık agrısı ile acillik olmuştum belime ve böbreğime de vuruyordu. İdrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı, iki gün serum tedavisi sonra da antibiyotik kullandım. İhmal etme, bir an önce doktorunla görüş canım, ilerlerse fena oluyorSlm hamişler ben 19 haftalik hamileyim bugün sağ kasığım ağrıyor rahim ağzına da vuruyor belimde ağrıyor normalmi 19 haftalik olmamıza rağmen ben daha bebislerimin hareketlerini hissetmedim
Canım Benimki de kültür istedi ama şeker yüklemesi için gittiğimde rutin idrar tahlili yapmıştı enfeksiyonu görünce kültür yapalım dedi, cumartesi ben de idrar kültürü vereceğim. Ben Doğum nasıl olur çatı için ne zaman bakıcaksınız demiştim 36 haftayken bakarız demiştiHic demedi bunlarin birini bile. Acaba neden kultur aliyor? Rahim olcusu icin de erken degil mi?
Benimde ayrintilidan bakılmış 43 mm yazıyor rapordaKizlar benim yarinki randevumda bebegin gelisimi bakilacak. Dr kultur aliriz bu haftalarda aliyoruz dedi. Bide rahim agzi uzunlugunu olceriz dedi. Sizinkilerde bu haftalarda bunlara bakiyomu. Ya 23. Haftadayim ve alttan bakicak ben tedirgin oluyorum yaa. Rahim agzi icn alttan bakiliyo ya
Bizimde ayrintilidaki doktor direk bak bu ç... Demişti bizde çok utandik. Hemde kaç kez tekrar etti. Onlara göre normal bir organ gibi geliyorAynı olay benimde başıma geldi dudak muhabbeti kadın olmasına rağmen bi çekindim eşimde bi tuhaf oldu
Aksın canım iyi bişey aksın gitsin iltihaptan kurtuluyor işte...içine aksa öksürük olur ateş olur...tamamı çıkar giderse iyileşirKızlar ya oğlumun yeşil burun akintsi var ilaçta kullandık su akıntı geçmedi gitti yavrum hep ağzından nefes alıyor oda çok zorluyor yokmu bunu geçiren bildiğiniz birşey
Bende aksın istiyorumda çok uzun sürüyor burun tıkalı olduğu için kulağa vuruyor bu sefer gelsin antibiyotikAksın canım iyi bişey aksın gitsin iltihaptan kurtuluyor işte...içine aksa öksürük olur ateş olur...tamamı çıkar giderse iyileşir
Güzelmiş emzirme yastigi bende istiyorum aslında bulursam.uyguna alırım.insallahNe zamandır babynest yapmak istiyordum, bayağı da bi' heves ettim kumaş falan bile beğenmiştim.. sonra hazır almaya almaya karar verdim. Alacaklarım da bunlar, nasıl sizce??
Can'ım geçmiş olsun ya.Kızlar ya oğlumun yeşil burun akintsi var ilaçta kullandık su akıntı geçmedi gitti yavrum hep ağzından nefes alıyor oda çok zorluyor yokmu bunu geçiren bildiğiniz birşey
Çoook güzel bayıldım ben
Gece uykuda bir nebze açılıyor çok şükür almadığı için sanırım oda viks kollattim biraz şimdiCan'ım geçmiş olsun ya.
Geceleri soğanı ikiye bölüp başucuna koysan. Belki faydası olur.
Çoook güzel bayıldım ben
Güzelmiş emzirme yastigi bende istiyorum aslında bulursam.uyguna alırım.insallah
Aslında kaynisime göstereyim ben bunu dikisten anlar o yapar bana yada annem :))Aslına bakarsan bence evde yapmak daha kârlı ama ben tam takım hepsi olsun istedim bide birörnek olsun istedim, açıkçası uğraşmaya da üşendim hazıra kaçtım.
Eğer sadece emzirme yastığı düşünüyorsan burda 44 liraydı ama bu sitedeki modellerden birinin aynını gittigidiyorda 30a gördüm canım
Aslında kaynisime göstereyim ben bunu dikisten anlar o yapar bana yada annem :))
Kızlar ya oğlumun yeşil burun akintsi var ilaçta kullandık su akıntı geçmedi gitti yavrum hep ağzından nefes alıyor oda çok zorluyor yokmu bunu geçiren bildiğiniz birşey
Canım internette kalıplarda var ben dikişten anlamıyorum ama yapmaya çalışacağım. Hatta youtube da bir bayan nasıl dikildiğini falan anlatmış babynestinAslında kaynisime göstereyim ben bunu dikisten anlar o yapar bana yada annem :))
Ben de oyleyim. Kendim yapmaya karar vermistim. Ama makinam yok. Elde de duzgun durmaz diye vazgectim. Ben de hazir alacam. İnstagramda cok uygun fiyata satan sayfalar var. Suslu puslu degiller ama ben babynestin amacini sevdigim icin susune pusune takilmiyorum. Hep parka bahceye gittigimizde de bebek arabasina sigarsa super olur orda yatirmak icin.Ne zamandır babynest yapmak istiyordum, bayağı da bi' heves ettim kumaş falan bile beğenmiştim.. sonra hazır almaya almaya karar verdim. Alacaklarım da bunlar, nasıl sizce??