- 18 Mayıs 2017
- 1.507
- 1.230
- 63
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
- #26.281

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah kuxuyaEki Görüntüle 2115341 Hellooo teyzoşlarbugün bizim de kontrolümüz vardı. Ne kilosunu ne başka birşeyini sormadım ne yazık ki, doktor herşey yolunda dedi ben de benim için kafi diyip kızımın fotosunu kapıp çıktım muayene odasından
hadi artık son düzlük kızım ha gayret
![]()
Amiin.bende yatak toplamayi kiyafet katlamayi tek ders calismayi ogretiyorumki dogumdan sonra kolay olsun diye ama cook zoorDinlenmek lüks resmen. Uykuyu hiç demiyorum zaten. Benimki de çok dağıtıyor ya. Bugün oturdum ağladım yorgunluktanAllah yardımcımız olsun
Canim Allah a birak uzulmemeye calis umutlu ol kotu seyler dusunme benim yegenime oyle dediler kuvezde kaldi .ama simdi cok saglikli 6ya gidiyor.Kızlar erken Doğum nedeniyle hastaneye yatırdı doktor gelişimi 2 hafta geride lütfen dua edin(
Var maalesef benim bende korkuyorum gidicem dr a sorucam dayanamiyorum korkuyorumKızlar dün geceden beri kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı var, bebişin hareketlerinde bir sıkıntım yok ama ağrı hiç geçmedi böyle ara ara giren bir ağrı değil sürekli olan ince ince bir ağrı. Sizde de var mı normal mi bu haftalarda. Doktora gitsem mi bilemedim![]()
Benimde oyle canim hatta bende tedirgin oluyorum.ama sonrs sakinlestiriyorum kendimi.Rabbim onu orsya koyduysa bizden daha iyi bakiyordur Allah a emanetlerSelam kızlar, mutlu haftasonları hepimize, herkesin sağlığının iyi olmasını diliyorum, sıkıntıda olan arkadaşlara dualarımı gönderiyorum..
Danışmak istediğim bir sorum var, sol leğen kemiğimin orda bir agrı var, sanki bebek kemiğin üstüne çıkmış tepiniyor gibi ama kaburgalarım da agrıyor ki bu duruma arkadaşlar ayaklarıdır diyor. Şimdi bizim oğlan kafasını kemiğime mi yasladı acaba? Ama bazen de gıdıklıyor gibi, eliyle mi yapıyor ki? Haftası ileri arkadaşlardan ya da ikinciyi bekleyenlerden var mı böyle bi şey yaşayan? Ve tekmeden çok sürekli kaymalar oluyor, minik mandalina gibi birşey sürekli sağa sola, aşagı yukarı gidip geliyor. İnşallah tek benim yaşadığım bi şey değildir çünkü huzursuzum, acaba bebeği rahatsız eden bi şey mi var ki böyle yapıyor diye
Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı hiç geçen bir ağrı da değil ya belimde ağrı var sürekli
Şuanda hıçkırık tuttu benim de kızımı![]()
minikoglan bu bebişte ilk defa hissettim
Aynen topikce yikiliyoruzBu hafta sanki çok stresli geçti grupta değilmi İnş yeni haftada herkes musmutlu girer sıkıntılı olan arkadaşların hepsi rahata kavuşur... Benimde pazartesi kontrol var ...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sıkıntısı olanlar da güzel haberler alsın inşallah.Bu hafta sanki çok stresli geçti grupta değilmi İnş yeni haftada herkes musmutlu girer sıkıntılı olan arkadaşların hepsi rahata kavuşur... Benimde pazartesi kontrol var ...
İnşallah ya bu hafta benim de en kötü haftaydı. Okadar güzel geldik ki buraya kadar. Kaçta randevun seninBu hafta sanki çok stresli geçti grupta değilmi İnş yeni haftada herkes musmutlu girer sıkıntılı olan arkadaşların hepsi rahata kavuşur... Benimde pazartesi kontrol var ...
Hareketleri de az mı acaba senin Bebişin.Benimde oyle canim hatta bende tedirgin oluyorum.ama sonrs sakinlestiriyorum kendimi.Rabbim onu orsya koyduysa bizden daha iyi bakiyordur Allah a emanetler
masallah .
Maalesef canim.bende ne ararsan var :)
Aynen topikce yikiliyoruz
Sağol canım Allah razı olsun .. Hatırlayan varsa geçenlerde yazmıştım sıkıntılı günler yaşacağımızı... Anne olmak cana can katmak kolaykdeğilki... Oyüzden hepimize bende dua ediyorum ve Biliyorum bunlar bize çok ağır gibi gelen aslında hafif imtihanlar Rabbim büyüyünden acısından korusun.... Herhafta yavrumun mezarına gidip bak annecim kardeşin büyüyor ona dua et diyorum inanıyorum çünkü oda bu bebeği istiyor... En güzel dua birbirimize yaptığımız dua çok şükür sırtımız yere gelmez hepimizin yavruları sırayla sağlıkla gelecek inş...Evet arkadaşım doğru diyorsun mesela ben gebelik sekerim olduğunu öğrendim ve su anda bu saatte ac olduğum için uyuyamiyorum veee mutsuzum.
Inşallah gelecek hafta güzel günler getirir ve senin güzel haberlerini. Inan herdaim dualarimdasin. Rabbim kızını sana bagislasin diye. Eşime de söyledim bize dua ederken seni unutmamasını.
Pazartesi güzel haberlerle gel bizide sevindir canim
Evet 1 gün (26 saat 25 dk kaldı canım) bende inaniyorum minnakım büyümüştür teyzesi söz verdim ona büyüdükçe ensevdiği çikolatadan yiyicemZeynosrkn84 canim pazartesi guzel sonuclar bekliyoruz. Bi guncuk kaldiiii. Hadi insallah hayirla sonuclansin
Allah izin verirse sabah 10 30 gibi canımİnşallah ya bu hafta benim de en kötü haftaydı. Okadar güzel geldik ki buraya kadar. Kaçta randevun senin
Evet canım haklısın çok şükür bin şükür bu günümüze...zor bir hafta oldu gerçekten ama bunların da geçeceğini bilmeliyiz...her ay çift çizgi bekleyenler hüsrana uğrayanlar var Allah yardımcıları olsun...Bu hafta bi bismillah diyelim kendimize bebeklerimize bol bol okuyalım ... Sabırlı olmamız lazım kızlar 3. Trimestr biraz daha sıkıntılı ama Ne kaldı şurada... Uykuya biraz daha hasret Kalıcaz olsun kalalım midemiz daha çok yanıcak .. Çişimiz daha çok gelicek... Doktorlar biraz daha korkutucak bizi .. Ama şu cennet kokusunu koklayınca bitecek... Ben gözümü kapatıp hayal ediyorum kucapımda kokladığımı ayaklarım yerden kesiliyor çok şükür bu duyguyu verene
İnşallah canım sen de pazartesi günü harika haberlerle dönersin. Haftaya güzel haberler duyarız her birimizdenBu hafta sanki çok stresli geçti grupta değilmi İnş yeni haftada herkes musmutlu girer sıkıntılı olan arkadaşların hepsi rahata kavuşur... Benimde pazartesi kontrol var ...
Yaa Can'ım nasıl hissediyorsunuz hıçkırığı ben de çok merak ediyorum.Kızlar bel ağrısı yaşayan var mı hiç geçen bir ağrı da değil ya belimde ağrı var sürekli
Şuanda hıçkırık tuttu benim de kızımı![]()
minikoglan bu bebişte ilk defa hissettim
iki saniyede bir pıt pıt pıt diye atıyor canım çok tatlı ben de bu hamilelikte ilk kez hissettim :)Yaa Can'ım nasıl hissediyorsunuz hıçkırığı ben de çok merak ediyorum.![]()
Bismillah canım inşallah güzel geçer gerçekten korkmalı endişeli dönemler başladı biz de grup olarak hızlı bir giriş yaptık. Arada Nisa’n annelerine bakıyorum daha rahat ve sakin grup sanki.Bu hafta bi bismillah diyelim kendimize bebeklerimize bol bol okuyalım ... Sabırlı olmamız lazım kızlar 3. Trimestr biraz daha sıkıntılı ama Ne kaldı şurada... Uykuya biraz daha hasret Kalıcaz olsun kalalım midemiz daha çok yanıcak .. Çişimiz daha çok gelicek... Doktorlar biraz daha korkutucak bizi .. Ama şu cennet kokusunu koklayınca bitecek... Ben gözümü kapatıp hayal ediyorum kucapımda kokladığımı ayaklarım yerden kesiliyor çok şükür bu duyguyu verene
Bazen yerini sevmiyor. Ben bir kok almistim kucucuktu. Masallah 6 kök verdi zamanla. Kocaman oldu. Ben bunlardan 3 tanesini ayri saksiya alip teyzeme verdim. Malesef onda hic yasamadi. Bendekinin hala masallahi var. Ayda bir veya iki ayda bir mutlaka ortasindan yeni dalı cikar.Ya ben niye beceremedim de soldurdumhâlbuki arsız çok çabuk büyüyor ve yanlardan bebiş veriyor diyorlar.
Soldu gitti yaaaa![]()
Ankara liv hospital.muayene 215 civarı sanırım şuan.ben doğum paketi yaptırmıştım o yüzden muayenelere ücret ödemiyorum şuanHangi hastane muayene ücretiniz nasıl..
Ben de iki sefer hissettim. Yavas bir kalp atisi gibi düşün :) dıstan net gorunmuyor ama elini koydugunda hissediyorsun. Hatta benimki baya uzun surdu heralde iki seferde de yaklasik yarim saat hickirmistir. Basta pek anlamadim ama duzenli olunca atislar tahmin ettim yavrucagim hickiriyor diye :)Yaa Can'ım nasıl hissediyorsunuz hıçkırığı ben de çok merak ediyorum.![]()
Canım doktora git bence için rahat etsin.benim doktorum düzenli ağrı olursa mutlaka gel dediKızlar dün geceden beri kasıklarımda adet ağrısı gibi bir ağrı var, bebişin hareketlerinde bir sıkıntım yok ama ağrı hiç geçmedi böyle ara ara giren bir ağrı değil sürekli olan ince ince bir ağrı. Sizde de var mı normal mi bu haftalarda. Doktora gitsem mi bilemedim![]()