- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
- #21.441
Öyle yaparız canım sorun değil yarın lazım olur zaten çokçaCanım aynısından iki gün önce aldım bnde :)bnce bizi idare eder büyük kazım olursa da internetten sipariş veririz gider![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yaparız canım sorun değil yarın lazım olur zaten çokçaCanım aynısından iki gün önce aldım bnde :)bnce bizi idare eder büyük kazım olursa da internetten sipariş veririz gider![]()
Oh masallah canim icin rahatkamistirAy kızlar bebişim yine kıpır kıpır oldu çok mutluyumeşek sıpası annesini merak ettirdi kaç gün bu hareketliliği devam eder inşallahh
![]()
Ben küçüklerini hala oğlum terlediğinde katlar sırtına göğsüne sokuveririm...birini de parçalara boldüm ateşi olursa alnına koltuk altına koyuyorum...adı müslin bez olunca fiyatları fırlamış nedenseKizlar
Bukadar ise yaradigini bilmiyordum canim .yazdigin iyi olmus 2 tane mi alsam 1 alicaktim
Canım bir kaç gün önce benimki de öyle yaptı, aklımı aldı. İki gündür horona kalktı yine çılgın hamsiAy kızlar bebişim yine kıpır kıpır oldu çok mutluyumeşek sıpası annesini merak ettirdi kaç gün bu hareketliliği devam eder inşallahh
![]()
Arada öyle ozletiyolar annesi korkma :)Ay kızlar bebişim yine kıpır kıpır oldu çok mutluyumeşek sıpası annesini merak ettirdi kaç gün bu hareketliliği devam eder inşallahh
![]()
Aynı durumu ben de yaşadım . Ayrıntılı usg den 1 ay sonra kendi dr uma gittim. Daha erken gerek yok zaten Ayrıntılı da inceleniyor dedi.Kızlar ben 26 aralıkta detaylı ultrasona girmiştim sonuçlarda sorun yok diye kendi doktoruma 2 hafta sonra falan götürdüm geçen hafta da şeker yüklemesi yapıldı ve sonucunu götürdüm bana 1 ay sonra gel dedi yani daha 3-4 hafta var tekrar ultasonla bakılmadı bi bakması gerekmez miydi? Ayrıntılıda uzun uzun tutulduğu için mi bakmak istemedi acaba ultrasonla yoksa farkında mı değil? Bebek iyi ben iyiyim diye ben de öyle gezip duruyorum. Gitse miydim bi daha randevu alıp
Ben küçüklerini hala oğlum terlediğinde katlar sırtına göğsüne sokuveririm...birini de parçalara boldüm ateşi olursa alnına koltuk altına koyuyorum...adı müslin bez olunca fiyatları fırlamış nedense
Bukadar ise yaradigini bilmiyordum canim .yazdigin iyi olmus 2 tane mi alsam 1 alicaktim
Bayıldım çok güzellllEki Görüntüle 2101406 Teyzeleri oğlumun cicileri nasıl kiİnstagramda beğenmiştim, kaç aydır aklımdaydı dayanamadım aldım
![]()
Ayy çok teşekkür ederizBayıldım çok güzellll![]()
Ya valla nasıl rahatladı hatta bi kaç tekmesi resmen yerimden oynattı yan oturup kolumu üstüne koyuyorum hoşuna gitmiyo galiba kolumu tekmeliyo hemn bnde inadına koyuyorumOh masallah canim icin rahatkamistir
Benimkide hareketlendi gece gece
Badem yagin tuylenme yapio ddiler o yuzden biraktim zaten yeteri kadar tuyluyum :).ama hindistan cevizi ve kakao yagini beraber kullananlar memnundu sanirim denicem
Ayy çok güzel canım bnde görüyodum böyle güle güle kirletsin inşallahEki Görüntüle 2101406 Teyzeleri oğlumun cicileri nasıl kiİnstagramda beğenmiştim, kaç aydır aklımdaydı dayanamadım aldım
![]()
Hımmm gitmedim parol içip ağrılarım dinsin diye bekliyorumBagisikliga gore her vucut farkli algiliyor tetanozu .ilk dozda hic anlamamistim ikinci doz beni de etkiledi atesim cikti bir hafta o kolum sisti ,kizardi dokununca o bolge ates gibi yaniyordu. Bir hafta o koldan kan sulandirici vurunamadm bir hafta sonra gecti vucut mikropla savasip mucadele ettikce halsiz kaliyor bebek de yavasliyor sonra hareketleniyor korkma ama rahatlamak icin saglik ocagina git canim
Merak etme hepsi açılıcak benimde sayısız varZaten goguslerim taaa ergenlikte catladi ama bu kadar derin degiller.ve rengi cok acik oldu icin belli bile olmuyo ama bunlarin gececegini ve renginn acilcagini hic sanmiyorum hele bi tanesi cukut oldu resmen :)
Çok güzel sağlıkla giysin inşallah. Ne kadar canım fiyatı. Instagramdan hangi butik bakayım ben de bu tarz krem rengi bisey istiyorum. Hastane çıkışı olarak ya melek kanatlı ya da prens taçlı düşünüyorumEki Görüntüle 2101406 Teyzeleri oğlumun cicileri nasıl kiİnstagramda beğenmiştim, kaç aydır aklımdaydı dayanamadım aldım
![]()
Ben denemiştim canım malesef bende fayda etmediBadem yagin tuylenme yapio ddiler o yuzden biraktim zaten yeteri kadar tuyluyum :).ama hindistan cevizi ve kakao yagini beraber kullananlar memnundu sanirim denicem
Ayy ne biliyim oğlumda kullanmamıştım neraktan aldım bide uygundu![]()