- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
- #20.741
Canim cok gecmis olsun.seni okadar iyi anliyorumki.
Ayni durumlari yasadim halen toparlanamadim.
Ins cabuk toparlanirsin
Ben de kapalıyım canım ama Doğumdan sonra çok üşüdüm ben. Bu sefer uzun kollu alacağım inşallah seninki uzun kollu mu. Mahmutpaşadan mı aldın acaba :) güle güle kullan takımlara göre Fiyatı da iyi bence. İnternette mecit markasını beğendim kesin Eminönü’nde de vardır
Geçmiş olsun canım kesinlikle en zoru hastalığın birlikte olması. 2 kat zorluk. Rabbim kolaylık versin hemen iyileşirsin umarım. Doktoruna söylediysen ateşin de yoksa telaşlanma. Bol bol tereyağında pekmez ısıt. Bal limon tüket öksürüğünü iyileştirir inşallah
loveren kızımda çok öksürüyor internette onu araştırırken buldum incir ve süt kaynatılıp içince çok iyi geliyormuş sabah onu yapcam inşallah sende dene belki iyi gelir
loveren
@Deli mavi prenses
Öksürük için yüz tane yol denedikten sonra beş dakikada kesen bir şey buldum
Aynı oranda pekmez ve zeytinyağı ve damağınıza göre acı pul biber atıyosunuz bir taşım kaynatıp sıcakken yiyin üstüne yarım saat hiç bişey su dahil içmeyin yemeyin.bende beş dk içinde kesti ciğerlerim sökülüyordu o dereceydim.bir deneyin dua edersiniz
Can'ım çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin.
Benim ilki çok zor geçiyor. İkinciyi düşünemiyorum bile.
Can'ım çevremde erken Doğum yapanları görünce ben de 30. Hafta gelmeden hazır olsun istiyorum. Zaten çok çabuk yoruluyorum şimdiden. 30. Dan sonra takatim olmaz bu kadar.
Kızlar çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Bal, karabiber, limonu bi kasede karıştırdım ara ara ondan yiyorum o anlık iyi geliyor. Tavsiyelerinizi de denicem çok sağolun