2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar dağıtmak için vosvos araba sipariş etmiştim geldi. Üstüne isim yazılı kağıtları da geldi ama daha yapıştırılacak duruyor. 50 bundan 50 de başka değişik bişey bulursam yeter sanırım 100 tane

Eklentiler

• IMG-20180216-WA0013.webp
    IMG-20180216-WA0013.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 79
Canım sudocrem 400gr e-bebekte 69 lira. Akakçe'de arattım 400 gr 49 lira, ücretsiz kargo. Ben genelde birşey alacağım zaman önce akakçe'den aratıyorum.

Mustela bakım seti, ayriyeten mustela köpük şampuanı, babyjem tırnak bakım çantası ve küvet setini falan hep burdan aratıp aldım.

Jokerde unibaby 30lu yenidoğan pamuk mendil 148 lira idi, arattım yine en uygun joker çıkınca jokerden almıştım.
Ayyy helal olsun yaa ben hiç böyle arastirma yapamıyorum.

Kızlar merhabalar. Hayırlı haftasonları. Dün kontrolüm vardı 1320 gr ve 38 cm olmuş minik kızım :dua::anneadayı::nazar: yalnız doktor plasenta ön duvar dedi. Ne demek hocam bi sıkıntı var mı dedim, yok hayır sıkıntı olsa söylerim tabiiki dedi. Tahlillerim falan da iyi ama ben internete plasenta ön duvar yazınca genelde hep kanama, rahim ağzı kısalığı, sezeryan, erken doğum falan gördüm... Bi fikri olan var mı aceba:110:? Normal doğum istiyorım nasipse ama internet kafamı karıştırdı:eek:o_O
benim de plesantam önde, dr sıkıntı yok şimdilik dedi. ben de problem yaşamadığım için sorun etmedim. internete bi baktım için karardı, baktım kafaya takıcsm kapttım dra güvenmeyi tercih ettim

Bence durduk yere bu düşüncelere kapılmıyoruz Can'ım. Duygusallık hormonlardan evet. Ama kendi adıma konuşmam gerekirse eşim fazlasıyla ilgisiz duygusuz. Normalde de çok düşünceli ilgili biri değildi Zaten. Ama son birkaç aydır Aramızda buzdağı var resmen. Ben de Zaten ağlama modundayım her an.
Erkekler hamileliğin ilerlemesi ile beraber kendi kabuklarına çekiliyorlar. Bu yüzden birçok eş hamilelik döneminde kopuyor Zaten birbirinden.
[QUO
Bence durduk yere bu düşüncelere kapılmıyoruz Can'ım. Duygusallık hormonlardan evet. Ama kendi adıma konuşmam gerekirse eşim fazlasıyla ilgisiz duygusuz. Normalde de çok düşünceli ilgili biri değildi Zaten. Ama son birkaç aydır Aramızda buzdağı var resmen. Ben de Zaten ağlama modundayım her an.
Erkekler hamileliğin ilerlemesi ile beraber kendi kabuklarına çekiliyorlar. Bu yüzden birçok eş hamilelik döneminde kopuyor Zaten birbirinden.
Ohoo hem de ne ağlamak...annem de e kocan böyle kızım fazla bişey bekleme...ya kocamdan nasıl beklemeyim sokaktan adam mı çevirip anlatayım derdimi sıkıntımı...böyleyse bile hamilelik döneminde kendini aşabilir çaba gösterebilir hiçbir şey yapamıyorsa rol yapsın...
Umarım geçici bir durumdur..

Ayyy helal olsun yaa ben hiç böyle arastirma yapamıyorum.

Canım benim inan ben de öyle didik didik araştırmaya girmiyorum. Üşengeçlikten akakçenin sayfasına bile girmiyorum almak istediğim ürünün adının yanına akakçe yazıp google da aratıyorum sadece sağolsun o sitede direkt kargo dahil en ucuz olmak üzere sıralıyor zaten. Kolaylık valla.

Allahım yarabbim biz nasıl bir dünyaya çocuk getiriyoruz. Bi yanda öz baba 4,5 yaşındaki kızına defalarca tecavüz ediyor. Diğer yanda bir düğünde sapığın teki düğün evinde uyuması için bırakılan 3yasindaki çocuğa tecavüz ederken yakalanıyor. Aĺlah hepimizin evlatlarımızın yardımcısı olsun bu devirde çocuk yetiştirmek onu korumak kollamak gerçekten çok zor. Aklımızın ucundan geçmicek, yook artık bu kadar da olmaz diyeceğimiz ne varsa birileri yaşıyor birileri yaşatıyor. Lanet olsun.

hayırlıı günler kızlar bende gebelik şekeri çıktı sürekli ölçüyorum diyet ve insulin başladı doktor benim durmumda olan varmı

Ellerimin şişmesinden ve halsizliğimden dolayı acile geldim tansiyonuma baktırdım 12/7 çıktı normal dediler kendim idrar tahlilide istedim proteine bakıldın diye enfeksiyonda vardır kesin başımın belası normalde düşük tansiyonluyum ama böyle çıktı bakalım ne çıkcak tahlilim dua edin lütfen

Ellerimin şişmesinden ve halsizliğimden dolayı acile geldim tansiyonuma baktırdım 12/7 çıktı normal dediler kendim idrar tahlilide istedim proteine bakıldın diye enfeksiyonda vardır kesin başımın belası normalde düşük tansiyonluyum ama böyle çıktı bakalım ne çıkcak tahlilim dua edin lütfen
Geçmiş olsun Can'ım. İnş enfeksiyon çıkmaz. Sebamedin vajinal temizlik jeli varmış. Aile hekimi söyledi dün. O baya iyi geliyormuş. Sen de kullan istersen. Az da olsa etkisinin olması iyi bişey olur.

Kızlar merhabalar. Hayırlı haftasonları. Dün kontrolüm vardı 1320 gr ve 38 cm olmuş minik kızım :dua::anneadayı::nazar: yalnız doktor plasenta ön duvar dedi. Ne demek hocam bi sıkıntı var mı dedim, yok hayır sıkıntı olsa söylerim tabiiki dedi. Tahlillerim falan da iyi ama ben internete plasenta ön duvar yazınca genelde hep kanama, rahim ağzı kısalığı, sezeryan, erken doğum falan gördüm... Bi fikri olan var mı aceba:110:? Normal doğum istiyorım nasipse ama internet kafamı karıştırdı:eek:o_O
Benimkinde önduvarda. Bir sıkıntı yasamadim. Doktorda olumsuz bir durumdan hic bahsetmedi. İnternete hic bakma.

Geçmiş olsun Can'ım. İnş enfeksiyon çıkmaz. Sebamedin vajinal temizlik jeli varmış. Aile hekimi söyledi dün. O baya iyi geliyormuş. Sen de kullan istersen. Az da olsa etkisinin olması iyi bişey olur.
Canım çıktı tahlilim çok şükür protein negatif biraz enfeksiyon var ama gebelikte normal tek kullanımlık saşe yazılanilir ama drun yazarsa daha iyi olur dedi bir
Önceki tahlilimde bol lokosit çıkmıştı dedim bu o kadar değil dedi rahatladım biraz çok şükür

Kızlar dağıtmak için vosvos araba sipariş etmiştim geldi. Üstüne isim yazılı kağıtları da geldi ama daha yapıştırılacak duruyor. 50 bundan 50 de başka değişik bişey bulursam yeter sanırım 100 tane
Cok guzelmissss...Bende bundan dusunmustum,nerden aldın kaça aldın boyle süslü haliyle mi geliyor..

hayırlıı günler kızlar bende gebelik şekeri çıktı sürekli ölçüyorum diyet ve insulin başladı doktor benim durmumda olan varmı
Kaç çıkıyor ki insulin başlandı...75lik yuklemede açlık 85 1.saat 230 2.saat 150 çıktı kendim dikkat ediyorum ve yürüyüş yapıyorum...açlık tokluk ölçüyorum açlık 85 tokluk 96 falan çıkıyor genelde

Back
X