2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
benim 150 çıktı yüksek sanırım benimde senin kaç çıktı daha doktora gitmedim diğer tahlilleri bekliyorum diyet listesi bende istiyorum aslında internetten baktım biraz genellikle ara öğünlerde süt ve yoğurt vermiş meyvenin yanında çavdar ekmeği var sabahları 2 dilim falan
Benim açlık :75
1 saat sonra: referans 180 benim: 190
2 saat sonra referans 153 benim: 156 çıkmış
İdrarda da pozitif yazıyo..

Ben pazartesi gitcem diyetisyene listemi paylaşırım buradan ama çoklu alıntı falan yapmayı pek beceremiyorum sen beni takiple :)

Benim açlık :75
1 saat sonra: referans 180 benim: 190
2 saat sonra referans 153 benim: 156 çıkmış
İdrarda da pozitif yazıyo..

Ben pazartesi gitcem diyetisyene listemi paylaşırım buradan ama çoklu alıntı falan yapmayı pek beceremiyorum sen beni takiple :)
tamam ben seni takip ederim listeni bekliyorum :anneadayı:

kızlar günaydın, dün gebelik okulunda ,benim ayrıntılı ultrason sonucum ile ilgili ebe hemşiremiz ile konuştuk , PLASENTA ANTERİOR, YANİ PLASENTA ÖN DUVARDA DEMEK MİŞ,o_Odoktorlar bana risk olduğundan bahsetmedi şu ana kadar, hemşiremiz diyorki, bu durumda olan gebelerde bazen birden bire ani kanamalar oluşabilir miş ,:KK43: eğer başına gelicek olursa hiç vakit kaybetmeden zeynep kamil hastanesine git , bizim devlet hastanesi bile vakit kaybı olur dedi, kendisi çok iyi bir insan Allah razı olsun, şayet kanama olursa çok zor durdurulur gibime geliyor, kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum
bu durumu yaşayan var mı acaba :cry:, dünden beri şaşkınım biraz, 9 şubat a kendi doktoruma tahlillerim vs olucak randevum var, iptal de edemiyorum, çok zor randevu alabiliyorum, o geçmeden de zeynep kamil e randevu vermedi, randevum biter bitmez zeynep kamil e gidicem riskli gebelik doktoru ne diyecek bakalım
Benim raporlarimda da hep plasenta ön duvar yaziyor acik acik. Ama bir suru farkli dotora gittim bir tanesi de bu sikintili bir durum demedi. Acaba bu istanbuldaki dotorlar biraz fazla mi pimpirikli? Cok sukur kanamam falan da olmadi hic. Siz de icinizi rahat tutun.

C Chivas Regal
Canım ben de senin gibi endiseleniyordum, sağdaki az soldaki cok hareket etti. Bugün soldaki niye sessiz vs. Şimdi sağdaki böbreğime bir vuruyor hem çok aciyor hem stent yerinden çıkacak zannediyorum. Soldaki kasıklarıma vuruyor dışarı çıkmaya çalışır gibi. Onlar hareket etmeye başlayınca yürümeye başlıyorum evin içinde sakinlessinler diye.
Senin kız sana kiyamiyordur:anneadayı:

501774016d_mor_gecelik_on_acik_1.jpg

bu geceliği çok sevdim
akşam suwen e uğrucam gönlüme göre bulamazsam bunu alabilirim
sabahlığı da var ama bedeni yok sanırım

C Chivas Regal
Canım ben de senin gibi endiseleniyordum, sağdaki az soldaki cok hareket etti. Bugün soldaki niye sessiz vs. Şimdi sağdaki böbreğime bir vuruyor hem çok aciyor hem stent yerinden çıkacak zannediyorum. Soldaki kasıklarıma vuruyor dışarı çıkmaya çalışır gibi. Onlar hareket etmeye başlayınca yürümeye başlıyorum evin içinde sakinlessinler diye.
Ayy canım ya Allah kolaylık versin sana

Almayi dusunuyorum. Resim cektiriyorlar ya ona heveslendim. Esim hamileyken özel resim çektirmeye mi gidilirmis diyor :KK48:
bende çok istiyorum çekim ama nasip olur mu bilemedim , en kötü hastanede çektiririz diyor eşim bi fotoğrafçı bulurum ben o an diyor . Bizim ki son dakika golcüsü :63:

Benim karnında top koymuşum gibi bı şüphe etmedim değil hani :KK48:
ya onca kez doktorum bak bu pipisi dedi kaybolmaz herhalde :KK70:

bende çok istiyorum çekim ama nasip olur mu bilemedim , en kötü hastanede çektiririz diyor eşim bi fotoğrafçı bulurum ben o an diyor . Bizim ki son dakika golcüsü :63:

ya onca kez doktorum bak bu pipisi dedi kaybolmaz herhalde :KK70:
Seninki kaybolmaz da benimki cikartirsa bitane pipicik :bicak:

C Chivas Regal
İnşallah ondandır kıyamıyodur bi dıkıntı olmasın da :KK53:

Kızlar arkadaşımın arkadaşı yenidogum yapmış 9 ay kız demişler renkli USG dahil erkek çocuk doğurmuş :deli:

ay inanmıyorum, ama ayrıntılı da iyice bakıyorlar diyorlardı , bizimkide kız ve çok geç gösterdi bir sürü cici de aldım bak şimdi :rolleyes: neyse sağlıklı olsunlarda önemli değil

Back
X