Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Aşkım kansızlık için vitamin falan vermedimi, ay Allah korusun mutlaka dikkat et canım, ne derse kullan. Üzülmen çok normal birde bizde ekstra bu durumlar tüp bebek olunca 🥲
Ay kızımız oluyor bir tane daha 😍😍 gel öpem 😂😂
verdi bir aydır kullanıyorum da pek işe yaramadı inşallah bir sorun yaşamayız

Rabbim bir daha yaşatmasın canım .Benim de iki tane meleğim var .Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin .ben inanıyorum bu sefer sağlıkla alacağız kucağımıza Rabbimin izniyle
meleklerimiz şefaatci olucak bizlere🥰
bende inanıyorum canim guzel olucak hersey burda paylasicaz hep guzel haberleri

Canim çok teşekkür ederim yaa 🙏🥰🥰 gercekten birbirimizin derdini paylaşıyoruz burada. Burasi iyiki var 💗
Ilk suphe enfeksiyon olabilir diyorlar sonra bebis büyümesi diyorlsr zaten evet canim.
Galiba büyüme kaynakli oluyor diye düşünüyorum bende artik çünkü iç karnim da oyle batar gibi agriyor kasikalra dogru degilde saga sola gobek deliginin cevresine dogru falan.
Çok rahatlatıyor burası çok haklısın umarım seninde ağrıların sonlanır veya netlik bulur kafandaki karışıklık son bulur güzel doğumlar nasip olur hepimize 🙏💖

Ayaklarımı klımaya dayıyorum sureklı ayak altı cok ateslı. Bide izmir yanıyoruz 😬😬😬
Bende kışlık çorapları kaldıramadım ayaklarım üşüyor erkek annesiyim ondan mı bilmiyorum ben ona bağladım kışın giymediğim çorabı şimdi giyiyorum 😂 yanmasındansa üşümesi daha iyi ya Allah kolaylık versin size 😍

Son düzenleme:
Bende kışlık çorapları kaldıramadım ayaklarım üşüyor erkek annesiyim ondan mı bilmiyorum ben ona bağladım kışın gitmediğim çorabı şimdi giyiyorum 😂 yanmasındansa üşümesi daha iyi ya Allah kolaylık versin size 😍
Kızzzzzz nasıl üşür nasılllllll sen erkek annesiysen ben neyim yaaa 😂😂 geceleri Delihanın menapozlu annesi gibi duvarlara yapıştırasım geliyor 😂😂

Bu rahim ağzı uzunluğuna illa bakılıyor mu kızlar, bakılıyorsa da kaçınca haftalarda ve illa vajinal mi oluyo? Bugün randevum var stres oldum 😆🙈
Cano doktor normalde bakıyordur illa ki sorun olmayınca söylemiyorlar, ben de buradan öğrenip sormuştm kontrolde gösterdi hatta bana sorun yok bak bu uzunluğu falan diye. Merak etme yanii onlar aslında bakmaları gereken herşeye bakıyorlardır 😍

Kanka sor, cevabı aldıktan sonra engelle adamı bir dahaki randevuya kadar 😆😆😆
Aşkım onlar o yüzden var niye utanıyorsun senin doktorun değilmi sonuçta
Hahahsha😅😅 telefonu da atayim camdan😅😅yoksa engeli kaldırıp yine bisey sorarim ben 😅
Kuzum öyle tabiki doktorum o benim. Ama isteee ne bileyim.
Some ince düşünen insan problems.... 😏

Beynin iki tarafında kist vardı koroid preksus mu ne beyin gelişirken olusuyormus sık görünen bı durummus sonradan geçecek demişlerdi geçmiş şükür canm çok sağol
Kız bizim doktor da dedi ki ultrasonda, bebeğin böbreğinde büyüme var ama korkma korkulacak bişey yok erkek bebeklerin yüzde 80inde görülüyor bu zamanla da geçiyor hiç aklına takılmasın falan. Rahatlattığı için ben de çok takmadım araştırdım da gerçekten oluyormuş çoğunda doğuma kadar da geçiyormuş. İnşallah senin bebiş gibi bizimki de geçer 🙏🏻

Back
X