2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar ya dün ikinci tetanoz aşımı yaptırdım bugün hastalıktan kafamı kaldıramıyorum her yerim sızlıyor gribim bir önceki tetanoz dan sonra da böyle ağır bi hastalık atlatmıştım sizce aşıdan mı yoksa tesadüf mü sızıdan ölüyorum allahım

Eki Görüntüle 2100144 Kızlar ekru ya da mavi dantelli gecelik takımı da almayı düşünüyorum ama kanamam çok olur ve belki bi gecelik yetmez diye bunu da böyle koyu renk aldım ama çok mu koyu renk acaba, geri mi göndersem bilemedim, siz ne dersiniz :KK16:
canım bunu nerden aldın çok beğendim başka renkleri varsa bende bakıyım

Valla eskisi gibi çıkmak mümkün değil ama 4 aylık hali en az kalıyor benim öyle oldu sonraki 1 ayda göbek sıkılıaşıyor emdirdikçe rahim kasılıyo zaten toparlandığını acıya acıya anlıyorsun merak etme ben umutluyum o pantolonu birdaha giyicemmmn

Dur ben icinizi rahatlatayim kizlar ben dogumdan ciktim 40im cikmadan eski halimdeydim 48 kiloyla hamile kalmistim 59 kiloyla doguma girdim 1 ay sonra 49 kiloydum tabi soyle bir durum var lohusalik depresyonu yasadim yemeden icmeden kesildim zoraki hosaf iciyordum oda sutum kesilmesin diye cok sukur gecti bitti umarim tekrar ayni seyleri yasamam:(

Kayınvalide sağolsun bugun doğum hediyesi olarak yolluk takımlarımı değiştirmiş vardı ama doğuma yeni sar dedi çocuk odamda almıştı sağolsun 1 lira vermiş bugun halıya ni yandan üzüldüm biyandan bişey olmaz ya geliniyim dedim... ALLAH RAZI OLSUN düşünmüş beni kayınvalidem.... Doğum hediyelerim başladı...
Saolsun canim ne guzel .benimkide cok dusuncelidir ama selam vermeye korkuyorum.bisey getirip iki ucgun yatiya gelir die hicbise istemiyorum beklemiyorum da :işsiz:
Diğerlerini bilmiyorum ama demir ilacını içmemelisin canım. Süt ürünleri tüketirsen ilacı en az 2 saat sonra içmelisin.

Aynen kan ilacını süt ve süt ürünleriyle kullanmaman lazım canım d vitamini fark etmez ama demir kaşıga damlatip içme

Saolun kizlar hic uyarmadi doktorum icecektim bende :(

Kızlar ya dün ikinci tetanoz aşımı yaptırdım bugün hastalıktan kafamı kaldıramıyorum her yerim sızlıyor gribim bir önceki tetanoz dan sonra da böyle ağır bi hastalık atlatmıştım sizce aşıdan mı yoksa tesadüf mü sızıdan ölüyorum allahım
Her bünyede farklı etki ediyo demekki bende hiçbir şey olmamıştı sadece vurduğu yer biraz ağırlaştı o kadar geçmiş olsun bu arada

Y

Yok kız millet kucakta bitane sırtında bitane kaç kilo çocuk taşıyo o dediğini eminim bir çoğumuz mesela ben hergün yapıyorum Allaha emanet bıdıklar

Canim hic korkma onlar en guvenli yerdeler allahin izniyle bir problem olmaz hareketlerini takip et gunluk en az 4 yada 5bkez pitliyorsa hersey uolunda demektir. Benimde kucagimda surekli bir kizim var oda kucuk hep kucak istiuor oyun istiyor mecburum yok diyemiyorum aliyorum kucagima cok sukur bir sorun yasamadik yasamayizda insallah.

Kızlaaaar e bebek te casual marka ürünlerde yüzde 25 indirim var. Istediğiniz bir şey varsa kaçırmayın derim. Sabah 8 e kadar geçerli. Benim istediğim arabanın sadece ekru rengi kalmış alamadım o yüzden ve çok üzüldüm :KK43: inşallah tekrar indirime girer.

Dur ben icinizi rahatlatayim kizlar ben dogumdan ciktim 40im cikmadan eski halimdeydim 48 kiloyla hamile kalmistim 59 kiloyla doguma girdim 1 ay sonra 49 kiloydum tabi soyle bir durum var lohusalik depresyonu yasadim yemeden icmeden kesildim zoraki hosaf iciyordum oda sutum kesilmesin diye cok sukur gecti bitti umarim tekrar ayni seyleri yasamam:KK43:
Nerede ben bi doğum yapayım eşimi gör... Evi ot doldurur kuru meyveler ye ye ye başlar konuşmaya kendimi damızlık gibi hissettirir sağolsun ... Ben Doğumdan sonra 3 kilo aldım hep 3 gebeliğimde de düşün evlat kaybettim yine aldım hormonal sanırım elimde değil sonra kendi oturuyo ama eski kıyafetlerimi hep Giydim doğumdan 1 2 ay sonra şükür

32- 36 arasi yasak?

Burda anne isterse sonuna kadar devam diyorlar. Ozellikle son gunlerde iliski tavsiyr ediliyor, ve semen rahimin yumusamasina ve doguma yardimci olurmus. 41 gecti bebek hala gelmezse akliniza bulunsun..
Bunu daha yeni bi arkadasima doktoru soylemis 32 ve 36 hafta arasinda cinsel iliski yasak demis. Onlara ozel bir durum oldugunu dusunmedim. Bana bugune kadar doktorum herhangi bir uyari yapmadi. O haftalara geldigimizde belkide soyleyecektir. Son haftalarda hatta gunlerde ozellikle tavsiye edildigini biliyorum doguma yardimci oluyormus. Ama o hafta arasini ozellikle belirtmis:KK43:

Kızlaaaar e bebek te casual marka ürünlerde yüzde 25 indirim var. Istediğiniz bir şey varsa kaçırmayın derim. Sabah 8 e kadar geçerli. Benim istediğim arabanın sadece ekru rengi kalmış alamadım o yüzden ve çok üzüldüm :KK43: inşallah tekrar indirime girer.
Benim esim takmis kafaya dogduktan sonra almayi.enson 7.ay da anlastik.
Bukadar ikna edebildim.sadece bebek arabalari degilmi

Canim ben de gordum casual'dan begenmistik biz de cadillac modelinden. Ama daha baska arabalara cok bakmamistim indirim olmasina ragmen emin olamadim alsam mi almasam mi. Sadece kraft twist xlx'i begendim bir de kendi etrafinda 360 derece donebiliyor cok guzel ama biraz,agir ve pahali gelmisti. Ne yapsam sasirdim bu araba konusunda.
Sen hangi modeli begenmistin casualda?

Merhaba seker yuklemesi yapanlar, konuya hakim olanlar benim degerlerime bakabilir mi acaba? Doktorum gerek yok demisti ama icime sinmeyince yaptirdim.

75 gram yaptirdim.
Aclik 69.
Sekerli icecegi ictikten 1 saat sonra 163.
2 saat sonra 150.
3 saat sonra 67.

2 saat sonra olculen sinira cok yakin cikmis sanirim. Doktorum henuz gormedi sonuclari. Ne dersiniz bu duruma?

Benim esim takmis kafaya dogduktan sonra almayi.enson 7.ay da anlastik.
Bukadar ikna edebildim.sadece bebek arabalari degilmi
Evet canım bebek arabası, oto koltuğu falan da indirimde galiba onlara dikkat etmedim. Şubat ı bekliyordum indirim olursa alırım diye. Ama internette indirim yaptılar bir daha yüzde 25 zor olur gibi :KK43:
Canim ben de gordum casual'dan begenmistik biz de cadillac modelinden. Ama daha baska arabalara cok bakmamistim indirim olmasina ragmen emin olamadim alsam mi almasam mi. Sadece kraft twist xlx'i begendim bir de kendi etrafinda 360 derece donebiliyor cok guzel ama biraz,agir ve pahali gelmisti. Ne yapsam sasirdim bu araba konusunda.
Sen hangi modeli begenmistin casualda?
Casual Cadillac Air istiyorum canım ben. Kırmızı siyah istiyordum. Onu koymamışlar bile, siyah tükenmiş sadece ekru vardı onu da beğenmedim :KK43: arkadaşım çok araştırdı ona güveniyorum. O aldı ve kullanan tanıdıkları da car. Ben de mağazada inceledim hoşuma gitmişti.
Casual Cadillac olan indirimde ve renkleri vardı yanlış hatırlamıyorsam bir bak istersen.

Evet canım bebek arabası, oto koltuğu falan da indirimde galiba onlara dikkat etmedim. Şubat ı bekliyordum indirim olursa alırım diye. Ama internette indirim yaptılar bir daha yüzde 25 zor olur gibi :KK43:

Casual Cadillac Air istiyorum canım ben. Kırmızı siyah istiyordum. Onu koymamışlar bile, siyah tükenmiş sadece ekru vardı onu da beğenmedim :KK43: arkadaşım çok araştırdı ona güveniyorum. O aldı ve kullanan tanıdıkları da car. Ben de mağazada inceledim hoşuma gitmişti.
Casual Cadillac olan indirimde ve renkleri vardı yanlış hatırlamıyorsam bir bak istersen.
Ayy ama sen simdi Cadillac Air dedin ve ben onu merak ettim :D daha ust modeli mi cadillac olanin acep?

Canım aşıdandır bütük ihtimal aynısını gcen hafta gecirdim bütün kemiklerim ağrıdı acayip ateşim falan çıktı

Back
X