2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar

Bukadar ise yaradigini bilmiyordum canim .yazdigin iyi olmus 2 tane mi alsam 1 alicaktim
Ben küçüklerini hala oğlum terlediğinde katlar sırtına göğsüne sokuveririm...birini de parçalara boldüm ateşi olursa alnına koltuk altına koyuyorum...adı müslin bez olunca fiyatları fırlamış nedense

Kızlar ben 26 aralıkta detaylı ultrasona girmiştim sonuçlarda sorun yok diye kendi doktoruma 2 hafta sonra falan götürdüm geçen hafta da şeker yüklemesi yapıldı ve sonucunu götürdüm bana 1 ay sonra gel dedi yani daha 3-4 hafta var tekrar ultasonla bakılmadı bi bakması gerekmez miydi? Ayrıntılıda uzun uzun tutulduğu için mi bakmak istemedi acaba ultrasonla yoksa farkında mı değil? Bebek iyi ben iyiyim diye ben de öyle gezip duruyorum. Gitse miydim bi daha randevu alıp
Aynı durumu ben de yaşadım . Ayrıntılı usg den 1 ay sonra kendi dr uma gittim. Daha erken gerek yok zaten Ayrıntılı da inceleniyor dedi.

Ben küçüklerini hala oğlum terlediğinde katlar sırtına göğsüne sokuveririm...birini de parçalara boldüm ateşi olursa alnına koltuk altına koyuyorum...adı müslin bez olunca fiyatları fırlamış nedense

Cok iyiymis. Annem yapsaydi iyi olurdu da kadin gelmis 70 yasina :nazar::anneadayı:
En iyisimi lc den almak ucuza

2CE4DAA0-D71C-49BE-A294-A93DC5D4AD95.webp
Teyzeleri oğlumun cicileri nasıl ki :KK200::KK200: İnstagramda beğenmiştim, kaç aydır aklımdaydı dayanamadım aldım :KK52:

Oh masallah canim icin rahatkamistir:KK76:
Benimkide hareketlendi gece gece
Ya valla nasıl rahatladı hatta bi kaç tekmesi resmen yerimden oynattı yan oturup kolumu üstüne koyuyorum hoşuna gitmiyo galiba kolumu tekmeliyo hemn bnde inadına koyuyorum :KK48:

Badem yagin tuylenme yapio ddiler o yuzden biraktim zaten yeteri kadar tuyluyum :).ama hindistan cevizi ve kakao yagini beraber kullananlar memnundu sanirim denicem

Canım oğlum da badem yağı kullandım çatlamadım ama kıllandım. Hatta o zaman devlet hastanesindeki doktorum kılları görünce bi krem ismi verdi ben bunu kullandım çatlamadım dedi ama almadım son ayımdı adını hatırlamıyorum ama fiyatı 2015 te 125 gibi bişeydi ve her eczanede satilmiyordu. Tekrar oğlumun dosyasına bakarım ama görmedim.
Ben su anda bebe yağı kullanıyorum. Bazen zeytinyağı. Hindistancevizi yağı ni bende kocama söylemiştim alsın diye oda reklamlarda sac reklamında görmüş güçlendiriyor diye bana eminmisin dedi. Bende kalsın şimdilik elimdeki yağlarla idare ederim dedim.

Bu çatlaklardan kurtulmak için çözüm bulursak yazalim

ama cildin kuruysa devamlı nemlendir

Bagisikliga gore her vucut farkli algiliyor tetanozu .ilk dozda hic anlamamistim ikinci doz beni de etkiledi atesim cikti bir hafta o kolum sisti ,kizardi dokununca o bolge ates gibi yaniyordu. Bir hafta o koldan kan sulandirici vurunamadm bir hafta sonra gecti vucut mikropla savasip mucadele ettikce halsiz kaliyor bebek de yavasliyor sonra hareketleniyor korkma ama rahatlamak icin saglik ocagina git canim
Hımmm gitmedim parol içip ağrılarım dinsin diye bekliyorum :KK43:

Kızlar ben bi de tayt aldım bebişe lcw den bgün. Arkadaşım yazın çok rahat oluyor dedi üstüne tişörtle . Bu arada sobee de çok güzel tişörtler gözüküyo ben internetten sipariş etmeyi düşünüyorum . Tabi anca önümüzdeki aya bu ay fena harcama yaptım :KK53:

Eki Görüntüle 2101406 Teyzeleri oğlumun cicileri nasıl ki :KK200::KK200: İnstagramda beğenmiştim, kaç aydır aklımdaydı dayanamadım aldım :KK52:
Çok güzel sağlıkla giysin inşallah. Ne kadar canım fiyatı. Instagramdan hangi butik bakayım ben de bu tarz krem rengi bisey istiyorum. Hastane çıkışı olarak ya melek kanatlı ya da prens taçlı düşünüyorum

Ayy ne biliyim oğlumda kullanmamıştım neraktan aldım bide uygundu :emir_bebek:

Aynen canım bende meraktan aldım. Küçük geldi gozume kundak da yapılmaz ki dedim ama annem bebek de küçük olacak yapılır dedi bide ben yarim kundak yaptım oglum da yani ayaklarını çok sıkmadım kollarını sabitledim sadece yüzüne falan vurup korkup uyanmasın falan diye. O yüzden kundak yapabilirim.
Bide annem yaz sıcağında üstüne örtersin hafifçe dedi kullanılır yani dedi

Back
X