2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
toist toist Şimdi aradım hastaneyi zorunlu sezaryen 3850 olmuş +400 epidural istersen 2 gün yatış . Suit oda farkı orturma grubu olan odaymış 300
Geniş oda 150 dedi . Şeker yüklemesi 72 tl dedi
Off 4000 i geçiyor benimki spinal istiyordum :KK43: bir de ilk doğumumda odam darrdı geniş oda düşünebilirim. Figen Hanım olmasa başkahastane bile düşünebilirdim.
Bu arada şeker yüklemesi de uygunmuş gayet.

Off 4000 i geçiyor benimki spinal istiyordum :KK43: bir de ilk doğumumda odam darrdı geniş oda düşünebilirim. Figen Hanım olmasa başkahastane bile düşünebilirdim.
Bu arada şeker yüklemesi de uygunmuş gayet.

Ben epidural istiyorum bebeğimi ilk ben görmeliyim ;) Kızım da genel olmak zorunda kalmıştımda :anne:

@Deli mavi prenses Canım benimde öyleydi öksürük konusu.yapmadigim şey kalmadı.tahlil sonucuda temiz çıkınca doktorum allerjik olabileceğini söyledi.10 gün allerji ilacı içtikten sonra geçti.boğaz enfeksiyonu gibi birşey yoksa bi kkb ye git istersen

Canım balgamlımıydı öksürüğün hangi ilacı kullandın

Bebegim dun ilk defa canimi acitti. Galiba artik acıtmalara basliyor :) bu arada ben artik yukari taraflarda da hissetmeye basladim :) midemin altinda falan. Ayrica hala sag tarafta tik yok. Sanirim sag tarafta plasenta var oyle dusunuyorum :) yolsa bebegimin basindan beri solda olmasinin baska bir aciklamasi olamaz :)

Bebegim dun ilk defa canimi acitti. Galiba artik acıtmalara basliyor :) bu arada ben artik yukari taraflarda da hissetmeye basladim :) midemin altinda falan. Ayrica hala sag tarafta tik yok. Sanirim sag tarafta plasenta var oyle dusunuyorum :) yolsa bebegimin basindan beri solda olmasinin baska bir aciklamasi olamaz :)
Ben de bazen çok yukarlarda hissediyorum göbek deliğimin baya üstünde hatta bazen belki bebek değildir kaslarım kasılıyodur falan diye düşünüyorum :)

Kızlar sola yatma konusu bi hayli konuşulmuş. Ben bunu kendi doktoruma sormuştum istediğin gibi yatabilirsin demişti. Detaylıyı yapan doktor prof.tu, ona da sordum, ben hep sırtüstü yatıyorum bi sorun olur mu dedim, o da aynı şekilde nasıl rahat ediyorsan o şekilde yat; sen rahatsan bebekte rahattır, değilsen o da değildir. Sen bedenine değil bedenin sana yön verir zaten demişti.

Sola veya sağa yatmak da normal şartlarda pek fark etmiyormuş. Ama riskli gebeliklerde, plasentasında sorun olanlarda vs sola yatmak daha faydalı imiş. Bazı gebeliklerde bebeğe kan akımı yavaş oluyormuş o yüzden.

Kızlar sola yatma konusu bi hayli konuşulmuş. Ben bunu kendi doktoruma sormuştum istediğin gibi yatabilirsin demişti. Detaylıyı yapan doktor prof.tu, ona da sordum, ben hep sırtüstü yatıyorum bi sorun olur mu dedim, o da aynı şekilde nasıl rahat ediyorsan o şekilde yat; sen rahatsan bebekte rahattır, değilsen o da değildir. Sen bedenine değil bedenin sana yön verir zaten demişti.

Sola veya sağa yatmak da normal şartlarda pek fark etmiyormuş. Ama riskli gebeliklerde, plasentasında sorun olanlarda vs sola yatmak daha faydalı imiş. Bazı gebeliklerde bebeğe kan akımı yavaş oluyormuş o yüzden.
Sola yapmak daha iyi be eğe kan gidiyormuş vs ama ben oğlumda hep sırt üstüydüm zorunlu 23. 24.haftalardan 38. Haftaya kadar 7 24 hep sırt üstü yattım ve hep 1 hafta ilerdeydi

Biliyomusun hic bilmiyoruz.esim efe olcak ddi biri cunku icimizde uktedir efe ismi.bende eymen istiyorum 3.ye isim henuz dusunmedik o kaldi ole yavrum bulamadik.bi yonden de kizdi erkekdi derken karar vermemistik

Valla canım benim birtane olduğu halde daha bulamadım isim hiç birşey yakıştıramıyorum. Allah sana kolaylık versin 3 tane olsa napardım bilmiyorum :)

Back
X