Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
ay hemen hemen herkesin cinsiyeti belli olmuş herkese hayırlı olsun 🌸
bana da 12. haftamda kız gibi duruyor demişti bu hafta 16.haftam ve kız olduğu netleşti ☺️ aegamze aegamze ekler misin bana da 🙏🏻

ama isim bulmak ne büyük dertmiş. 12.haftadan beri isim bakıyorum içime sinen hiçbir isim bulamadım ? 🥲 sizde isim durumları nedir ??

bana da 12. haftamda kız gibi duruyor demişti bu hafta 16.haftam ve kız olduğu netleşti ☺️ aegamze aegamze ekler misin bana da 🙏🏻

ama isim bulmak ne büyük dertmiş. 12.haftadan beri isim bakıyorum içime sinen hiçbir isim bulamadım ? 🥲 sizde isim durumları nedir ??
Bende sordum ama pek katılım olmadi🤣

Bende kız olsa Gülce çok istiyordum. Şimdi erkek olduğunu öğrenince zaten hazırdı isim Nisan koyacaz. Herkes kız ismi diyor ama ben hep erkekte gördüm benim içime çok siniyor çok seviyorum bu ismi ve baska alternatif isim bulmak bile istemiyorum. 4 sene önce eşimle nişanlıyken tatilde aramızda geçen bir konuşmada netleştirdik bugüne kadar da hiç degistirmedik

kimse bulamadı mı acaba 😅 benim göksu çok hoşuma gidiyor ama eşim unisex bi isim olduğu için istemiyor onun önerdiklerinide ben beğenmiyorum çıkmaz bi döngünün içindeyiz 😅
Bende bi ara göksu gülce falan dusunmustum
Sonra bi ara selen hosuma gidiyordu
Simdi bunlari da dusunmuyorum kararsizim ama doktorum her gittigimizde ismi hazir mi diye soruyor😄

Bende kız olsa Gülce çok istiyordum. Şimdi erkek olduğunu öğrenince zaten hazırdı isim Nisan koyacaz. Herkes kız ismi diyor ama ben hep erkekte gördüm benim içime çok siniyor çok seviyorum bu ismi ve baska alternatif isim bulmak bile istemiyorum. 4 sene önce eşimle nişanlıyken tatilde aramızda geçen bir konuşmada netleştirdik bugüne kadar da hiç degistirmedik
gülce ve birce benimde çok hoşuma gidiyordu bi arkadaş o ne öyle peynir markası dedi ve soğuttu beni 🥲 2. düşünmediğimiz için birce çok hoş geliyordu bana
nisan da çok güzel ve farklı sizin içinde anlamlı olmuş 😍

2-3 ay sonra isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum o zamana kadar bulamam diye çok korkuyorum doğunca koyamaz benimki 😅
Sanki herkes bütün isimleri kullanmış gibi bana kalmamış gibi hisseidyorum.Zaten benim söylediklerimi eşim kem küm yapıyor bakalım nolcak yavrumun ismi bende merakla bekliyorum 😅

gülce ve birce benimde çok hoşuma gidiyordu bi arkadaş o ne öyle peynir markası dedi ve soğuttu beni 🥲 2. düşünmediğimiz için birce çok hoş geliyordu bana
Evet eşim de nisan doğumlu zaten çok seviyoruz o ayı hem bahar gelişi çok anlamlı 😍😍😍 birce de çok güzel bizde düşündük ama gülce benim için sevimli bir anısı var diye karar vermiştik inşallah ikinci kız olursa kısmet 🤣🤣 bana kalırsa milletin ne dediğine bakmayın bizim çocuğumuz sonuçta onlara ne oluyor hiçte peynir ismi gibi değil kusura bakmasınlar 🤭

Hic oyle peynir markasi duymadim😀
Birşah koyduk da sanki sffjksdn😄

Back
X