2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bugun yine çok evhamlıyım. Sabahtan beri bas agrisi cekiyorum. Normalde migrenim vardi. Bu yasadigim migren ayagi farkindayim. Ama tansiyonum yuksek ciktigi icin acaba yine tansiyonum mu yukseldi diyorum. Allahim saglikla dogurmak nasil etsin yavrularimizi ya. Bu surekli endise hala bebegime bir sey olacak korkulari beni delirtiyor. Bu korkulari yasamakla da cok hakliyim. Cunku eksik aklim eskiden nolur cocugum olmasin diye dua ederdi. Ne kadar kafasiz ne kadar cahilmisim. Allahim her seyin hayirlisini versin, cahil zamanlarimda ettigim sacma sapan dualarimla sınamasın beni.
Canım öncelikle geçmiş olsun..senin mesajlarınà bakıyorum da sen baya evhamlisin.sonuçta rabbim ne yazmışsà onu yaşicaz.bence bu kadar panik olma bu güzel günlerin tadını cikar

Kızlar ya bide şu bakım çantası işini napcaz.. bı kaç model baktım ama weego diye bi model var h.b ve bı çok sitede.. alan varmı..yada başka tavsiye edecek olan..coştum yine..kafamda deli sorular..

Kızlar idrar enfeksiyonu için amoklavin 1000 mg verdi dr :KK43:
Hemoroid olmuşum rahatlatmak için bir krem verdi geçeceğini sanmam popomun üstüne oturamıyorum
Ya benim kafam inanılmaz bozuk :kızgın:
Canım bende de var hemoroid,şu an yok çok şükür ama bı ara felaketti.. çoban çantası ve kısa Mahmut otu kaynatip icmistim iyi gelmişti ama şimdi yapamazsın..hamileyken tehlikeli olur..kantaron yağı sürmeyi dene istersen..Allah şifa versin..ağladığımi bilirim o acidan..

Canım bende de var hemoroid,şu an yok çok şükür ama bı ara felaketti.. çoban çantası ve kısa Mahmut otu kaynatip icmistim iyi gelmişti ama şimdi yapamazsın..hamileyken tehlikeli olur..kantaron yağı sürmeyi dene istersen..Allah şifa versin..ağladığımi bilirim o acidan..
Hadi yaa.. tamamen geçmesinin yolu yokmu bunun :( çoban çantasını duydum ama dediğin gibi ancak çocuktan sonra içerim.inş doğumda artmaz

Dışarı çıkan şişlik var ama ben onu nasıl ittireyim patlayıp kanamazmı ya hiç başıma gelmedi çok acemiyim dr fitil verdi sanki çok çok hafif şişliği azalmış gibi belki bana öyle gelmiştir.oturma banyosu deneyeyim dedim ama nasıl yapsam bilmiyorum
Patlayabilcek bisey degil canim o. Ama fitil kullaniyosaniz yeterli gelir heralde. Ben doktora sormadim. Bana da baska biri soyledi zeytinyaginin faydasi oldu. Ozellikle aksam yatmadan koydum sabaha kadar durdu. Oturma banyosu hic bilmiyorum nasil yapiliyo

Kızlar coraspin bırakan lar olmuş kafam karıştı özeldeki doktor 26 da bırakcaz dedi amaa devletteki doğuma 10 gün kala dedi Ogün petintologda devam dedi ama benim korkum şu Allah göstermesin ama acil bişeyim olsa napıcaklar peki durumum malum... Hazırlıklı olun diyen onlardı ama bu ilaçlar alındığında ameliyat olunmuyor biliyorum akrabanın başına geldi rabbim sana emanetiz ne yapsak bilemiyoruz ki ne derlerse o yöne gidiyoruz
Canım telaş yapma bende hem coraspirin hemde kan sulandırıcı iğneye devam ediyorum..doktorum doğuma kadar dedi..

Aynen arka kısımda altta fermuarli kısımdan en alttaki eşyaya bile çanta dağılmadan ulaşabiliyorsun. Güle güle kullanalım inşallah. Ben de gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Sen hangi siteden aldin canım
Canım senin aldığın çanta benim beğendiğim çanta sanırım..weego mu h.b. dada gördüm..çok beğendim..memnun musunuz ..

Kizlar nette mustela catlak kremine baktim .
Fiyat 50 tl 120 ml.
Eczanede ayni ml.115 tl .
Bilginiz varmi nedir bu fark.
Netteki yerde gayet guvenilir ama sastim kaldim
Canım o fiyat farkını bende farketmistim ve bazi eczanelerle görüştüm. Tarihi yaklaşmış yada geçmiş,ellerinde kalan ürünleri o fiyatlara satıyorlar dedi hepside. Sorduğum yerlerde mustela krem satilmiyordu bu arada. Kendileri satmak için oyle soylemiş olamazlar yani. Site ne kadar güvenilir olsada aklında olsun bence.

Bugun yine çok evhamlıyım. Sabahtan beri bas agrisi cekiyorum. Normalde migrenim vardi. Bu yasadigim migren ayagi farkindayim. Ama tansiyonum yuksek ciktigi icin acaba yine tansiyonum mu yukseldi diyorum. Allahim saglikla dogurmak nasil etsin yavrularimizi ya. Bu surekli endise hala bebegime bir sey olacak korkulari beni delirtiyor. Bu korkulari yasamakla da cok hakliyim. Cunku eksik aklim eskiden nolur cocugum olmasin diye dua ederdi. Ne kadar kafasiz ne kadar cahilmisim. Allahim her seyin hayirlisini versin, cahil zamanlarimda ettigim sacma sapan dualarimla sınamasın beni.
Amin canim.cok kafana takmamaya calis.tovbede ediyormusdun zaten .Allah a birakmaya calis bebegide..
Cahillik bazen yanlis dualar edebiliyoruz

Oo moral verip destek olacağına köstek olmuş iyice. Yok iyi benim ebem. Bilgi verdi bugün, yine bilgi vermek için çağırdı. Ilk bebeğim benim o yüzden çağırdığında gidiyorum canım. Senin ikinci çocuk olduğu için tecrübelisin, biliyorsundur. Ben hiçbir şey bilmiyorum.
Decavit veriyor bir de onu kullanıyorum.
İyi ne güzel git tabi haklısın :) gitmek gerek ah ah bu hamileliğimde söylese bilirim cevabını vermeyi :)

Bende siz söyleyince baktım da haftaya izlemim var birde 16/4 de oda 35 hafta oluyormuş
Bana bir yıl sonra gel dedi aşı içim başka da bişey demedi :)))
Ağzından bal damlıyor içine su serptin Moralim tavan yaptı sayende deseydin.:p
İlk hamilelik işte cevabını bile verememiştim ağlayacaktım Nerdeyse. Şimdi olsa neler söylerim :-) utanmasa kocanla aynı havayı soluma diyecekti

Canım öncelikle geçmiş olsun..senin mesajlarınà bakıyorum da sen baya evhamlisin.sonuçta rabbim ne yazmışsà onu yaşicaz.bence bu kadar panik olma bu güzel günlerin tadını cikar
Hem de nasil evhamliyim. Dışıma hic yansitmamaya calisiyorum ama gun yaklastikca korku, panik ve bilinmezlik beni cok zorluyor. 7 aydir bebeğimden baska hicbir sey dusunemiyorum. Bazen aklimdan cikartiyim diyorum. Sonucta her sey allahtan, bebeklerimiz allaha emanet. Ama yapamiyorum malesef. Birine akil verecek olursam benden sakini, olumlusu yoktur. Ama is kendime geldi mi durum tam tersi.
Amin canim.cok kafana takmamaya calis.tovbede ediyormusdun zaten .Allah a birakmaya calis bebegide..
Cahillik bazen yanlis dualar edebiliyoruz
Hem de ne yanlis ya. Resmen bazen kendimden utaniyorum. Tovbe ediyorum. Ve artik ettigim her dua da her istek de once hayirlisi diyorum. Cok istedigim bir sey olsa bile hayirli olmayacaksa benim icin yasatmasin rabbim. Bebeklerimiz allaha emanet, farkindayim. Ancak bunu kendime anlatamiyorum. Bir basim agridiginda bile kendi mi sucluyorum, panikleyip korkuyorum.

2 oğlumda aynen öyle oldu yaptık ve doğuma gittim ama ozaman daha cahildik gerçekten .. Şimdi eşim üstüme daha çok titrer ilgi gösterir . Mesela ilk bebekle 2. Bebeğe ilgilenmesi de aynı değildi şimdi .. Gitgide onlarda değişiyor .. Erkekler yaşaya yaşaya tecrübe ediyor malesef ... Allah başımızdan eksik etmesin ama onlarıda büyütüyoruz resmen.
Aslında yolunda giden bir hamilelikse doktorlar da bunu tavsiye ediyor. Cahillik değil. Riskli hamileliklerde yasaklanıyor. Tam tersine birliktelik normal doğumu kolaylaştırıcı etkiye sahip.

Beni önümüzdeki hafta çağırdı ne kontrolü yapıyor
Hiçbirşey yaptıkları Yok aslında. Kan yada idrar yapıyorlar. Kan testini başka yerde yaptırmıştım ben. Tansiyon kilo ölçümü o kadar.

bunu bende gordum bide 2 li yazan var onun fiyati daha pahali dedigin gibi aceba tek mi ki
Can'ım bunda 2 li yazmıyor ama onun gibi 6 parça görünüyor aynı. Açıklaması da Yok. Gelince göreceğiz bakalım.

2017 Analık Emzirme Pijama Hemşirelik Pijama Set Uzun Kollu Gevşek Hamile Kadınlar Pamuk B0228
http://s.aliexpress.com/JvMbaMVz?fromSns=Bağlantıyı kopyala
(from AliExpress Android)

Kızlar çok güzel gözüküyor altında da paketler var 3 takım ve 4 takım olarak. Kumaşından emin olsam bayildim pijama takimina

toist toist benim ilk gebeligimde göğüs uçlarım resmen kanadı çok acı çektim, ağlayarak bebeğini emzirdim. 2 ay kadar iyileşmedi ve her şeyi denedim nerdeyse. Şimdi aklımda kantaron yağı var onu alicam mutlaka, bir de göğüs kalkanından bahsetmiştin sen. Onunla emzirdin mi yoksa emzirmedigin zamanlarda yara olmasın diye mi kullandın? Hangi marka resim ekler misin. Mutlaka almam lazım öyle bişey. Çünkü göğüs pedi göğüs ucuma yapisiyordu ve o ağrı berbat bişeydi. aynı acıları düşündükçe vücudum ürperiyor :KK43:
Bu agrı yara neden oluyo acaba tamamen vucudun ürettiği bişey mi yani önüne gecilebilir biley mi genetik mi.

ıslak mendil lohusa pedi ve göğüs ucu kremini sipariş verdim ped ve krem geldi böylelikle listeden üç kalem daha silinmiş oldu biberon emzik emzik kabı ve beşiğimiz kaldı eksik olarak beşiği nisan başında yada mart sonunda almayı düşünüyorum şu biberon olayını çözmem lazım aventmi dr brownmu karar veremedim bide ne kadarlık almam lazım
Ben dün 60 ml avent 120 cam avent ve smotie diye bi emziğini aldım kauçuk. Nedense avrnte karsı bi sempatim var. Cevremdeki arkadaslarım cok kullanıyodu

Kızlar babymall de tüm oyuncaklarda % 30 indirim var bende tiny love oyun halısı aldım. 300 den 210 a düşüyo. E bebekte 215 ti bura biraz daha ucuz baya oyuncak var. Bu gögüs ucu cıkartmak için ben aventin elektrikli tekli pompasını aldım. Etkisi olur mu bilemem tabi kendimce oyle düşündüm. Bir de az once karnımı actım oglanın hareketine bakayım diye sok oldum karnımda kocaman bir beyaz çizgi bacagıma dogru,dik yani. Catladım sandım sonra kendiliğinden kayboldu.

Ayrıca söyleyeyim diyorum sürekli unutuyorum bebek için pişik kremi sudocrem diye bi krem var gercekten cok etkili o da e bebekte ucuz ve indirime girecek. Bir de gecenlerde bi arkadas tansiyondan bahsetmişti. HAMİLELİKTE TANSİYON COOOOOOOOKKKKKK ÖNEMLİ doktorum 1 hafta once anlattı allah korusun bir gecede bebegı kaybedebiliyormussun. Ki doguma 10 gün kala kaybeden tanıdıgım var.allahım kimseye yasatmasın. Lütfen cok ama cok DİKKAT edin. Direk bebek plesentadan ayrılıyomus

Back
X