- 23 Ekim 2024
- 3.231
- 4.975
- 48
- Konu Sahibi annabelica
- #17.301
Kalın erkek ensesi fotosu bekliyoruz aşkoBen de pazartesi gideceğim kzuum ya benim de bayağı zaman geçti en son 14+6 da gitmiştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalın erkek ensesi fotosu bekliyoruz aşkoBen de pazartesi gideceğim kzuum ya benim de bayağı zaman geçti en son 14+6 da gitmiştim
Yarın bu gizem çözülüyor deseneBenimde yarın randevum var 5 haftadır görmedik bebegi en son 13 haftada gidildi![]()
Onlardan biri de benimAy şu ayak altı yanma olayı bir tek bende var sanıyorum![]()
verdi bir aydır kullanıyorum da pek işe yaramadı inşallah bir sorun yaşamayızAşkım kansızlık için vitamin falan vermedimi, ay Allah korusun mutlaka dikkat et canım, ne derse kullan. Üzülmen çok normal birde bizde ekstra bu durumlar tüp bebek olunca
Ay kızımız oluyor bir tane dahagel öpem
![]()
Hahahaha deme kız öyle yüzünü göstersin artık eşek sıpamKalın erkek ensesi fotosu bekliyoruz aşko![]()
Ay kızlar hepinizin maşallahı var tatlış annelerO zaman zayıf hamile kaldın canım senin bu kilona kilolu diyorsa yani ne bilim bacakların filan maaşallah incecik görünüyorbir de bana bak kollar bile güreşçi gibi
![]()
20 sinden sonra daha fena olcakmışız izmirdeAyaklarımı klımaya dayıyorum sureklı ayak altı cok ateslı. Bide izmir yanıyoruz![]()
Duvarlara dayıyorum ama duvarlarda hamiş gibi yanıyorAkşam buz bağlayacam ayak altıma![]()
meleklerimiz şefaatci olucak bizlereRabbim bir daha yaşatmasın canım .Benim de iki tane meleğim var .Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin .ben inanıyorum bu sefer sağlıkla alacağız kucağımıza Rabbimin izniyle
Ahaaa rüyamdaki cezeryeeee kırmızılıSize bir adet 20+2 göbeği gosteriyim pijamalarima bakmayın hastayım yatıyorum![]()
Çok rahatlatıyor burası çok haklısın umarım seninde ağrıların sonlanır veya netlik bulur kafandaki karışıklık son bulur güzel doğumlar nasip olur hepimizeCanim çok teşekkür ederim yaagercekten birbirimizin derdini paylaşıyoruz burada. Burasi iyiki var
Ilk suphe enfeksiyon olabilir diyorlar sonra bebis büyümesi diyorlsr zaten evet canim.
Galiba büyüme kaynakli oluyor diye düşünüyorum bende artik çünkü iç karnim da oyle batar gibi agriyor kasikalra dogru degilde saga sola gobek deliginin cevresine dogru falan.
Bende kışlık çorapları kaldıramadım ayaklarım üşüyor erkek annesiyim ondan mı bilmiyorum ben ona bağladım kışın giymediğim çorabı şimdi giyiyorumAyaklarımı klımaya dayıyorum sureklı ayak altı cok ateslı. Bide izmir yanıyoruz![]()
Canım galiba doktorlar onu görüyorlar zaten bakınca. Kısa gibi görürlerse hususi ölçüyorlar.Bu rahim ağzı uzunluğuna illa bakılıyor mu kızlar, bakılıyorsa da kaçınca haftalarda ve illa vajinal mi oluyo? Bugün randevum var stres oldum![]()
Kızzzzzz nasıl üşür nasılllllll sen erkek annesiysen ben neyim yaaaBende kışlık çorapları kaldıramadım ayaklarım üşüyor erkek annesiyim ondan mı bilmiyorum ben ona bağladım kışın gitmediğim çorabı şimdi giyiyorumyanmasındansa üşümesi daha iyi ya Allah kolaylık versin size
![]()
Cano doktor normalde bakıyordur illa ki sorun olmayınca söylemiyorlar, ben de buradan öğrenip sormuştm kontrolde gösterdi hatta bana sorun yok bak bu uzunluğu falan diye. Merak etme yanii onlar aslında bakmaları gereken herşeye bakıyorlardırBu rahim ağzı uzunluğuna illa bakılıyor mu kızlar, bakılıyorsa da kaçınca haftalarda ve illa vajinal mi oluyo? Bugün randevum var stres oldum![]()
Ahahahha vallla kan değerlerim herşeyim yerinde herkes çorapları soruyor fazla kalın değil mi diyeKızzzzzz nasıl üşür nasılllllll sen erkek annesiysen ben neyim yaaageceleri Delihanın menapozlu annesi gibi duvarlara yapıştırasım geliyor
![]()
HahahshaKanka sor, cevabı aldıktan sonra engelle adamı bir dahaki randevuya kadar
Aşkım onlar o yüzden var niye utanıyorsun senin doktorun değilmi sonuçta
Kız bizim doktor da dedi ki ultrasonda, bebeğin böbreğinde büyüme var ama korkma korkulacak bişey yok erkek bebeklerin yüzde 80inde görülüyor bu zamanla da geçiyor hiç aklına takılmasın falan. Rahatlattığı için ben de çok takmadım araştırdım da gerçekten oluyormuş çoğunda doğuma kadar da geçiyormuş. İnşallah senin bebiş gibi bizimki de geçerBeynin iki tarafında kist vardı koroid preksus mu ne beyin gelişirken olusuyormus sık görünen bı durummus sonradan geçecek demişlerdi geçmiş şükür canm çok sağol