- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
- #20.241
Ben çocuklarıma 1.5 yaşına kadar emdirdim maşallah bıraksam 3 e kadar emceklerdi çok zorda kalınca biberon verdim oda genelde gaz çayı için falan mama kullanmadım hiç 6 aydan sonra çorbalara geçtik ama hu demek olmuyo ki her bebek aynı olur bunda nasıl Yapıcam bakalım inş buda öyle olur... Birde ben herşeyden tattırdım bebeğime 6yı beklemeden ağzına değdirdim.. Sonuç yine kendi sevdiğini yiyorlar sen boşuna kendine kızma canım 15 yaşındaki oğlum peynir zeytin yemez Hala...kizimdan tecrube olarak gene soyluyorum ben kizima 6 ay anne sutu sonra ek gida basladim. ama 6 aylik olan cocuk biberon su disinda kabul etmiyor ve sendende doymuyor. gercekden akli ek gida oldunu kesiyor ve kabul etmiyor. o yuzden hem emziririm hemde arada biberon vermeyi dusunuyorum. cocuk 2 bucuk yasina geldi 11 bucuk kiloda kaldi. şu yemek isleri yuzunden yemeyen cocuk benimki. bu sefer bu kadar darlanmak istemiyorum. dusun ev isi yapiyorsun ama aklinda bebegin o ac. bi yere gidiyorsn senden doymuyor hic birsey kabul etmiyor. gittin yerdede darlaniyorsn. kizim 7 aydan sonra 8 kiloda kaldi taki iki yasinda felan 11 bucuk zor ciktik. yani hic biriniz karismiyorum yanlis anlmayin bende bi profesorden cok etkilenmistim. kanserlerin annelerin bebekleri emzirmeyi kisa surede biraktigi icin cogaldigindan bahsediyordu ve ben iki sene emzirdim ama cok kiziyorum kendime diyorum. emzirdin arada bi yogurttu nniye vermedim 4 aylikdan neden baslamadim su biberon neden ogretmedim. diye hala kiziyorum kendime bu yuzden demek istedim annelinize kesinlikle karisacak degilim.