2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim güldüm halinize bizde ise rolleri değiştir ben ona sayiyorum bahaneleri.
Arkadaşımın libidosu hamilelikte tavan yapmıştı. Bana durmadan akla cinsellik var erkekleri çok iyi anlıyorum dalan demişti. Bende ise hiç öyle bir durum yok keşke azıcık ucundan olsa da tarihimi sevindirsem. Çünkü isteksiz oldugumda işler daha çok karışıyor.
Benimkinin bir de küsmesi var bahane felan uydurursam küsüyor beş karış suratla geziyor:63:, aslında kan uyuşmazlığımızdan dolayı doktor da çok sıcak bakmıyor ilişkiye ama:duduk:, gelde bunu adama anlat:bicak:, ben de hafta da bir sınırlaması getirdim, bir gün belirledik adam o günü iple çekiyor :KK4:, bazen yetmiyor diye söyleniyor ama yapacak birşey yok:tokat:, biraz ben esnek davranıyorsam o da sıkacak dişini yetinecek, daha ne yapim :KK34:, doktora kalsa daha seyrek olsa daha iyiymiş ama adam durdurmuyor ki :oops:

Canım bende okudum onu ama emzirme sonrası gibi anladım bi soralım bakalım ayrıntılı
hımmm evet emzirdikten sonra demiş hakkaten okudum şimdi tekrardan,mantıklı değil ozaman,önce olursa mantıklı ama çocuk emiyorkende o orda durmaz zaten incecik birşey öyle de bir durum var.engüzeli yara olduysa takacan silikon ucu öyle emzireceksin böylece tükürükle teması kestiğinden yara iyileşmesi daha çabuk olacak.. kalkan da işte daha sert yapıda ya kıyafetlere sürtünme konusunda daha efektif bir koruma sağlar ama bence çok ta gerekli değil,evdesin zaten ilk dönemlerde kıyafet giymesen de olur üstüne nolcak ahahah ;)

Kızlar günaydın, dün kontrolüm vardı. Bizim bebiş 4 5 gün önde bir önceki ultrasonda da önde çıkmıştı o zaman suyu biraz üst sınırdaydı. Şeker yüklemem de normal çıkmıştı. Şuan suyu normale dönmüş doktorum bir sıkıntı yok azcık iri bir bebek olur dedi. 1500 gr olmuş 38 cm dedi. Yüzünü göstermedi bu sefer sıpa dürttük falan ama elini çekmedi yüzünden bir türlü. Zaten ultrasonda bile kıpır kıpır durmadı zor ölçtü doktor. İnşallah hepimizin bebişleri iyidir.
Yani ben anlamıyorum bu doktolara göre kaç kilo doğan çocuk iri bebek oluyor . Ben bi 3.5 kg doğmasını isterim şahsen. Aramızda üç gün var iki gün önce gittiğimde 1650 gramdı doktorum hiç fazla demedi hatta maşallah diyor kadın gayet iyi diyor boyunuda fl yi çarpınca 41 cm buldum ben . Geöen ay ki kontrolümde bi hafta önde gözükmüştü kilosu ölçüleri fakan ama bu ay öyle demedi

Canim benim50 lik yüklemede 164 cıktı 100lukte sınırı 10 birim geçti 191 ama gecmeyenlerde var. Korkma bende çok korktum acaba stres mi etkiledi diyorum. Sonuçta tüketiyoruz bu kadar şekeri. Eğer şeker çıkarsa da ilaçtan önce diyet yürüyüş veriliyor. Sağlıklı yiyip yürüyüş sayesinde rahat doğum yapacağız. Yanında da açlık tokluk bakıcaz o kadar. Hem hamilelikte fazla kiloda almayacağız. Bünyemiz az yemeye ve karbonhidrat şekerden uzak durmaya alıştığı icin daha çabuk kilo vereceğiz. :KK66: ben kendimi böyle motive ediyorum.
bu forum bizlere moral vermek rahatlatmak icin cok iyi oluyor.
ben zaten simdiden 8 kilo aldim. ama zayif hamile kaldigim icin doktorum pek takilmiyor kilo alimima ama dedigin gibi ben de artik kontrollu beslenmek istiyorum. cunku karbonhidrat agirlikli beslendigimin farkindayim belki sekerimizin yuksek olmasi daha saglikli beslenmek icin bir bahene olur bizlere. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, bebeklerimize saglikla kavusmak nasip olsun insallah

Kızlar bi konuda danışmak istiyorum bizim haftalarda uçak yolculuğu yapan varmı nette okuduğum kadarıyla uçağa binebilir raporu almalıymışım sizden sorun yaşayan oldumu.? bu arada yurt içinde yolculuğum

Yani ben anlamıyorum bu doktolara göre kaç kilo doğan çocuk iri bebek oluyor . Ben bi 3.5 kg doğmasını isterim şahsen. Aramızda üç gün var iki gün önce gittiğimde 1650 gramdı doktorum hiç fazla demedi hatta maşallah diyor kadın gayet iyi diyor boyunuda fl yi çarpınca 41 cm buldum ben . Geöen ay ki kontrolümde bi hafta önde gözükmüştü kilosu ölçüleri fakan ama bu ay öyle demedi

Valla hiç bilmiyorum canım makineye göre mi değişiyor hiç anlamadım. Zaten ortalama alıyor cihazlar tam kilosunu bilemeyiz diyor doktor. Artık ilerleryen dönemlerde anlayacağız bakalım bebişlerimiz ne kadar doğacak. Şuanda her doktorun değerlendirmesi farklı.

Kızlar bi konuda danışmak istiyorum bizim haftalarda uçak yolculuğu yapan varmı nette okuduğum kadarıyla uçağa binebilir raporu almalıymışım sizden sorun yaşayan oldumu.? bu arada yurt içinde yolculuğum

Canım doktorundan rapor alıyorsun 7 aylık olduğumuz için ve eşinin izni olduğuna dair yazı istiyor uçak şirketleri. Doktoruna söyle o rapor verir zaten. Hangi şirketle gideceksen ara sor detaylı bilgilendirme yapıyorlar.

Günaydın kızlar kontrolüm vardı iyiydi çok şükür bebeğim 1560gr olmuş 38-39 cm boyumuz 1 hafta önden gidiyoruz iki haftaydı drum meyveyi azaltmamı istemişti o zaman ben hergün muz tahin pekmez yiyordum sanırım onunda etkisi oldu bebek hareketlerini ve kasılmayı sordum aradaki fark nedir diye kasılma ritmik olur dedi karnın sertleşir gevşer ve bu belli zaman aralıklarıyla gerçekleşir dedi bebek hareketleri ise içten dalgalanma şeklinde hissedilir dedi ve bu düzensiz olurmuş örneğin sabah bir kere akşam iki kere hissetmen anlam ifade etmez dedi iki hafta sonra cuma günü kontrole gitcem 32. Hafta rapor alcam çalışamaz vercek o zaman gittiğimde nstye de gircem bizden haberler böyle.

bu forum bizlere moral vermek rahatlatmak icin cok iyi oluyor.
ben zaten simdiden 8 kilo aldim. ama zayif hamile kaldigim icin doktorum pek takilmiyor kilo alimima ama dedigin gibi ben de artik kontrollu beslenmek istiyorum. cunku karbonhidrat agirlikli beslendigimin farkindayim belki sekerimizin yuksek olmasi daha saglikli beslenmek icin bir bahene olur bizlere. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, bebeklerimize saglikla kavusmak nasip olsun insallah

İYi de 8 kilo fazla degil ki canim. Ortalamaya vurursan hemen hemen aylik 1 kilo almis sayilirsin bence gayet iyi.

Onlar daha olayın farkında değilde ondan :KK70: benimki de abartma istersen diyip duruyor. Sen ne anlarsın analık diyorum gülüyor :)
Benimkide bazen kiskaniyorum seni dedi.
2300 civarı bir şey normalde, 2 hafta falan önce yine kraft ta indirim vardı ben de o zaman 1655 e aldım canım.
Dimi ewet dahada asagi inmedi ama .
Az önce sağlık ocağında kan verdim bide dedim tartinayim eğer doğruysa ordaki tartı 1 ayda 4 kilo almışım soktayim 74 olmuşum :oha::skandal:
Tarti yanlistir kesin
Genelde yanlis oluyor

Günaydın kızlar kontrolüm vardı iyiydi çok şükür bebeğim 1560gr olmuş 38-39 cm boyumuz 1 hafta önden gidiyoruz iki haftaydı drum meyveyi azaltmamı istemişti o zaman ben hergün muz tahin pekmez yiyordum sanırım onunda etkisi oldu bebek hareketlerini ve kasılmayı sordum aradaki fark nedir diye kasılma ritmik olur dedi karnın sertleşir gevşer ve bu belli zaman aralıklarıyla gerçekleşir dedi bebek hareketleri ise içten dalgalanma şeklinde hissedilir dedi ve bu düzensiz olurmuş örneğin sabah bir kere akşam iki kere hissetmen anlam ifade etmez dedi iki hafta sonra cuma günü kontrole gitcem 32. Hafta rapor alcam çalışamaz vercek o zaman gittiğimde nstye de gircem bizden haberler böyle.
Masallah canim az ksldi 32.haftaya ins artik

Kızlar çok sıkışmış bir şekilde lavaboya koşuyorum, üç dört damla ancak idrar yapıyorum. Dışarı çıkacağımda lavaboya girip çıkıyorum, 5 dk sonra sanki 3 saattir lavaboya gitmemişim gibi tekrar sıkışıyorum. Dışarıda lavabo kullanmaktan hiç hoşlanmam. Bebek mesaneye baskı yapar yazıyor internette, bu kadar çok mu yapıyor, var mı aynı durumda olan?
Bende aynı durumdayım bol bol su içmeye çalışıyorum, Anadolu yakasında oturuyorum, işyerim avrupa yakasında. İşten çıkmadan lavaboya gitsemde, normalde market alışverişi yapıp eve giderim ama artık uğrayamıyorum.Arabayı parkedip koşarak tuvalete koşuyorum :KK45:

Bir de alakasız olacak ama lohusa terlik ve tacı için ne düşünüyorsunuz? Benim oğlum olacak ama mavi taç bana yakışmaz, kırmızı takayım diyordum geceliğimin rengi yavru ağzı.. Yine kafamda deli sorular, o kadar çok yapılacak ayrıntılı işler var ki, kapı süsüymüş, terlikmiş, hediyelikmiş:işsiz: bu unutkanlıkla hangisi halledilecek nasıl yetişecek bilmiyorum :110:
Bende bu haftadırki bakıyorum. Beyaz dantelli sabahlıklı pijama takımı alayım birde gecelik diyorum.İlkinde hep gecelik giymiştim.Lohusa tacı da beyaz orkideli , mavi çiçekli olanları var birde daha küçük metalik taşlı olanlar var bilemedim valla . Kapı süsü keçeden yapacam diyorum ama kapısüsü takı yastığı hastane süsleri set olanlarıda var bakıyorum hep.

Eki Görüntüle 2114207 Kızlar ana kucağına bi karar veremedim. Şuan fisher price indirimde kullananlar da memnun. Fakat tam yatma pozisyonuna gelmemesi beni düşündürüyor. Şu işe bi karar veremedim gitti
Oğlanın basit bir anakucağı vardı yatış pozisyonu ayarlanıyordu, tamda yatıyordu ama büyük çocuklar sağolsun kırdılar buna yenisini almam gerekiyor.

sivilce problemi vardı bende.mutlaka bi tane olurdu yüzümde.ayva çekirdeğini kullanmaya basladigimdan beri çıkmıyor ve yüzü pürüzleştiriyor
Benim son 1 aydır yüzüm çok sivilcelendi nedense

Ben de tam yatsin istiyorm iki besik almamak icin tiny love begendim 500 tl. Jokerde 400 e dusmus. Icine ince bir yatak yapicam ozelliklerini begendm ama ici cok ince oyle yatamaz cani yanar bebegin.
Evet ben de ebebekte gördüm tiny love u ama dedigin gibi yatak kısmı çok ince. Bir de açıkçası 4-5 ay kullanılacak bir ürüne 400 çok sanki. 150-200 arası birşey bakıyorum ben de

Bende bu haftadırki bakıyorum. Beyaz dantelli sabahlıklı pijama takımı alayım birde gecelik diyorum.İlkinde hep gecelik giymiştim.Lohusa tacı da beyaz orkideli , mavi çiçekli olanları var birde daha küçük metalik taşlı olanlar var bilemedim valla . Kapı süsü keçeden yapacam diyorum ama kapısüsü takı yastığı hastane süsleri set olanlarıda var bakıyorum hep.

Oğlanın basit bir anakucağı vardı yatış pozisyonu ayarlanıyordu, tamda yatıyordu ama büyük çocuklar sağolsun kırdılar buna yenisini almam gerekiyor.

Benim son 1 aydır yüzüm çok sivilcelendi nedense
Aynen benim de oğluma hediye gelmişti basit bir anakucagiydi ama tam yattığı için çok işimi görmüştü. Arkadaşa verdim kızına kullandı ama geri gelmedi. Yıprandı falan dedi. O yüzden yenisini almam lazım. Tam yatması Önemli çünkü gündüz uykusunda kısa uykularda iyi oluyor

Canim seninde mi yuksek cikti. ben 50mg yaptirmistim dun sonucu ogrendim ki şok olduk 135'i asmamasi gereken deger bende 166 cikmis. cumartesi gunu de 100mg'lik testi yaptiricam ama biraz da korkuyorum. 50mg da sekerim bu kadar yukseldiyse 100mg cok daha fazla yukselecek bu bebege zarar verir mi diye cok korkuyorum
Canım korkma bence.şekerin varsa bunu öğrenip bir an önce tedbir alırsın.bilmeden yiyip şekerinin yükselmesi daha kötü.

Back
X